ειμαι ολυμπιακος μαλακα μπουστη!!!! δεν ειμαι ουτε ολυμπιακος αντιφασιστας, ουτε ολυμπιακος φασιστας, ουτε ολυμπιακος υδροχοος, ουτε ολυμπιακος ψηλος, ουτε ολυμπιακος κοντος κτλ!!!!
ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!
αλλα εσυ δεν μπορεις να το καταλαβεις καν αυτο...γιατι εσυ δεν εισαι ολυμπιακος, εσυ εισαι συριζαιος....
οι μισφιτς που ειναι ακροδεξιοι βγαζουν ανακοινωση και τιμουν την μνημη του νικου γοδα!!!!το καταλαβαινεις αυτο????οι ακροδεξιοι φασιστες μισφιτς τιμουν την μνημη ενος κουμουνιστη!!!!αλλα δεν τον τιμουν ως ακροδεξιοι προς εναν κουμουνιστη..τον τιμουν ως ολυμπιακοι ως εναν ολυμπιακο!!!!
την ημερα εκεινη που εσυ πανηγυριζες για τους φιλους σου τα ματ, τρωγανε γκλιομπες μελη των μισφιτς και του πορτο λεονε διπλα διπλα...το καταλαβες μπουφε???ακροδεξιοι μισφιτς με ακροαριστερους πορτο λεονε διπλα διπλα!!!!!
εσυ επελεξες ως συριζαιος να εισαι απεναντι απο τους ολυμπιακους των μισφιτς και του πορτο λεονε!!!!
επελεξες να εισαι συριζαιος και το μελλον σου ηταν προδιαγεγγραμενο : σε γαμησε ο λαος του ολυμπιακου και σε εστειλε στην αντιπολιτευση να τρως ξυλο απο τον χρυσοχοιδη...
γι αυτο :
ΚΛΑΨΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΒΑΓΓΟΝ