Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Μπαρμπαπήδουλας
Ειμαι ξεκωλιάρα ξεφτυλισμένη πουτανίτσα
πουστάκος όπως πάντα!!!
Μπαρμπα πηδημένε :
Γιατί μας το ΞANAλες?
Το ξέρουμε ρε μπαρμπαπηδημένε σκατιάρη. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡOUN!!!
:
είμα πουστάκι!
που εισαι ρε καργαμουνη και ελεγα που πηγε αυτο το παιδι που ακουει αριστερα και βγαζει καντιλες...Σιχαματα αντιελληνες προδοτες συμμοριτες
τι πας ρε προμοτορα που σε εχω γλεντησει εδω μεσα πολλακις.πρωί πρωί στις επάλξεις βλέπω ζαν...τίγκα στις μαλακίες
γι αυτό σε πάω κηπουρέ, είσαι ο constant van damme...
θα τη δωσω στο βλαχο προμοτορα πολυ το σκεφτεσαι.τι πας ρε προμοτορα που σε εχω γλεντησει εδω μεσα πολλακις.πρωί πρωί στις επάλξεις βλέπω ζαν...τίγκα στις μαλακίες
Μου την παζαρευει ενας χωριανος τη μερσεντα του εχω πει 2000 και μου λεει 1500 σκεψου να την δωσω η την παιρνεις?
το σκέφτομαι σοβαρά ζαν...
ας περιμένω όμως λίγο την ορίτζιναλ μέχρι 20 που μου έχουν πει. ε, τι λες?
εχει πιο πολλα απο σενα ρε προμοτορα,ειχε πριν ενα passat του 2004 και σέ μπατιλικι του φυγε στο δρομο και το ριξε πανω σε δεντρο δεν πηρε απο ασφαλεια τιποτα και το αμαξι για να φτιαχτεί κοστιζει 6000 οποτε παει για παλιοσιδερα.θα τη δωσω στο βλαχο προμοτορα πολυ το σκεφτεσαι.τι πας ρε προμοτορα που σε εχω γλεντησει εδω μεσα πολλακις.πρωί πρωί στις επάλξεις βλέπω ζαν...τίγκα στις μαλακίες
Μου την παζαρευει ενας χωριανος τη μερσεντα του εχω πει 2000 και μου λεει 1500 σκεψου να την δωσω η την παιρνεις?
το σκέφτομαι σοβαρά ζαν...
ας περιμένω όμως λίγο την ορίτζιναλ μέχρι 20 που μου έχουν πει. ε, τι λες?
Τον γεναρη θα φερω 3 απο βουλγαρια αν μας εχουν ξεκλειδωσει.
όχι ρε φίλε, τι να την κάνει ο βλαχος τη μερτσέντα?
χαμένη θα πάει
:
είμα πουστάκι!
σκατιάρα ποντικομαμμή, κυρ-Μπαρμπα-πηδημένε :
Πες μας,
τι έγινε στο βούρκο με τον Τούρκο??
Σε Ξεκώλιασε μεχρι αιμμοραγίας?
Ρε αρχηγέ μου το ατομίδιο είναι ξεφτιλισμένο εντελώς, τι μπίζνες να κάνεις!Και τρακτέρια ο βλάχος???
Λαμποργκίνι?
κακομοιρη προμοτορα κοιμασε τον υπνο του δικαιου.Τα τρακτερ που εχει ο βλαχος προμοτορα στοιχίζουν 2 cla δικες σου που η cla ειναι στα ονειρα σου
Και τρακτέρια ο βλάχος???
Λαμποργκίνι?
τι ασυναρτησίες ποσταρεις ρε θειτσο.Φανταστείτε να είχαμε αυτούς....!!!! :S :S :S
Mιλάμε για ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!!