jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αθηναιε τι επαθες φανατιστικες?σου εταξε ο κουλης θεση στο δημοσιο?κνιτες αλητες συριζαιοι ξεφτυλες
αθηναιε τι επαθες φανατιστικες?σου εταξε ο κουλης θεση στο δημοσιο?κνιτες αλητες συριζαιοι ξεφτυλες
ποιον ξεβουλωσε ρε στρινγκακια?μονο τη κωλαθρα σου ειναι ικανος να ξεβουλωσει απο τα πετρωμενα χυσαμολιαχαχαχα χα αυτος ηγέτης?α....ρε Αρχηγε.....Ηγετη.....
Δεν ειναι ικανος ουτε βοθρους να ξεβουλωσει
Το βόθρο των κνιτοαλητών μια χαρά τον ξεβούλωσε και ησυχάσαμε από δαύτους.
Ειμαστε ΔΕΞΙΟΙ,ειμαστε περηφανοι,ειμαστε αληθινοι,με Μητσοτακη μπροσταρη ξανα για μια Ελλαδα ισχυρη
jeanClaud......εισαι ΣΚΛΗΡΟΣΣΣΣΣΣ......O ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.......χαχαχα χα αυτος ηγέτης?α....ρε Αρχηγε.....Ηγετη.....
Ειμαι ξεκωλιάρα ξεφτυλισμένη πουτανίτσα
Μπαρμπα πηδημένος
πουστάκος όπως πάντα!!!
Εγω ειμαι ιδεολογος και παντα πολεμω στον ιδ.τομεα δεν με ενδιαφερει το δημοσιοαθηναιε τι επαθες φανατιστικες?σου εταξε ο κουλης θεση στο δημοσιο?κνιτες αλητες συριζαιοι ξεφτυλες
Οσους ψηφοφορους του Κκε θα βρεις αναμεσα στους δικαστες.Οχι φιλε δεν εχει καμια σχεση με Κκε και Παμε.
Ρε Λούκα καλά τα σκρηνσοτς και τα εμότζις αλλά γράψε και την άποψή σου να καταλάβουμε.
Δεν είναι η ένωση συνδικαλιστικό όργανο; Δεν είναι αριστερόστροφη, Σε χαλάει το ΠΑΜΕ;
Εκτός αν εννοείς οτι δεν χρειάζονταν η Ευθυμιοπούλου να γράψει όλα αυτά.
Αρκούσε να βάλει φωτο της επι χρόνια προέδρου του σωματείου "Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων"
Οκ, τώρα συνεννοούμαστε.
Το θέμα δεν είναι το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών αλλά το ΠΑΜΕ.
Εντάξει δεν ξέρω και αφού το λες το δέχομαι οτι δεν έχουν καμία επίσημη σχέση το ΠΑΜΕ με το ΚΚΕ.
Ιδεολογική συνάφεια όμως έχουν. Και πολλά κοινά μέλη.
Εκτός αν υποστηρίζεις οτι μέσα στα μπλοκ του ΠΑΜΕ θα βρούμε ψηφοφόρους της ΝΔ...
Ειμαι ξεκωλιάρα ξεφτυλισμένη πουτανίτσα
Μπαρμπα πηδημένος
πουστάκος όπως πάντα!!!
Tι μας το λες?
Το ξέρουμε ρε μπαρμπαπηδημένε σκατιάρη. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡOUN!!!
τι λες ρε στρινγκακια?εχεις παθει κοκο μπλοκο απο τις ψωλιες που τρως εκει μεσα στα τσοντοσινεμα που γυρνας?ποιον ξεβουλωσε ρε στρινγκακια?μονο τη κωλαθρα σου ειναι ικανος να ξεβουλωσει απο τα πετρωμενα χυσαμολιαχαχαχα χα αυτος ηγέτης?α....ρε Αρχηγε.....Ηγετη.....
Ψιτ, σκασμός και γρήγορα στο 3%. Το 21% βγάλτε το φωτογραφία να το θυμάστε.
ο θειτσος κουναει τη συκιά??Ειμαι ξεκωλιάρα ξεφτυλισμένη πουτανίτσα
Μπαρμπα πηδημένος
πουστάκος όπως πάντα!!!
Tι μας το λες?
τι λες ρε στρινγκακια?εχεις παθει κοκο μπλοκο απο τις ψωλιες που τρως εκει μεσα στα τσοντοσινεμα που γυρνας?ποιον ξεβουλωσε ρε στρινγκακια?μονο τη κωλαθρα σου ειναι ικανος να ξεβουλωσει απο τα πετρωμενα χυσαμολιαχαχαχα χα αυτος ηγέτης?α....ρε Αρχηγε.....Ηγετη.....
ο θειτσος κουναει τη συκιά??Ειμαι ξεκωλιάρα ξεφτυλισμένη πουτανίτσα
Μπαρμπα πηδημένος
πουστάκος όπως πάντα!!!
Tι μας το λες?
Χαχαχαχαχχχα
ποιος κυβερνα ο κουλης???τι λες ρε στρινγκακια?εχεις παθει κοκο μπλοκο απο τις ψωλιες που τρως εκει μεσα στα τσοντοσινεμα που γυρνας?ποιον ξεβουλωσε ρε στρινγκακια?μονο τη κωλαθρα σου ειναι ικανος να ξεβουλωσει απο τα πετρωμενα χυσαμολιαχαχαχα χα αυτος ηγέτης?α....ρε Αρχηγε.....Ηγετη.....
Καλά, κάθησε τώρα στην άκρη και βλέπε τον Κυριάκο να κυβερνάει για πολλά χρόνια κομμουνοπουστράκο.
κανει πιατσα ο θειτσος?λεει να ειναι η ξανθια τραβελο στη συγγρου?ο θειτσος κουναει τη συκιά??Ειμαι ξεκωλιάρα ξεφτυλισμένη πουτανίτσα
Μπαρμπα πηδημένος
πουστάκος όπως πάντα!!!
Tι μας το λες?
Χαχαχαχαχχχα
Αχαχαχαχαχαχα... χαχαχαχαχχαχα..
ποιος κυβερνα ο κουλης???τι λες ρε στρινγκακια?εχεις παθει κοκο μπλοκο απο τις ψωλιες που τρως εκει μεσα στα τσοντοσινεμα που γυρνας?ποιον ξεβουλωσε ρε στρινγκακια?μονο τη κωλαθρα σου ειναι ικανος να ξεβουλωσει απο τα πετρωμενα χυσαμολιαχαχαχα χα αυτος ηγέτης?α....ρε Αρχηγε.....Ηγετη.....
Καλά, κάθησε τώρα στην άκρη και βλέπε τον Κυριάκο να κυβερνάει για πολλά χρόνια κομμουνοπουστράκο.
Λαθος κανεις τιγκιτανγκα η μαμα μερκελ διαταζει