redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Κανάς σφουγγοκωλάριος θα είναιΠες μου πως είσαι μέλος της μωρή κουφαλίτσα!![]()
Κανάς σφουγγοκωλάριος θα είναιΠες μου πως είσαι μέλος της μωρή κουφαλίτσα!![]()
μπαααα... ο κλητήρα;ς έξω από την πόρτα είναι![]()
Τι σε ενοχλει η αστυνομια στο γηπεδο? Που εχεις δει εσυ στον κοσμο ενα γηπεδο εν ωρα αγωνα να φυλασσεται απο την αστυνομια?
Ανωνυμες εταιρειες ειναι οι ομαδαρες μας. Να πληρωνουν security οπως ολες οι ομαδες διεθνως.
Δεν ειναι δουλεια της αστυνομιας να κανει τον μπογια. Αν θελουν να σπασουν τα κεφαλια τους, ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Να μην μεινει κανεις.
Μετα θα πηγαινει και η γιαγια μου οπως πρεπει αμα της καβλωσει.
Τι με ενοχλει η αστυνομια παρατεταγμενη πισω απο κλουβες σε διαδηλωση? Γιατι να μην με ενοχλει? Τι φοβουνται? Αποδειχτηκε προχτες με ανοιχτες τις πορτες της βουλης οτι δεν υπαρχει κατι να φοβουνται οι πολιτικαντηδες.
Για διαδηλωση παω,οχι για πολεμο.
Αλλο εχω 50 αστυνομικος διασπαρτους χωρις οπλα στον χωρο να επιβλεπουν οπως πρεπει μια μαζα και αλλο αρματωνομαι και τους περιμενω λες και παω στο βιετναμ. Ετσι ξεκινανε τα επεισοδια.
Γιατί παρακαλώ να μην είναι κι ο Πάπιας βουλευτής;
Η Μακρή κι η Τζάκρη είναι καλύτερες;
Σοβαρολογώ τώρα, ε!
εσυ εχεις ωραιοτεροδεν έχει ωραίο κώλο...![]()
Γιατί παρακαλώ να μην είναι κι ο Πάπιας βουλευτής;
Η Μακρή κι η Τζάκρη είναι καλύτερες;
Σοβαρολογώ τώρα, ε!
Ο Χαικάλης πάντως είναι καλύτερος κωμικός από εσένα τύπεή ο Μεϊμαράκης κι ο Άδωνις είναι καλύτεροι?![]()
εσυ εχεις ωραιοτερο
Ο Χαικάλης πάντως είναι καλύτερος κωμικός από εσένα τύπε![]()
ή ο Μεϊμαράκης κι ο Άδωνις είναι καλύτεροι?![]()
(1) οι ομάδες πληρώνουν την αστυνομία για την παρουσία τους στα γήπεδα...
(2) Γιατί σε ενοχλεί ? Εχεις σκοπό να κάνεις φασαρίες ?? Αν όχι γιατίσ ε ενοχλέι ? Σε ερεθίζει μήπως ?? Αν ναι τότε έχεις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις...
Το πόσοι και πως θα πάνε δεν είναι ούτε δικιά μου ούτε δικιά σου δουλειά ... εμένα δεν με ενοχλεί αντίθετα μου δίνει και ένα αίσθημα ασφαλειας ... μάλλον να κοιταχτώ γιατί δεν ερεθίζομαι από την εμφάνιση ενός αρματωμένου παίδαρου...
Από την Μακρή και την Τζάκρη σίγουρα ... και όχι σε εμφάνιση κώλου...
1. Κακως αν συμβαινει. Και πολυ καλως θα σταματησει να συμβαινει. Να πληρωνουν security και να διαπαιδαγωγησουν τους οπαδους τους. Αν "βολευονται" τοσα χρονια με τους 'στρατους' τους και τα επεισοδια, λυπαμαι πολυ αλλα ολοι οι υπολοιποι που ειναι και πολυ περισσοτεροι, δεν βολευονται. Αυτα καποια στιγμη πρεπει να τελειωνουν. Και θα τελειωσουν.
Ειχες το μεγαλυτερο ντερμπι στην ευρωπη στο μπασκετ. Και αντι να το διαφημιζεις σε ποσες χωρες, επελεξες να δινεις απο 500 εισητηρια στους στρατους σε γηπεδο 10000 θεσεων με 2000 αστυνομικους μεσα. Καταπληκτικα. Και γινονταν και επεισοδια παραυτα!
Οχι δικε μου. Τελος. Αστυνομια καπουτ. Ας πανε 1-2 φορες να σφαχτουνε, να μην μεινει κανεις. Μετα ολα θα ειναι οπως πρεπει.
Ανωνυμες εταιρειες ειναι επαναλαμβανω. Τα παντα μονες τους τωρα. Και η ασφαλεια και νεα γηπεδα και ολα. Απο την τσεπη τους σε δικους τους υπαλληλους. Κρατος καπουτ. Καιρος ειναι. Αν δεν θελουν, πουλους. Ομαδες, οπαδοι και προεδροι θα υαπρχουν και χωρις αυτους.
δηλαδή να κονομάει ο ιδιώτης σεκιουριτάς και όχι ο κρατικός φορέας ...
2. Κανενα αισθημα ασφαλειας. Μαλλον νευρικοτητα χωρις λογο φερνει η θεα ποσων κλουβων φουλ αρματωμενων. Και μονο η παρουσια απλων αοπλων αστυνομικων αρκει. Η ταξη θα ειναι εκει οπως και η ασφαλεια. Μπορει να διαδηλωσουν και μαζι σου ;)
αν θέλουν να διαδηλώσουν να το κάνουν εκτός υπηρεσίας... γιατί έχεις νευρικότητα παίκτη μου ?? κουβαλας μολότωφ ή σπασμένα μάρμαρα ??
σκοπευεις να κατέβεις υποψήφιος με την ΝΔ ??από εμένα, ανόητε!!!![]()
Ποιος μιλησε για τους "εκει εξω"? Για εδω μεσα ηταν το σχολιο.
Τι οτι αυριο μεθαυριο θα πας στο γηπεδο και δεν θα χει αστυνομια το χεις συνηθισει επισης.
Δουλευω σε κινηματογραφο.
geoman είσαι έξυπνο παιδί παρότι χρυσαυγίτης και θέλω να σε ρωτήσω κάτι...
το πρόβλημα του δημοσίου είναι οι υπεραριθμοι όπως προσπαθούσαν να σε πείσουν οι ΔΝΤΓΛΕΊΦΤΕς 5 ΧΡΌΝΙΑ?γιατί και η Νορβηγία με 5 εκατομμύρια πληθυσμό έχει διπλάσιους υπαλλήλους...ή μήπως το πρόβλημα είναι οι δεκάδες σύμβουλοι παρασύμβουλοι μετακλητοί γραμματείς και φαρισαίοι που τσεπώνουν κάνα 5χιλιαρο το μήνα για να κάθοντε?που διοριζοντε απο βουλευταδες και υπουργους?
το πρόβλημα του δημοσίου είναι οι υπεράριθμοι ή το γεγονος ότι είναι εχθρικό απέναντι στον πολίτη?
τι θα έλεγες αν το Ελληνικό κράτος εκμεταλλεύοταν το ίδιο τον Πειραια...αντί να τον δίνει στην Cosco..περιπου 2 δις ευρώ έσοδα θα είχε...
τι θα ελεγες αν διωχναμε την HOCHTIEF από το Βενιζέλος...που ανάθεμα και αν όλο το βράδυ έχει μία πτήση..την ώρα που το Ατατουρκ στην Κων/πολη έχει δεκάδες νυχτερινες πτησεις και νομιζεις οτι η νυχτα είναι μερα?
σήμερα η τιμή της βενζίνης του καρτελ του Λάτση τσίμπησε 4 λεπτά προς τα πάνω..τι θα έλεγες να πετάξουμε στη θάλασσα τον εν λόγω κύριο και να καθορίσει το κράτος και με κοινωνικη πολιτικη την τιμη της?προφανως για να ενοχοποιηθει η κυβερνηση και να πεις εσηυ σαν ΄πολιτης μα δεν με προστατευει απο τις αυξησεις...ε πως να σε προστατευσει π[ου τα ΕΛΠΕ ξεπ[ουληθηκαν επί Σημιτη?
σκέψου λίγο φίλε μην γίνεσαι Lucent που μιλάει απλά για Σοβιετίες έτσι αβαβά...
Εισαι βεβαιος οτι δεν ειναι?Γιατί παρακαλώ να μην είναι κι ο Πάπιας βουλευτής;
Σε λίγο θα μας πείτε ότι και ο τζχόνις είναι Βολευτής της ΠασοκοελιάςΕισαι βεβαιος οτι δεν ειναι?
για ποιον τον κοβεις?Εισαι βεβαιος οτι δεν ειναι?