Θερμα συγχαρητηρια για αλλη μια φορα στην κυβερνηση και στον κυριο Χρυσοχοιδη και τα κοθμονια ξυδι προστιμο και πεος...
αθηναιε μεσα απο το σπιτι σου λογικο ειναι να νομιζεις οτι δεν εγινε τιποτα,αν ησουν στη πανεπιστιμιου στ πλ.εξαρχειων και περιξ θα καταλαβαινες τι γινοταν.
Με 5000 αστυνομους να εχουν κλείσει πλατειες τα παντα και να γινονται πορειες δεν ειναι λιγο.1500 ατομα στην αθηνα εκαναν πορεια,αν εσεις οι καναπεδατοι δεν φοβόσασταν και κατεβαινατε στο κεντρο 15000 ατομα τοτε να δεις τι θα γινοταν,απλα ο κοσμος φοβηθηκε οι ελληνες γιναμε κοτουλες.
Εγω ειχα την τυχη να ειμαι στην αραβικη ανοιξη στο καιρο το 2012 ειχα παει για τουρισμό περισσοτερο μιας και ειχα πετυχει πτηση ντοχα που δουλευα πηγα καιρο έκατσα 5 μερες και κατατυχη πετυχα διαδηλωση τοτε,ο κοσμος εξοπλισμένος με κρανη ροπαλα μολοτοφ λειζερ αλυσιδες γκλοπ και να χυμανε μιλουνια πανω σε ματ αστυνομια τανκς να πυροβολουν απο την αλλη οι αστυνομικοι και να γινεται μπαχαλο να εχω τσαντιστει και να ειμαι μαζι μ ενα ισπανο που μεναμε στο ιδιο χοτελ και να χωνομαστε μαζι με τον κοσμο,ηταν
η μονη φορα που ειχα τραυτιστει ελαφρα στο κεφαλι ομως να εχω ενα ροπαλο στο χερι και να κοπαναω με ολη μου τη δυναμη 2 φορες τον αιγυπτιο αστυνομο ο οποιος ειχε χασει το γκλοπ και την ασπιδα του απο το μπαχαλο την μια στα γονατα και την αλλη στα πλευρα και ξαφνικα ενας αλλος με σπρωχνει πεφτω κατω και ενας αλλος αστυνομος
ν με κλωσταει στο κεφαλι ενω ειχα βαλει μπροστα το χερι και μετα αποχωρησα μιας και εκαναν ντου οι υδροφορες και επεφταν πυροβολισμοι.
Αν ηταν εκει τα δεξια τσιρακια θα φοραγαν μπειμπιλινο θα εκαναν κακα επανω τους και θα εβαζαν τα κλάματα ζητωντας τη μαμα τους.