Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
1000 χρονια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ρε μουνια!!!
Ναι, το θέμα είναι να περάσει ο covid και να επιβιώσουμε. Αν γίνει αυτό, η Ελλάδα θα πάει τρένο! Όταν λέμε τρένο... εννοούμε ΤΡΕΝΟ! Τrust me!Αν δεν εκτροχιαστουμε οικονομικα,γυρισει η φαση απο μεσα 21 και τελειωνει και ο κοβιντ 3 θητειες τις εχει
επισημαινω το οικονομικο γιατι ξερουμε πως ψηφιζει ο λαος στις δυσπραγιες...οποιος του ταξει μαλακιες...ξερεις και θυμασαι πολυ καλα πως βγηκε ο προεδρος του δεκαπενταμελους..Ναι, το θέμα είναι να περάσει ο covid και να επιβιώσουμε. Αν γίνει αυτό, η Ελλάδα θα πάει τρένο! Όταν λέμε τρένο... εννοούμε ΤΡΕΝΟ! Τrust me!Αν δεν εκτροχιαστουμε οικονομικα,γυρισει η φαση απο μεσα 21 και τελειωνει και ο κοβιντ 3 θητειες τις εχει
Απλά με τους μαλάκες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, διατηρώ και τις αμφιβολίες μου. Όσο για τον κούλη... πάμε δεν πάμε καλά, αυτός μάλλον 3-4 θητείες τις έχει άνετα. Αφού παίζει μόνος του! Είναι σαν να βάλεις τον Ροναλντο ή τον Μέσι να παίξουν μπάλα με ένα 10χρονο... παραπληγικό κιόλας!
θα κανουμε αγωναεγω αν δεν παρει γαματη θεση ο καραμανος στην επομενη κυβερνηση κουλη να μου κοπει το χερι αν τον ξαναψηφισω
Ψηφισες κουλη δηλαδη?εγω αν δεν παρει γαματη θεση ο καραμανος στην επομενη κυβερνηση κουλη να μου κοπει το χερι αν τον ξαναψηφισω
να μου κοπει η δεξια φαβοριτα αν λεω ψεματαΨηφισες κουλη δηλαδη?εγω αν δεν παρει γαματη θεση ο καραμανος στην επομενη κυβερνηση κουλη να μου κοπει το χερι αν τον ξαναψηφισω
Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, αλλά αυτό δεν μπορεί να το κάνει πλέον ο συγκεκριμένος καταληψίας Τον έχουν πάρει πρέφα!επισημαινω το οικονομικο γιατι ξερουμε πως ψηφιζει ο λαος στις δυσπραγιες...οποιος του ταξει μαλακιες...ξερεις και θυμασαι πολυ καλα πως βγηκε ο προεδρος του δεκαπενταμελους..
[ Όσο για τον κούλη... Αφού παίζει μόνος του!
εγω αν δεν παρει γαματη θεση ο καραμανος στην επομενη κυβερνηση κουλη να μου κοπει το χερι αν τον ξαναψηφισω
Θα σαι μισος Σταματης(Κοκοτας) δηλαδη?να μου κοπει η δεξια φαβοριτα αν λεω ψεματαΨηφισες κουλη δηλαδη?εγω αν δεν παρει γαματη θεση ο καραμανος στην επομενη κυβερνηση κουλη να μου κοπει το χερι αν τον ξαναψηφισω
Kι αυτό λάθος το κατάλαβες ρε χώνα? Έλεος δηλαδή ρε φίλε! Κάθε μέρα με εκπλήσσεις... από εκεί που λέω "οκ, δεν πάει παρακάτω", του δίνεις μία και πάει ακόμα πιο κάτω!!!!Αυτο ειναι σιγουρο θειο
Μονος του παιζει
Ποσο λειπεις ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ...
προστιμα στους κουκουεδες ετσι να πονεσει η τσεπη τους τα ξεφτυλια...οσο για Γρηγοροπουλο και εκει μαπες θα εχειΟυτε για γρηγοροπουλο πορεια!
Μολις το ανακοινωσε ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ!!
Οσο παει γινεται καλυτερο...