barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
στηριζω τοτε....τα λενε πιο νωρις αυταεγω ψηφιζω λεκρε
Εμένα να ψηφίσεις και θα σου δώσω 10 δωρεάν sms για μετακίνηση.
παω να στην μπουμπουνισω
στηριζω τοτε....τα λενε πιο νωρις αυταεγω ψηφιζω λεκρε
Εμένα να ψηφίσεις και θα σου δώσω 10 δωρεάν sms για μετακίνηση.
παω να στην μπουμπουνισω
τι θα εχει ματσουκι?πορεια δεν θα πας θα εχει ματσουκι απο πιο πρινεγω θα ειμαι 16 παω αθηνα και 18 η 19 ξαναγυριζω χωριο.ουτε μια στο εκατομυριοεγω θα ειμαι αθηναιε οπως πολλοι σύντροφοι σε ειρηνικη πορειαολοι στο πολυτεχνειο με Κλωντ και μουνοβαγονια...και αν τους δειτε γραφτε μου μοριακο τεστ για κοβιντ
ολο ασυναρτησιεςτο θεμα μας τωρα πια δεν ειναι ο πολακης.ποιο εμβολιο μου λες ρε τυπε.Η αρχη του τελους πλησιαζει για την κυβερνηση.
Η λαθος διαχειρηση στο θεμα πανδημιας και οικονομιας θα της στοιχισει την στηριξη του λαου.
Αυτη τη στιγνη το προπυργιο της δοκιμαζεται περισσοτερο απο καθε αλλη περιοχη της χωρας.
Αυτη τη στιγμη οι ευθυνες πρεπει να αποδοθουν στους υπευθυνους και οχι τωρα αλλα την ανοιξη η χωρα να οδηγηθει σε εκλογες.
μας λες για την <<υπεύθυνη>> στάση του πρώην υπουργού υγείας Πολάκη που πέρασε χθες πειθαρχικό για τα γλέντια χωρίς μάσκες ;;;
ή μήπως δεν τα άκουσες αυτά ;;;
να φύγει η <<κακή>> ΝΔ για να έρθει ποιός ;;;; ο Τσιπρόκιο μαζί με το τσίρκο Καρανίκα ;;;;
κάνω σκρηνσοτ το σχόλιο σου και την άνοιξη θα δούμε αν έχουμε εκλογές και τι θα γίνει
το πιο πιθανό είναι την άνοιξη του 2021 να έχει ήδη κάνει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού το εμβόλιο και οι ευσεβείς σας πόθοι να παραμείνουν πόθοι
Εδω το συστημα υγειας στη Θεσσαλονίκη εχει κατάρρευση,γεμισαν οι μεθ οι κλινες και δεν εχουν που μα τους βαλλουν.
Θα δεις που θα στήνονται σκοινες εξω απο τα νοσοκομεία και οι περισσοτεροι ασθενεις θα καταληγουν εκτος μεθ.
Που ζειτε εσεις οι νδ,μονο τα μετρα και η καραντινα σας φτιαχνουν ?κοιταχτε την κατασταση που επικρατεί στα νοσοκομεια της θεσσαλονικης?
Για ολες αυτες τις ζωες που χανονται και θα χαθουν ποιος θα εχει ευθύνη?ο κορονοιος η η κυβέρνηση?
φοβάμαι ότι άλλο σε ρωτάω και άλλο απαντάς όμως !
απόλυτα λυπηρό να πεθαίνουν άνθρωποι κι όντως το σύστημα υγείας είναι στα όρια του ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ, έπρεπε να υπάρχει καλύτερη κι εναργέστερη πρόβλεψη. Ξεκάθαρο.
ΟΜΩΣ - κι αυτό είναι ένα μεγάλο όμως - οι αρνητές της μάσκας και των στοιχειωδών κανόνων δεν βοηθάνε με την ανευθυνότητά τους
Κι ούτε όταν είσαι γιατρός (και μάλιστα μαθαίνω ότι ως γιατρός είναι ΚΑΛΟΣ στην δουλειά του) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΟ να φέρεσαι προκλητικά κι ανεύθυνα όπως ο Πολάκης.
ο μισός Σύριζα τον αποδοκίμασε
ο Τσίπρας τον έστειλε πειθαρχικό. Μην τα γράφουμε μισά .......
Εδω η χωρα κατάρρεει απο τον κορονοιο και κοιτατε τον Πολάκη.
Το θεμα ειναι οτι ο κορονοιος φουντωσε και αυτη τη στιγμη ειμαστε χωρα παραδειγμα προς αποφυγή.
Το μονο που μας μενει ειναι να ζητησουμε βοήθεια απο την τουρκια να νοσηλευτουν καποιοι ασθενείς με κοβιντ σε τουρκικες μεθ,γτ ηδη οι αλλες γειτονικες χωρες ειναι γεματες.
Ο κορονοιος φούντωσε από ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ και τον τσίπρα που τον ΚΑΛΥΨΕ.
ΒΛΑΚΑ.
Χαχαχαχχ ο μπουμπουκος αδειασε την κυβερνηση λέγοντας οτι επ2σαν ολοι εξω στο δευτερο κυμα του κοβιντ,μεχρι και τπυς επιστημονες αδειασε.
Βεβαια μετα πηγε να τα μαζεψει αλλα οταν τους αδειαζεις ολους δεν σωνετε τιποτα.
Πληρης αποσυνθεση της κυβερνησης της ψευτομπετον αρμε.
Αυτη τη στιγμη θα εκτεθουν τοσο στα ματια του λαου που δεν θα εχουν μουτρα ουτε στις εκλογες να κατεβουν.
Γνωμη μου αυτη τη στιγμη να πεσει ο κουλης και να γινει μια κυβερνηση τεχνοκρατικη μεχρι την ανοιξη για να γινουν εκλογες ασφαλης λογο κοβιντ.
Ωποσδηποτε αλλαγη υπ.υγειας στη θεση του εστω ο μαγιορκινης η ο βατοπουλος η αθηνα λινου που προτεινε και ο συριζα.
Ο κικιλιας ας παει για υπ.αθλητισμου
εκτος απο εξοριες κλπ διαφωνεις με τον συριζα και για την πορεια του πολυτεχνειουεγω θα ειμαι 16 παω αθηνα και 18 η 19 ξαναγυριζω χωριο.ουτε μια στο εκατομυριοεγω θα ειμαι αθηναιε οπως πολλοι σύντροφοι σε ειρηνικη πορειαολοι στο πολυτεχνειο με Κλωντ και μουνοβαγονια...και αν τους δειτε γραφτε μου μοριακο τεστ για κοβιντ
ο συριζα δεν λεει πουθενά οτι απαγορευεται η πορεια.εκτος απο εξοριες κλπ διαφωνεις με τον συριζα και για την πορεια του πολυτεχνειουεγω θα ειμαι 16 παω αθηνα και 18 η 19 ξαναγυριζω χωριο.ουτε μια στο εκατομυριοεγω θα ειμαι αθηναιε οπως πολλοι σύντροφοι σε ειρηνικη πορειαολοι στο πολυτεχνειο με Κλωντ και μουνοβαγονια...και αν τους δειτε γραφτε μου μοριακο τεστ για κοβιντ
η στην ολιγομελη ομαδα που κυριως θα απαρτιζεται απο βουλευτεσ και ανωτερα κομματικα στελεχη εχεις τοσο μεγαλη θεση που συμπεριλαμβανεσαι
Γι αυτό και «ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία πιστεύει ότι κοινωνικοί φορείς και κόμματα οφείλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη φετινή επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας, με ευθύνη απέναντι στην προστασία της δημόσιας Υγείας και της ζωής».
Γνωστοποίησαν δε πως «παράλληλα με την κατάθεση στεφάνου στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου, ολιγομελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, θα καταθέσει στεφάνι στον μαρτυρικό χώρο του ΕΑΤ – ΕΣΑ και από εκεί θα κατευθυνθεί συμβολικά στην πρεσβεία των ΗΠΑ».
δεν λες που δεν εβαλα στοιχημα μαζι του γιατι τωρα θα τον εψαχνα να μου δωσει τα λεφτα?ζαν κλοντ
για στειλε πρακτορες για το που κρυβεται ο τραμου? στην αγγλια παντως δεν ειναι
ουτε λουξεμβουργο
καπου αλλου κρυβεται η λινατσα
πρωί πρωί μαλακίες ρε ζαν?
δεν βαρέθηκες πια?
χχαχαχαχαχχΣκυλακάκης: Στο 206% το δημόσιο χρέος -Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου μνημονίου
Εεεερχεται........
Μη τσο τα κης
προμοτορακο πως γινεται οι μαλακιες που λες οτι λεω να γίνονται?πρωί πρωί μαλακίες ρε ζαν?
δεν βαρέθηκες πια?