pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
![1111.jpg](https://1.bp.blogspot.com/-IWH-S1OI29o/X6qU4oZ1kbI/AAAAAAAB63U/T6g03tZuzSsvRm4rT4-4R_V6OJMO-hK_wCLcBGAsYHQ/s960/1111.jpg)
αντε και στα δικα μας
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
![Heavymetalbig :heavymetalbig: :heavymetalbig:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/heavymetalbig.gif)
Της Αλέκας Ζορμπαλά
"Θα γυρίσουμε πίσω και θα είμαστε εκατομμύρια", είχε πει ο Έβο Μοράλες, ο Ινδιάνος Πρόεδρος της Βολιβίας, παίρνοντας το δρόμο της εξορίας, ένα χρόνο πριν, Νοέμβρη 2019, ύστερα από το αμερικανοκίνητο ακροδεξιό πραξικόπημα στη χώρα του.
Hecho Millones!!!
Και εχθές γύρισε και ήταν εκατομμύρια!
Έφυγε από την Αργεντινή, όπου φιλοξενείτο εξόριστος και συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Αργεντινής έφτασε με τα πόδια στα σύνορα των δύο χωρών, εκεί που τον περίμεναν οι δικοί του άνθρωποι, αυτοί, που απέκτησαν πρόσωπο και φωνή χάρη σε αυτόν, το αόρατο 60% του πληθυσμού.
Και τον συνοδεύουν, μαζί με τους εργάτες από όλες τις ενώσεις, στην θριαμβευτική επιστροφή του στην Λα Παζ, μετά την σαρωτική νίκη του κόμματός του στις εκλογές.
Το λες και Εκδίκηση της Γυφτιάς, μια που οι αυτόχθονες Ινδιάνοι, αντιμετωπίζονται, ως Γύφτοι (κατά τα ελληνικά πρότυπα) από την κυρίαρχη κοινωνική και οικονομική ελίτ των λευκών κατοίκων, που δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 15% του πληθυσμού.
Μέσα σε αυτή την καταχνιά, που έχει καλύψει τον πλανήτη ολόκληρο και εν μέσω βίαιων πισωγυρισμάτων, που επιχειρούν οι κυρίαρχοι, σε όλα τα επίπεδα, όλο αυτό το πολύχρωμο πανηγύρι της χαράς και της αξιοπρέπειας φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη.
Δεν ήταν, ούτε είναι η Επανάσταση, που ονειρευόμαστε.
Δίνει όμως ελπίδα!
Γιατί όταν ο λαός θέλει, τότε ο λαός μπορεί!
Της Αλέκας Ζορμπαλά
"Θα γυρίσουμε πίσω και θα είμαστε εκατομμύρια", είχε πει ο Έβο Μοράλες, ο Ινδιάνος Πρόεδρος της Βολιβίας, παίρνοντας το δρόμο της εξορίας, ένα χρόνο πριν, Νοέμβρη 2019, ύστερα από το αμερικανοκίνητο ακροδεξιό πραξικόπημα στη χώρα του.
Hecho Millones!!!
Έφυγε από την Αργεντινή, όπου φιλοξενείτο εξόριστος και συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Αργεντινής έφτασε με τα πόδια στα σύνορα των δύο χωρών, εκεί που τον περίμεναν οι δικοί του άνθρωποι, αυτοί, που απέκτησαν πρόσωπο και φωνή χάρη σε αυτόν, το αόρατο 60% του πληθυσμού.
Και τον συνοδεύουν, μαζί με τους εργάτες από όλες τις ενώσεις, στην θριαμβευτική επιστροφή του στην Λα Παζ, μετά την σαρωτική νίκη του κόμματός του στις εκλογές.
Το λες και Εκδίκηση της Γυφτιάς, μια που οι αυτόχθονες Ινδιάνοι, αντιμετωπίζονται, ως Γύφτοι (κατά τα ελληνικά πρότυπα) από την κυρίαρχη κοινωνική και οικονομική ελίτ των λευκών κατοίκων, που δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 15% του πληθυσμού.
Μέσα σε αυτή την καταχνιά, που έχει καλύψει τον πλανήτη ολόκληρο και εν μέσω βίαιων πισωγυρισμάτων, που επιχειρούν οι κυρίαρχοι, σε όλα τα επίπεδα, όλο αυτό το πολύχρωμο πανηγύρι της χαράς και της αξιοπρέπειας φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη.
Δίνει όμως ελπίδα!
θα ερθει η μερα που ο συριζα θα αναλαβει κυβερνηση.![]()
αντε και στα δικα μας
![]()
bmw e63 520 μοντελο 2006 το φερα απο βουλγαρια, πριν ειχα αλφα 156 γαμω τα αμαξια σε στησιμο φρενο πατημα αλλα πολλες ζημιες στα ηλεκτρικα και στο συστημα μεταδοσης.τι αμαξι εχεις ρε προμοτορα η γκομενα?λες να βαλουμε τη c του 96 στοιχημα?Κλωντ ελα να βαλουμε στοιχημα για τις επομενες εκλογες![]()
Τι να κερδίσεις από τον καντινιέρη?
Σουβλάκια ?![]()
Αν χασω την παιρνεις δωρο αν κερδισω μου δινεις 1.500 ευρω
τι να την κάνω ρε ζανούλη τη μερτσέντα του 96? θα ανοίξω μουσείο σαν κι εσένα?![]()
Προσεχε τι θα πεις γτ θα ζητησω αποδεικτικά και θα εκτεθεις.
Εσυ ζαν κλαν τι αμαξι εχεις μιας και εισαι και ειδημονας?
ρε προμοτορα δεν σου ζητησα να μπυ γραψεις εκθεση των 500 λεξεων.τι αμαξι εχεις ρε προμοτορα η γκομενα?λες να βαλουμε τη c του 96 στοιχημα?Κλωντ ελα να βαλουμε στοιχημα για τις επομενες εκλογες![]()
Τι να κερδίσεις από τον καντινιέρη?
Σουβλάκια ?![]()
Αν χασω την παιρνεις δωρο αν κερδισω μου δινεις 1.500 ευρω
τι να την κάνω ρε ζανούλη τη μερτσέντα του 96? θα ανοίξω μουσείο σαν κι εσένα?![]()
Προσεχε τι θα πεις γτ θα ζητησω αποδεικτικά και θα εκτεθεις.
θα σου μιλήσω σαν σε μικρό παιδάκι γιατι προφανώς μέχρι εκεί σου κόβει...
καταρχάς ας ξεπεράσουμε το παιδιάστικο της όλης υπόθεσης. άντε γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει συζήτηση.
αν σου πω για παράδειγμα ότι έχω μια GLA ή GLC τι θα κάνεις? θα μου ζητήσεις φωτογραφία με μένα μέσα? με ένα μήνυμα στο παρμπριζ που θα λέει "ζαν είσαι παπάρας" να "φαίνεται" ότι είναι δική μου? πιστεύεις αλήθεια ότι είναι δύσκολο να το κάνω ακόμα κι αν δεν έχω αυτοκίνητο δικό μου?
ή νομίζεις ότι δεν έχω γνωστούς με αυτοκίνητα που θα έκαναν την GLC να μοιάζει με LADA? πόσο σίγουρος είσαι?
πάντως σε λίγο θα έχω ΚΑΙ CLA του 20, οκ? καινούργια.
περνάμε τώρα στα βασικά.
έχω γνωστούς με πολλά λεφτά που το δείχνουν (και στα αυτοκίνητά τους), αλλά και ανθρώπους που αν τους κρίνεις από το τουτού θα βγάλεις πολύ λάθος συμπεράσματα. μα πολύ λάθος.
υπάρχουν πλούσιοι που γουστάρουν και δείχνουν, ή απλά δεν αποφεύγουν να κρύψουν, το τι διαθέτουν, και άλλοι που απλά δεν τους νοιάζουν αυτοκίνητα, γιωτ κλπ κλπ.
ή που απλά δεν τα επιδεικνύουν καν, και στην καθημέρινότητά τους είναι απλοί.
όλα αυτά δεν έχουν σημασία γιατί αυτό που τελικά μετράει είναι τι μπικικίνι διαθέτεις και ακόμα βασικότερο (και δεν κάθομαι να εξηγήσω), τι μπικικίνι παράγεις μήνα με το μήνα.
γιατί έχω γνωρίσει και τυπάκια με ρόλεξ και μερτσέντα που αγοράζουν όλα τα υπόλοιπα στα lidl και ακόμα και εκεί θα ήθελαν πίστωση αν γινόταν...
καταλήγοντας να σου πω ότι για τους παραπάνω λόγους η ερώτησή σου είναι μαλακία.
αν σου απαντούσα ποτέ στο ερώτημα "τι εισοδήματα έχω κάθε χρόνο" θα είχε νόημα. το τι αυτοκίνητο διαθέτω είναι μια παπαριά.
παρόλ'αυτά πιο πάνω σου απάντησα.
τελευταίο.
στα μάτια μου αυτός που έχει εισοδήματα για nissan και διαθέτει nissan, είναι σαφώς πιο μάγκας από αυτόν που με ειδοδήματα "lada" έχει audi...
τι επαθες παμπλο πικασο?
με δικα σ λογια
Της Αλέκας Ζορμπαλά
Hecho Millones!!!
Δίνει όμως ελπίδα!
θα ερθει η μερα που ο συριζα θα αναλαβει κυβερνηση.![]()
αντε και στα δικα μας
![]()
Εγω το ειπα οτι αν βγει η αριστερα κυβέρνηση να μην εφαρμοσει δημοκρατια στους νδ.
Φυλακα εξοριες και ξυλιδια
τι επαθες παμπλο πικασο?
με δικα σ λογια
Τι να έχω πάθει τύπε; ξενερωμένος είμαι που για εσένα αποτελεί ονειρεμένη είδηση ότι σε ένα μικρό βασανισμένο κράτος της Λατινικής Αμερικής με πολύ χαμηλό βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο έγινε "επανάσταση"! Για να στο κάνω πιο λιανά, με δικά μου λόγια, ξενερώνω με το ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι κάποιος εν έτει 2020...
τι επαθες παμπλο πικασο?
με δικα σ λογια
Τι να έχω πάθει τύπε; ξενερωμένος είμαι που για εσένα αποτελεί ονειρεμένη είδηση ότι σε ένα μικρό βασανισμένο κράτος της Λατινικής Αμερικής με πολύ χαμηλό βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο έγινε "επανάσταση"! Για να στο κάνω πιο λιανά, με δικά μου λόγια, ξενερώνω με το ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι κάποιος εν έτει 2020...
τι επαθες παμπλο πικασο?
με δικα σ λογια
Ζωγραφίζεις Πάμπλο.
Δίνει όμως ελπίδα!
τι επαθες παμπλο πικασο?
με δικα σ λογια
εδω εσυ δεν ηξερες οτι ο ζωγραφος που εχεις για προφιλ ηταν κομμουνιστης
και εν ετη 2020 δεν το γνωριζες ποσο μαλακας εισαι εσυ τυπε μου ???