redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Nαι τύπε αργότερα για κανά ποτάκι,έχεις να προτείνεις τίποτα καλό;ευχαριστω , εσυ θα βγεις?
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Nαι τύπε αργότερα για κανά ποτάκι,έχεις να προτείνεις τίποτα καλό;ευχαριστω , εσυ θα βγεις?
Δυναμη το voodoo έχω πάει αρκετες φορές. Αλλα δεν το κοβω για αποψε , θα πάω στο παρτάκι θα αραξω να πιω μερικά ποτάκια θα μιλησω και με καμια εκει και θα την κάνω πηγα και για γυμναστικη 2ωρη σημερα δεν ειμαι για πολλα
τύπε είσαι από τους τύπους που φοράνε σκαρπινάκι και έχουν σηκωμένους τους γιακάδες ή είναι ντεμοντέ πλέον αυτό;
Σιγά μην στρώνεις και φλοκάτη στο σπίτι ρε τύπεεγώ παίκτη μου ένα παλιό Ωμέγα φοράω ... του συχωρεμένου του πατέρα μου... και αυτός από τον πατέρα του το πήρε...
Nαι τύπε αργότερα για κανά ποτάκι,έχεις να προτείνεις τίποτα καλό;![]()
τύπε είσαι από τους τύπους που φοράνε σκαρπινάκι και έχουν σηκωμένους τους γιακάδες ή είναι ντεμοντέ πλέον αυτό;
Λοιπόν, αν κάποιος έχει το δικαίωμα να αγανακτεί βάσιμα με αυτό το αίσχος, που διαχέεται τόσα χρόνια γύρω μας, είναι μονάχα ένα - κατά τα φαινόμενα...- απειροελάχιστο σε μέγεθος είδος ανθρώπου, πλέον, στον τόπο μας...
- Ο εργατικός...
- Ο ρεαλιστής...
- Ο αξιοπρεπής...
- Ο καλλιεργημένος...
- Ο δημιουργικός...
Αυτού την ζωή διαλύουν όλα αυτά τα υποκριτικά ανθρωπάρια, που βρίσκουν και το θράσος να κλαίγονται, καταστρέφοντας και υποβαθμίζοντας σταθερά τις ζωές των, λιγοστών πλέον, υπεύθυνων, έντιμων και πνευματικά υγιών ανθρώπων αυτού του τόπου...
Πουλώντας και "πατριωτισμό", οι ξεφτίλες........
το παραπάνω το βρήκα ανερτημένο σε μια σελίδα στο fcb και το αφιερώνω στις μπαντιέρες του σαϊτ που το μόνο που γνωρίζουν καλά στη ζωή τους είναι η επαναστατική γυμναστική...
Τα πάντα εκτός απο Δημοτικά τύπεεξαρταται τι μουσικη γουσταρεις πες μου και θα σου πω
Σιγά μην στρώνεις και φλοκάτη στο σπίτι ρε τύπε
Σιγά μην στρώνεις και φλοκάτη στο σπίτι ρε τύπε
κουρελού στρώνω ρεεεεεεεεεεεεεεεεε παραδοσιακά πράματα...
Τα πάντα εκτός απο Δημοτικά τύπε![]()
ναι τύπε όμως τώρα θα τους φέρει ο Αλέξης μετά την χρεοκοπία για να ανοικοδομήσουν την χώρα με τα ευρώ και τα δολλάρια που θα φέρουν... είναι σχέδιο τι νόμισες... μόνο έτσι θα επέστρεφαν τα μυαλά, μαζί με τα λεφτά!Αυτοι εχουν φυγει μακρια τυπε!
Οταν ο Βαρουφάκης δήλωνε ότι δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική γιατί αν το κάνει θα τον διαγράψουν
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/baroumpog.png?itok=UVxA80N6[/img[/URL]]
Είναι τις τελευταίες ημέρες ο πιο πολυσυζητημένος πολιτικός στην Ευρώπη και όχι μόνο. Κι όμως, κάποτε ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωνε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται ποτέ να εμπλακεί σε αυτό το χώρο.
Ηταν σε συνέντευξή του στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στην εκπομπή «Ευθέως» στον ΣΚΑΪ, όταν στις 13 Δεκεμβρίου του 2012 ο νυν υπουργός Οικονομικών δήλωνε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί θα τον διέγραφε οποιοδήποτε κόμμα.
Μετά από το 43' του βίντεο, ο δημοσιογράφος τον ρωτούσε αν θα ασχοληθεί με την πολιτική, αν επιστρέψει στην Ελλάδα. «Οχι, ποτέ, ποτέ», του απαντούσε κατηγορηματικά ο κ. Βαρουφάκης.
«Μα ποτέ δεν ασχολήθηκα με την πολιτική. Ασχολούμαι ως πολίτης και ως συμμετέχων στον δημόσιο διάλογο. Και είναι κάτι που θα κάνω πάντα. Καταρχήν, αν μπω σε ένα πολιτικό κόμμα μέσα σε μία εβδομάδα θα με έχει διαγράψει, όποιο κι αν είναι αυτό», εξηγούσε τότε, ενώ πρόσθετε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει κομματική γραμμή.
«Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ακολουθήσω μία κομματική γραμμή σε οτιδήποτε. Κάνεις μία συζήτηση με έναν εκπρόσωπο πολιτικού κόμματος και ξέρεις ότι και να τον πείσεις εκείνη τη στιγμή για αυτό που λες δεν μπορεί να στο πει, γιατί αν στο πει θα γυρίσει το κόμμα του εναντίον του. Για αυτό δεν υπάρχει πιθανότητα να μπω εγώ στη δική του θέση, να αυτολογοκρίνομαι και να αυτο-λοβοτομούμαι», κατέληγε σε εκείνη τη συνέντευξή του ο κ. Βαρουφάκης.
[URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/news/190536/otan-o-varoyfakis-dilone-oti-den-tha-asholithei-pote-me-tin-politiki-giati-kanei-tha-ton#ixzz3R5k2A8Rq[/URL]
ο λόγος του συμβόλαιο...
[/quote] ............"o λόγος του ...συμβόλαιο.... " Αλλά και ο Μπογδάνος super @@@@@@@@ !
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.buena.gr/images/105/kourelou1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τέτοια ρε... αυθεντικά πράματα όχι κινέζικα
[img]http://laografia-spata.gr/wp-content/uploads/xeirot-9.jpg
ναι τύπε όμως τώρα θα τους φέρει ο Αλέξης μετά την χρεοκοπία για να ανοικοδομήσουν την χώρα με τα ευρώ και τα δολλάρια που θα φέρουν... είναι σχέδιο τι νόμισες... μόνο έτσι θα επέστρεφαν τα μυαλά, μαζί με τα λεφτά!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πιο ικανό τον έχω τον Μπογδάνο από τον Μπαρούφα αλλά και πάλι τύπε άτοπο αυτό που έγραψες... αποφάσεις για την ζωή σου και την δική μου παίρνει ο Μπαρούφας και όχι ο Μπογδάνος!............"o λόγος του ...συμβόλαιο.... " Αλλά και ο Μπογδάνος super @@@@@@@@ !