barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.241
- Πόντοι
- 5.506
0 xrusos μηπως ειναι κλωνος του tramountana;
Εσύ είσαι το πιο έξυπνο του είδους;
0 xrusos μηπως ειναι κλωνος του tramountana;
Τραμουντάνα, γέρικη λούγκρα 64 ετών, πισωγλέντη
που χάθηκες , και χάσαμε το γέλιο , κουνίστρα βαψομαλλιά ;
![]()
μην ξεχνας τον τιτλο σου για το 2020 του μιστερ Μ. - κρατας τα σκηπτρα.. -τα σπαςΕσύ είσαι το πιο έξυπνο του είδους;
μην ξεχνας τον τιτλο σου για το 2020 του μιστερ Μ. - κρατας τα σκηπτρα.. -τα σπαςΕσύ είσαι το πιο έξυπνο του είδους;
Τραμουντάνα, γέρικη λούγκρα 64 ετών, πισωγλέντη
που χάθηκες , και χάσαμε το γέλιο , κουνίστρα βαψομαλλιά ;
![]()
οποτε και τα σκανδιναβικα κρατη που φορολογπυν κλεβουν τους πολιτες τους ?τι ασυναρτησιες λες ρε χρυσε?σοσιαλιστες οι αριστεροι εθνικοσοσιαλιστες οι ναζι.εθνικοσοσιαλιστες και εσυ εισαι σοσιαλιστης?τυχαιο?δε νομιζω!απλα και οι δυο κλεφτες ειστε οι ναζι θελουν να κλεψουν τους εξω απο τη χωρα τους με πολεμο εσεις φρικια θελετε να κλεψετε τους καλυτερους σας συμπολιτες.ειστε αξιοι συνεχιστες του τζενγκις χαν.το ιδιο ειστε αχρηστοι λεηλατητες των εργατων .
Ο σοσιαλισμος με λιγα λογια λες οτι ειναι κλεψια με λιγα λογια.
Ο καπιταλισμος τι ειναι?
Ο σοσιαλισμος φορολογει τους πλούσιους και τα δινει στους φτωχους για να μειωση την ψαλιδα.
Ο δε καπιταλισμος ευνοει τους πλούσιους και γράφει στα παλια του υποδηματα τους φτωχους.
Στο λεω απλοικα μπας και το καταλαβεις
ασυναρτησιες γραφεις εσυ που πηγες σε καπιταλιστικα κρατη (ηπα, ιρλανδια, καταρ) να λαδωσεις το αντερακι σου και οχι στους εναπομειναντες σοσιαλιστικους παραδεισους που δεν υπαρχει ψαλιδα (ολος ο κοσμος περιεργως στα καπιταλιστικα κρατη θελει να μεταναστευσει και οχι σε καμια κουβα η β.κορεα να τα εχει ολα δωρεαν)
ή για να στο γραψω και εγω απλοικα μπας και το καταλαβεις :
Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ! (αυτο ακριβως που γραφεις και εσυ παραπανω για το σοσιαλισμο ) - αντιστοιχη με το 8 λυκοι και 2 προβατα ψηφιζουν τι θα φανε το βραδυ
κοιτα και κατι περιεργα πραγματα που συμβαινουν στον κοσμο
προσπαθει να μας πεισει οτι η γη ειναι επιπεδηΚαλά τι προσπαθείς να εξηγήσεις κι εσύ και σε ποιον!!!!σοσιαλισμος φορολογει τους πλούσιους και τα δινει στους φτωχους για να μειωση την ψαλιδα. λες εσυ.το κρατος αφου σου πυροβολησει τα ποδια μετα σου δινει πατεριστες και σου λεει να βλεπεις χωρις εμενα δε θα μπορουσες να περπατησεις.κοιτα τι εμποδια βαζει στο επιχειρηματια εκατο αδειες 50 τα εκατο φορος πρωπληρωμη φορου.ο νεος ζαν δε θεει τζαμπα λεφτα τζαμπα υγεια και παιδεια θελει ευκαιριες .αν θες ολα τζαμπα γιατι δε πας βενεζουελα και βορεια κορεα ?διοτι θες ευκαιριες και οι ευκαιριες υπαρχουν μονο σε καπιταλιστικα κρατη.χωρις επιχειρησεις δε υπαρχουν δουλειες .αλλλα ξερω οτι χαλαω το χρονο μου μιλαω σοβαρα σε ενα σκουπιδι που εχει να ανοιξει βιβλιο απο το δημοτικο δε ξερει τι γινεται στο κοσμο .εισαι εκει που εισαι για καποιο λογο και ο λογος ειναι οτι εισαι αχρηστος![]()
Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει στην περιοχή της Φυλής, νομίζω είναι στην οδό Φιλιππίδου, έχει γράψει ένας με σπρέι "να φάμε τους πλούσιους" :Sναι οι πολιτες των σκανδιναβικων κρατων ληστευονται απο το κρατος απαντα που εγω η ο πατερας μου κλεψαμε απο καποιον φτωχο .απαντα.πως καταστρεψαμε καποιον φτωχο??