Ε καποια στιγμη πηγες να το κανεις κι αυτο θυμαμαι μια περιπτωση.Πιο παλια σε διαβαζα αλλα απο ενα σημειο και μετα ειναι κουραστικο να προσπαθεις να διακρινεις την αποψη απο τις βωμολοχιες και προσπερναω.Αυτο αν σε ενδιαφερει να σε διαβαζει και καποιος που εχει διαφορετικη αποψη απο σενα,αλλιως γραψε με στα παπαρια σου.Φιλικα παντα,μην αρχισεις το χεσιμο!!!
Σε ποια περίπτωση? Μπορείς να μου πεις?
Όχι δεν θα σε αρχίσω στο χέσιμο, εξάλλου κι εμείς έχουμε διαφωνήσει και δεν νομίζω να σε έχω βρίσει ποτέ, εσένα ή την οικογένειά σου ή να σε έχω προκαλέσει να βρεθούμε για να σε θάψω!!!
Να σου φέρω ένα live παράδειγμα λοιπόν!
Ανεβάζω το παρακάτω ποστ και σχολιάζω:
"Μα αυτά τα σκουπίδια είναι γελοίοι πραγματικά, προσπαθώντας να κάνουν αντιπολίτευση παίζοντάς το φιλόσοφοι και διαβασμένοι ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι αμόρφωτα κατακάθια της κοινωνίας".
Γκρεμίστηκε το διαδίκτυο!!!Ο Γ. Μπαλάφας τίμησε τον Γκάντι… έναν μήνα μετά την επέτειο
Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Γιάννης Μπαλάφας στο Τwitter, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, χθες, 2 Νοεμβρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε στο Τwitter μια ανάρτηση για να τιμήσει την ημέρα γέννησης του Μαχάτμα Γκάντι.
Το γεγονός ότι η ανάρτηση έγινε ετεροχρονισμένα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του Τwitter, με ορισμένα σχόλια να είναι ιδιαίτερα καυστικά.
... και έρχεται ο άλλος πάνω σε αυτό το ποστ μου και βρίζει μάνες, παιδιά, με απειλεί, κτλ, κτλ.
Εσύ ποιον θα έκανες ban?