alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Στους απλυτους πες το, να μην σπερνουν ανεμουςΌποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες
Στους απλυτους πες το, να μην σπερνουν ανεμουςΌποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες
Ετσι.δυστυχώς έχει και επιδόματα για μαλάκες αριστερούς χασομέρηδες...
για φονιάδες αριστερούς "αντιστασιακούς"...
και πολλά αριστερά άλλα...
Ετσι αυτο ακριβως χρειαζεται και ηρθε η ωρα να τολμησουνΓια να δουμε τι θα κανει ο Χρυσοχο και η κυβερνηση μας φυσικα...η Χ.Α. μπηκε φυλακη ηρθε η ωρα να μπουνε και τετοιοι πεμπτοφαλαγγιτες με βαριες ποινες
Ο Κατσαφαδος τουλαχιστον το εκανε ΕΠΩΝΥΜΑ χωρις κουκουλα και μπορεις να τον κριτικαρεις.
Το απλυτο καθαρμα που κρεμασε ως νεοναζι σε εβραιο την ταμπελα στον πρυτανη, πώς λεγεται ρε μαγκα?
Εγω πιστευω οτι καιρος ειναι να χαρακτηρισθουν εγκληματικες οργανωσεις αυτα τα παλικαρια.
Συντρεχουν ολες οι προυποθεσεις
Για να δουμε τι θα κανει ο Χρυσοχο και η κυβερνηση μας φυσικα...η Χ.Α. μπηκε φυλακη ηρθε η ωρα να μπουνε και τετοιοι πεμπτοφαλαγγιτες με βαριες ποινες
Ο Κατσαφαδος τουλαχιστον το εκανε ΕΠΩΝΥΜΑ χωρις κουκουλα και μπορεις να τον κριτικαρεις.
Το απλυτο καθαρμα που κρεμασε ως νεοναζι σε εβραιο την ταμπελα στον πρυτανη, πώς λεγεται ρε μαγκα?
Εγω πιστευω οτι καιρος ειναι να χαρακτηρισθουν εγκληματικες οργανωσεις αυτα τα παλικαρια.
Καραμερο, σου αρεσε 8 μηνες φυλακιση με αναστολη; Για συκοφαντικη δυσφημιση στον Τζημερο.
Λοιπόν, φοράτε μασκούλα, καθίστε σπιτάκι να πιείτε το ποτάκι σας κι όλα θα πάνε καλά!
Κι όσοι εκνευρίζονται... ξυδάκι και ζουμί από λάχανο!
Είναι το αποτελέσμα των "επαναστατάσεων" της πούτσας, το αποτέλεσμα του "εγώ θα πάω πλατεία να πιω", το αποτέλεσμα "εγώ δεν φοράω μάσκα, δεν υπάρχει ο ιός", το αποτέλεσμα του "δεν θα μου στερήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου", κτλ, κτλ, κτλ.
6 μήνες με αναστολη ειναι η ποινη για αυτο που κανανεΓια να δουμε τι θα κανει ο Χρυσοχο και η κυβερνηση μας φυσικα...η Χ.Α. μπηκε φυλακη ηρθε η ωρα να μπουνε και τετοιοι πεμπτοφαλαγγιτες με βαριες ποινες
ποια κακουργηματα κανανε?![]()
Τις ιδιες βλακειες λεγανε και για τον ρουβικωνα οτι ειναι σαν την χα , μιλαμε για βληματα μεγαλου βεληνεκους
και οι γκομενες δεν μπαινουν στο μπου ειναο στο σπιτι τους και ειτε παιρνουν τσιμπουκι ειτε γαμιουνται ειτε δινουν κωλο.σε κάθε σωστό δημοκρατικό κράτος οι τιγρούληδες είναι στο κλουβί τους.
στην ελλάδα βρίσκονται στο μπου και γράφουν αριστερές αναρχικές μαλακίες.
δε γαμιέται, τιγρούληδες είναι ποιος τους ακούει?![]()
μωρη στρινγκου συνεχεια το λεω επανάστασηκοιταχτε μουτρα που μας κυβερνουν?κοιταχτε ποιους ψηφιζουν τα δεξια ζωα του σαιτ.κοιταχτε τον μπουμπουκο το σιχαμα η γλωσσα εχει φτασει στο πατωμα
Μηπως πρεπει με βια να πεσει το καθεστως?
Πες τα μπουμπού, βγάλτα από μέσα σου.
μωρη στρινγκου συνεχεια το λεω επανάστασηκοιταχτε μουτρα που μας κυβερνουν?κοιταχτε ποιους ψηφιζουν τα δεξια ζωα του σαιτ.κοιταχτε τον μπουμπουκο το σιχαμα η γλωσσα εχει φτασει στο πατωμα
Τον Τουρκο δεν θα τον πολεμησει, θα πεταξει το οπλο και θα τον παρει λεει αγκαλια.μωρη στρινγκου συνεχεια το λεω επανάστασηκοιταχτε μουτρα που μας κυβερνουν?κοιταχτε ποιους ψηφιζουν τα δεξια ζωα του σαιτ.κοιταχτε τον μπουμπουκο το σιχαμα η γλωσσα εχει φτασει στο πατωμα
εσυ θα κανεις επανασταση ρε κασσιανη ?
που εχεις δηλωσει οτι θα πεταξεις το οπλο και θα παραδοθεις ?
![]()