jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
ο θειτσος εχει καραξεφτικιστειΕδω ο κοσμος καιγετε και ο μπαρμπαγυφτουλας το χαβα του με τον λαδωνη ποσο σκουπιδι μπορει να γινει ενας ανθρωπος τωρα στο μπου.κομ
ο θειτσος εχει καραξεφτικιστειΕδω ο κοσμος καιγετε και ο μπαρμπαγυφτουλας το χαβα του με τον λαδωνη ποσο σκουπιδι μπορει να γινει ενας ανθρωπος τωρα στο μπου.κομ
Χυσαμόλια πάλι αυτός ο άνθρωπος... μάλλον από το πολύ φλόκι ψευδίζει αυτή!!!
Δείτε το βίντεο κι αν έχει κάποιος αντίρρηση το λέει εδώ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για τον κινκ λες ταιγκερ?Οπα και αλλο φρουτο τουτο εδω δεν το ξερω
μουνη αστο σας εχει βιασει τη ψυχουλα,εγω ο τιγκερ ο βαγκον αν και μπουμε συστηματικα εδω μεσα θα πλανταξετεΡε γατουληηη ξαναελαα ξανα ελαα να μας δειξεις τη φανελααα
χαχαχχααχα ετσι εχω κανει τον κινκ εδω μεσαactual picture του βλαχομπαροκ στις διακοπες του
καργαμουνη ουτε ομοιοκαταληξια δεν μπορεις να κανεις.Βανταμ γαμησου εδω ειναι μπουρδελα
Εμεις θα σε γαμαμε σα να σαι η... Σιντερελλα!!
![]()
για τον κινκ λες ταιγκερ?Οπα και αλλο φρουτο τουτο εδω δεν το ξερω
Ενα απολιθωμα ειναι το οποιο το εχω αποστομωσει 5 φορες με επιχειρηματα και με αποδειξεις.
Το τι γελιο τοτε αφου μ εχει αχτι και οταν με βλεπει ολο βριζει
Ξερεις τι ειναι απο αντρα βαρυμαγκα εδω μεσα που το παιζε να τον κανω κοπελιτσα με στρινγκ και ψιλοτακουνα.
Μην μου κωλοτριβεσαι ρε κινκοτσιρακι θα φας το 6ο αποστομωμα τωρα και θα το φυσας και δεν θα κρυωνειγια τον κινκ λες ταιγκερ?Οπα και αλλο φρουτο τουτο εδω δεν το ξερω
Ενα απολιθωμα ειναι το οποιο το εχω αποστομωσει 5 φορες με επιχειρηματα και με αποδειξεις.
Το τι γελιο τοτε αφου μ εχει αχτι και οταν με βλεπει ολο βριζει
Ξερεις τι ειναι απο αντρα βαρυμαγκα εδω μεσα που το παιζε να τον κανω κοπελιτσα με στρινγκ και ψιλοτακουνα.
Μάθε Ελληνικά και αριθμητική Δημοτικού Αλβανο-λούγρα και μετά μιλάς.
Πετάς χοντρ-ομαλακίες και νομίζεις ότι κάτι κάνεις.
Έχεις ποτέ σου γράψει ΕΝΑ ποστ σε σωστά Ελληνικά;
Ακόμα περιμένουμε.
Χυσαμόλια πάλι αυτός ο άνθρωπος... μάλλον από το πολύ φλόκι ψευδίζει αυτή!!!
Δείτε το βίντεο κι αν έχει κάποιος αντίρρηση το λέει εδώ...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αξιολύπητο βλαχαδερό Τζάκρη.
Μ επιχειρήματα του κώλου και να λέει μόνο το ποίημα που έμαθε.