Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Εγω τον εχω... 1,86, 120-130 κιλα, πρωην γυμνασμενος... 45αρης... ακλαυτος θα παει ο τιγρακος γαμω την αεκ του
βαλε οτι σε εχουν χυσει στη μαπα 100Ο αλλος εχει βαλει βιογραφικο οτι ειναι μελος του μπου απο το 2005
Ναι, άλλα μάλλον θα το αλλάζω λίγο. "Μέλος του μπου από το 2005 και έχω φάει στη μάπα περίπου 100 μαλάκες σαν τον Tigerhead"
Επαιξα ξυλο με εναν πιτσιρικα πριν κατι μηνες 23 χρονων ηταν 1.87 85 κιλα τον ειχα καφαλοκλειδωμα και θε τον σκοτωνα ευτηχως μας χωρισανε θα ημουνα φυλακη τωρα
Επαιξα ξυλο με εναν πιτσιρικα πριν κατι μηνες 23 χρονων ηταν 1.87 85 κιλα τον ειχα καφαλοκλειδωμα και θε τον σκοτωνα ευτηχως μας χωρισανε θα ημουνα φυλακη τωρα
μπα κοτα φενετε οτι ειναι ουτε χερι δεν θα σηκωσειTiger ο ΠουΣτράτος σε έχει στο ξύλο....άνετα.
βλακα πηγαινε στο πηγαδι και πηδα μονος σουΑντε να γινει εμφυλιος να παρουμε τα οπλα να φαμε τους αριστερους!
Αντε να γινει εμφυλιος να παρουμε τα οπλα να φαμε τους αριστερους!
Σιγα μην kαπνισουμε και την πιπα τγς ειρηνης ρε τυπε , να μαθετε να συζητατε χωρις να βριζετε και να ειρωνευεστεTigerάκο και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι, θέλετε να κάνουμε restart την κουβέντα και να δούμε αν συμφωνούμε κάπου?
Τράβα μωρή κότα να τους φας τώρα,περιμένεις εμφύλιο και μαλακίες,έτσι και αλλιώς παλαβός είσαι δεν μπαίνεις φυλακή.
Αλλά και αν μπεις έχεις ελπίδα με τον γκόμενο σου τον Ηλία να βρεθείς.
Τράβα μωρή κότα να τους φας τώρα,περιμένεις εμφύλιο και μαλακίες,έτσι και αλλιώς παλαβός είσαι δεν μπαίνεις φυλακή.
Αλλά και αν μπεις έχεις ελπίδα με τον γκόμενο σου τον Ηλία να βρεθείς.
Τωρα δε μπορω θα με πανε μεσα...