pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ρε οι μισοι νεοδημοκρατες ειναι με το συριζα τι να λεμε τωρα
να φυγουμε λοιπον να μεινετε εσεις οι καλοι ελληνες.....Όταν συμφωνείς με το 70% των Ελλήνων θα έπρεπε να καταλάβεις ότι εσύ έχεις πάθει την ζημιά φίλε
Οταν σου δινανε τα λεφτα τους ασχετε ηταν καλα...΄ότι να ναι...λες και με νοιάζει εμένα τι πιστεύουν οι ΣΛοβάκοι και οι Σλοβένοι...στα του οίκου τους όλοι...
Στο καλο...να φυγουμε λοιπον να μεινετε εσεις οι καλοι ελληνες.....
ακριβώς... χαίρομαι που ξυπνάς και καταλαβαίνεις πως σε αυτά σε έχω γραμμένο!αυτο.....
ο φυστικης θα κρεμασει τα αρχιδια του...ακου κρεμαλες.....ουστ ρε κοπροι
τωρα που θα καθεται ο βουτσης και ο φιλης θα ανασανουν οι καρεκλες
Είναι λιτοδίαιτος τύπε σαν όλους τους Έλληνες
Ο καρτάκης τύπε τα έχει στείλει στο εξωτερικόΟταν κλεισουν τα ΑΤΜ θα στηριζει τις γκιλοτινες...
μπορει....Οταν κλεισουν τα ΑΤΜ θα στηριζει τις γκιλοτινες...
σε ποιο?
αν ειναι καλο το μαλι η δεν ειχες κωλοχαρτο σημερα???
σιγα μην σε αφησω να μεινεις εσυ εδω και να φυγω εγω σκουληκιΣτο καλο...
τσου τσου τσουακριβώς... χαίρομαι που ξυπνάς και καταλαβαίνεις πως σε αυτά σε έχω γραμμένο!
εγώ αρχίδια και συ κώλο! ;)
επιστροφή λοιπόν σε εθνικό νόμισμα μείωση των εισαγωγων αύξηση της παραγωγής ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
εσυ εισαι τουρκικος λαος???Ο Συριζα είναι το μοναδικό κόμμα στον κόσμο που πανηγυρίζει γιατί δεν έφερε την ολοκληρωτική καταστροφή σε δύο βδομάδες
Ο Ελληνικός λαός δε είναι ο μοναδικός λαός στον κόσμο που πανηγυρίζει για αυτόν τον λόγο
Τύπε που θα τον έστελνες τον Άλεξ άμα ήσουν πρωθυπουργός;σιγα μην σε αφησω να μεινεις εσυ εδω και να φυγω εγω σκουληκι
Εχουμε πρωτο κομμα τον Συριζα και τριτο την Χρυση Αυγη και αναρωτιεσαι ακομη?μην γράφετε μαλακίες. ΔΕΝ θα γίνουν αυτά. Εκτός κι αν ο λαός είναι τόσο ηλίθιος και τα υποστηρίξει σε ένα πιθανό δημοψήφισμα. Διαφορετικά ή θα έχουμε ολική κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ ή παραίτησή του.
εσυ εισαι τουρκικος λαος???
τα εχετε χασει κακομοιρηδες
Αυτος ο Φιλης μεγαλος τυπος,τυπε.Σ αυτον επρεπε να πει ο Παγκαλος μαζι τα φαγαμε.Ανερχομενο πολιτικο αστερι.Με ηθος.Το ηθος της αριστερας.Διωξαμε υποτιθεται τα λαμογια τους προδοτες,για να ερθει ο Καμμενος,η ΜΟΜΑ και ο Φιλης.τωρα που θα καθεται ο βουτσης και ο φιλης θα ανασανουν οι καρεκλες
καπως ετσι ειναι μονο που ο χρονος σε τετοια περιπτωση θα ειναι δεκαετιες χωρια τις γεωπολιτικες επιπτωσεις.η τουρκια και η αλβανια θα εχουν μπει ευρωπη και εσυ θα παλευεις με τα θερια εδω...Nα πας σε εθνικο νομισμα ναι. Αλλα αν ειναι να πας για να ... προσλαμβανεις καθαριστριες κλπ τοτε πεφτεις στην αβυσο.
Το εθνικο νομισμα πρεπει να συνοδευεται απο μετρα σκληροτερα και απο το μνημονιο. Αυτα ειναι μετρα που κανονικα επρεπε να παρουμε απο μονοι μας.
αυτο δεν θα φτανει ουτε για λαχανο.το λεκ της αλβανιας θα εχει πραγματικα και χωρις υπερβολη μεγαλυτερη αξια.
Με αυτό εδώ θα παίρνεις μισό κιλό δηλαδή 375 γραμμάρια ψωμί
Ορθοτατα. Εδω καποιοι μικρονοϊκοί πιστευουν οτι με δραχμη θα γινουμε πλουσιοι σε μια μερα χωρις να κανουμε τιποτα.Nα πας σε εθνικο νομισμα ναι. Αλλα αν ειναι να πας για να ... προσλαμβανεις καθαριστριες κλπ τοτε πεφτεις στην αβυσο.
Το εθνικο νομισμα πρεπει να συνοδευεται απο μετρα σκληροτερα και απο το μνημονιο. Αυτα ειναι μετρα που κανονικα επρεπε να παρουμε απο μονοι μας.