barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.169
- Πόντοι
- 5.506
ΜΟΥΝΙ ΚΑΠΕΛΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ!!!
Mε αυτό το ποστ του έκοψες 5 ψήφους
Mε αυτό το ποστ του έκοψες 5 ψήφους![]()
καλυτερα να καθαριζει τζαμια παρα να γλύφει κωλους σαν εσενα
τα κομματοσκυλα του μπου και γλυφουν κωλους και τζαμια καθαριζουν
σκληρο τύπε
και γλυφόκωλι και αφισσοκολλητης και φουκαράς που καθαριζει τζαμια ;![]()
Τους έχω για χόμπιμπάρμπα βλέπω πολύ τους συμπαθείς τους αριστερούληδες![]()
σκληρο τύπε
και γλυφόκωλι και αφισσοκολλητης και φουκαράς που καθαριζει τζαμια ;![]()
Kαθόλου!
Μόλις περιέγραψες τα βασικά χαρακτηριστικά του άπλυτου κουμούνα!
Εύγε!![]()
Τους έχω για χόμπιμπάρμπα βλέπω πολύ τους συμπαθείς τους αριστερούληδες![]()
![]()
Η πρόεδρος
Kάνω μπάνιο συχνά, μην ανησυχείς. Να ανησυχείς ότι δεν παίρνεις χαμπάρι τι σου λένε, ακατοίκητο εντελώς εκεί πάνω ε?ε ρε τύπε τοτε κανε κανενα μπανιο και μην ξαναψηφίσεις κουμουνες τοτε
ειναι άδικος ο τυπος κοντόλαγνος τύπε. εγω μαζι σου ειμαι![]()
Kάνω μπάνιο συχνά, μην ανησυχείς. Να ανησυχείς ότι δεν παίρνεις χαμπάρι τι σου λένε, ακατοίκητο εντελώς εκεί πάνω ε?ε ρε τύπε τοτε κανε κανενα μπανιο και μην ξαναψηφίσεις κουμουνες τοτε
ειναι άδικος ο τυπος κοντόλαγνος τύπε. εγω μαζι σου ειμαι![]()
Ε, δεν πειράζει, θα έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα και δεν σε πειράζει![]()
τι λες μωρη κακιασμενη μπουλα.Πράγματι πολύ οδυνηρό για μιά οικογένεια να έχει ένα 14χρονο παιδί με παραβατική συμπεριφορά.
Τόσο παραβατική ώστε να πετάει μολότοφ σε αστυνομικούς.
Ο 14χρονος όμως, αυτός που σε τρία χρόνια από τώρα θα έχει δικαίωμα ψήφου και θα καθορίζει τις τύχες της χώρας, διαπλάστηκε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να θεωρεί ότι έχει μόνο δικαιώματα, όχι όμως και υποχρεώσεις και ότι κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά-ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα-μπορεί να παραμένει ατιμώρητη.
Και το ακόμα πιο εγκληματικό ήταν η προσπάθεια ηρωοποίησής του που συνιστά και ξεκάθαρη επιβράβευση.
Τα παιδιά των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δημοκρατικών πολιτών που είναι κοντά στα παιδιά τους και τα συμβουλεύουν και μιλάνε μαζί τους, δεν υπάρχει (σχεδόν) καμμιά περίπτωση να βρεθούν να κουβαλάνε μολότοφ σε πορείες.
Και αν το κάνουν και συλληφθούν οι μανούλες που τα υποδέχονται σαν ήρωες με αγκαλιές και φιλιά όταν αποφυλακίζονται, απλά εκκολάπτουν Τσίπρες και αυριανούς τρομοκράτες…
θα ενημερωσω τη κυρια λοιπον να προβει σε ολες τις απαραιτητες νεργειες
ναι μας εχεις για χομπυ που καθε μερα σε βιαζουμε εδω μεσαΤους έχω για χόμπιμπάρμπα βλέπω πολύ τους συμπαθείς τους αριστερούληδες![]()
![]()
Τον καράφλα τον πετάξανε έξω από το Eurogroup και τον καταληψία τον πλακώσαν στα τσιμπούκια μέχρι που έβγαλε έρπη η αδερφάρα!Υ.Γ. Ενημέρωσε σε παρακαλώ και τους 2 "ηγέτες" τις αντιπολίτευσης, τους ψάχνω...![]()
οι δεξιοι και συγκεκριμενα οι νδ ειναι η ξεφτιλα του καθε εθνους.
Σπάνια φοράνε βρακί τα καργιολοδεξιάκια & το παπαδαριό .....
Θέλουν νάχουν εύκαιρητη σούφρα
στο 1ο αραποΓυφτοΠακιστανικό
μπούτζον-ε
![]()