barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.240
- Πόντοι
- 5.506
αρχικα να δουλεψεις εσυ εμενα δεν παιζει γιατι παντα σε κοροιδευω.μ αρεσει που τα λες ρε παντογνωστη.εγω θειτσο καθομαι στις πλατειες και μετα τις 12 και μασκα δεν φοραω εξω μονπ σε εσωτερικους χωρους,αν ο κουλης σας θέλει να σας βαλει σε καλουπι ας σας βαλει,εμας ομως οχι,η αντίσταση ανηκει στην ιδεολογια μας οταν καταπατονται τα δικαιωματα μας και η ελευθερια μας.Βy the way... κάπου άκουσα ότι οι καταλήψεις από 800 έγιναν 80! Τι έγινε ρε τσογλανάκια αριστεροφασιστάκια? Κλάσαμε πάλι? Που είναι οι "ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ" που θα κλείσουν τα σχολεία για τις καθαρίστριες? 15 ημέρες κρατάει η μαγκιά-κλανιά-απόστημα?
Είναι τα ίδια φασιστάκια που δεν φοράνε μάσκα, τα κνιτοαλητάκια "εγώ θα κάτσω στο μπαρ και μετά τις 12:00", κτλ, κτλ, κτλ.
Ρουφάτε με το μπουρί της σόμπας, πριονοκορδέλα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το σωστό να λέγεται Κασσιανή μου. Ολοι θυμόμαστε τις χρυσές σελίδες αντίστασης που έγραψες κατά τη διάρκεια της ελεγχόμενης κυκλοφορίας.
Τότε που ηρωικά δανειζόσουν έναν σκύλο και τον ξεθέωνες στη βόλτα για να έχεις δικαιολογία.
Τότε που χωρίς να λογαριάζεις κανένα πήγαινες από σοκάκια και έπεφτες πρηνηδόν όταν έβλεπες αστυφύλακα στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Τότε που σαν σκληρός καριόλης κρύφτηκες στην καρότσα φορτηγού για να πας στο χωριό να γιορτάσεις το Πάσχα.
Τότε που αψήφησες κάθε νόμο και περιορισμό και ντύθηκες παπάς και σουλάτσαρες στο καρναβάλι της Πάτρας.
Τέτοιους μάγκες βγάζει η ιδεολογία σου.![]()
Βλεπεις οτι εγω δεν ειμαι κοτα και αντιδρω,ούτε χεζομαι τους νομους ουτε την μπατσαρια,αν κανατε και εσεις οι καναπεδατοι βόλεψακιδες δεξιοι το ιδιο η κοινωνια μας θα ηταν καλυτερη,αλλα εσεις θέλετε αραλικι και βολεμα
Ρε ηλιθιε, δεν πηρες χαμπαρι οτι σε δουλευουμε βρε μπουφο;;;;
Ακομα δεν μου ελυσες την απορια γιατι τελικα δεν πηγες με την ελενα?
Αφου έκανε αυταρχικο προγραμμα που κολωσες ρε βλαροκακι?
Βρε κλαπαρχιδα, εκτος που σου ειπα να μη μπερδευεις την Κυρια Χατζη στην αντιπαραθεση μας, μην κρυβεσαι πισω απο τα φουστανια μωρη ρομπα, δεν ξερεις και δε σου πεφτει λογος τι εχω κανει με την οποιαδηποτε, πες μας βλακα τι σοι επανασταση εκανες που εψαχνες σκυλο να βγεις απο το σπιτι και εκανες βαρελακια πισω απο τα παρκαρισμενα οταν εβλεπες μπατσους, κρυβοσουν μεσα στα καφασια με τα ροδακινα για να πας στο κωλοχωρι σου.
Αντισταση και επανασταση του κωλου.