Όλοι οι δημοκράτες πολίτες θέλουμε να καταδικάζονται οι φασίστες (μαύροι και κόκκινοι-μην ξεχνιόμαστε).
Θα χαρώ πολύ αν εισπράξουν ψώλα σήμερα.
Οι έκφραση όμως:
"Ουσιαστικά η Δίκη αυτή είναι η σημαντικότερη από την απελευθέρωση της χώρας από τη ναζιστική κατοχή το 1944."
είναι καθαρή ανοησία από κάποιον βλάκα που δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει απελευθέρωση της χώρας του (ή ήθελε κάποιον άλλον "απελευθερωτή").
παντογνωστη εγω θα διαφωνησω για τη καταδικη της χ.α.
Η χ.α επρεπε να εξανεμιστει πολιτικα και οχι δικαστικα,αυτο που κανατε εσεις οι νδ ειναι εναντια στη δημοκρατια.
Οταν ενα κομμα αντιπροσωπευε το 10% των ψηφοφορων δεν ειναι λιγο.
Απλα για δικο σας οφελος αλλα και του βελοπουλου εσκεμμενα μεσω της χειραγωγημενης δικαιοσυνης κοιταξατε να φιμωσετε την δημοκρατια.
Ελεγχεται ολους τους αρμους της εξουσιας αυτη τη στιγμη αλλα καθεστως μεσης ανατολης.θα σας βγει νομιζεις?μπουμερανγκ θα σας έρθει οταν ο λαος επαναστατει
Το διαβάσαμε και αυτό.
Ο κατά δήλωσιν αριστερός να διαφωνεί με την καταδίκη της ΧΑ. Οτι πεις τύπε μου.
Για να τα βάζουμε όμως σε τάξη η ΧΑ δεν εξανεμίστηκε πολιτικά και ιδεολογικά με το δικαστήριο. Αυτό έγινε στις εκλογές.
Ποιο 10% μας τσαμπουνάς; Αυτό ήταν ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα. Όπως με το καλό το δικό σας 31% που δεν θα ξαναδείτε.
Και αν θες πιο πρόσφατη απόδειξη για την επιρροή της ΧΑ κοίταξε παραπάνω. Στο poll μια ψήφος υπάρχει και αυτή ανώνυμη.
Το σημερινό δικαστήριο δεν ήταν για ιδεολογία αλλά για πράξεις. Δολοφονίες, εκβιασμούς και ότι άλλο έκανε η (με δικαστική βούλα πλέον) συμμορία των μπράβων.
Τον πούλο τα καθάρματα.
Τώρα οι πρώην ψηφοφόροι τους που θα πάνε; Δεν ξέρω μια και δεν έχω σχέση μαζί τους. Ένας Οδοντίατρος εδώ μέσα πάντως έχει επιλέξει. Θα το ρίξει Σύριζα.