το μπου ειναι μια απεραντη παιδικη χαρα θα βρεις ολα τα παιχνιδια και ολους του τυπους εδω μεσα
Μα αυτό κάνω, δεν το εχεις καταλάβει? Παίζω!
Πάει πολύς καιρός από τότε που πήγα στα μπουρδέλα, λόγω κορωνοϊού. Κι ούτε πρόκειται να πάω προτού τελειώσει η ιστορία. Οπότε, δεν έχω να γράψω κριτικές κάτι που έκανα συχνά. Δεν ασχολιόμουν μέχρι σήμερα με αριστερούς στο νήμα "Πολιτικές εξελίξεις"!!! Αλλά λόγω έλλειψης τσάρκας, άρχισα να παρακολουθώ κάποια νήματα κα μου φάνηκε πολύ διασκεδαστικό το συγκεκριμένο νήμα με τις πούτσες που διάβαζα! Ε, τι καλύτερος τρόπος να περάσω την ώρα μου ευχάριστα, από την στιγμή που δεν έχω να γράψω κάτι άλλο πιο ουσιαστικό, γκρεμίζοντας την 40ετή ιδεολογία της αριστεράς! Την βρίσκω τρελά!
Κι έτσι ξεκίνησα! Ε και κάποια κουμούνια (τα περισσότερα δηλαδή πλην ελαχίστων εξαιρέσεων... στα δάκτυλα του ενός χεριού) δεν άντεχαν, άρχιζαν τα βρισίδια, εγώ τις αναφορές, κτλ, κτλ!
Kι επειδή ξέρω ότι θα τους τσούξει πολύ το μπανάρισμα και μετά θα επιστρέψουν σαν κοπελίτσες με το σεις και με το σας για να μην φάνε κι άλλο, τους τσιτώνω τόσο όσο!
Απλά 1-2 φορές ξέφυγαν άσχημα...