athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.625
- Πόντοι
- 12.756
η θητεια πρεπι να γινει 1,5 χρονος μινιμουμ
Κι εκεί για τις φάπες σε είχαν? Γι' αυτό το μετάνιωσες?Στα τεθωρακισμενα υπηρετησα ρε αγγλετερε και το μετανιωσα,αν ημουν τωρα απο αναβολη σ αναβολη θα το πηγαινα μιας και ειμαι αντιθετος με τη στρατευση
Αααα ο κουλης σας αυξανει τη θητεια και εκει σκατα θα τα κανει
ζοριζουν τα πραγματα
Πέτσας : Νέα τηλεοπτική καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό – Στα 2 εκατ. ευρώ το κόστος
και 1 χρονο για τις γυναικεςη θητεια πρεπι να γινει 1,5 χρονος μινιμουμ
σπίρτο είσαι τυπά μου....αν είχαμε όλοι απο ένα θα είχαμε μείνει λιγότεροι απο τους μισούς εδω πέρα...περαστικά....Και αδεια οπλοφορίας σε όλλους τους Ελληνες , Αν όλλοι ειχαμε απο ενα οπλο τα τουρκακια θα το σκεφτοντουσαν αλλιώς και υποχρεωτικό μαθημα πολεμικων τεχνων στα σχολεια
ράμπο;;; εσύ;;;;; εδω;;;;;;Εχεις βρεθει σε πολλούς πολεμους υποθετω και ξερεις
προμοτορα καλα σπυ λεει ο ταιγκερ,εθνοφυλακη επρεπε να ηταν ολόκληρη η χωρα και οχι μονο οι ακρίτες.τι να το κάνουν όλοι το όπλο φίλε μου?
ο στρατός και η εθνοφυλακή στα ακριτικά μέρη ναι, στην αθήνα ή στη λοιπή ελλάδα που θα χρησιμέψει?
γιατι τα οπλα θα ηταν σε οπλοβαστους δεν θα τα ειχαν σπιτι μόνο για βολη και πισω,χρεωμενα απλα θα ηταν.σπίρτο είσαι τυπά μου....αν είχαμε όλοι απο ένα θα είχαμε μείνει λιγότεροι απο τους μισούς εδω πέρα...περαστικά....Και αδεια οπλοφορίας σε όλλους τους Ελληνες , Αν όλλοι ειχαμε απο ενα οπλο τα τουρκακια θα το σκεφτοντουσαν αλλιώς και υποχρεωτικό μαθημα πολεμικων τεχνων στα σχολεια
τσαμπα μας ειχαν επρεπε να μου εδιναν ειδικοτητα στα τεθωρακισμενα οπως πυροβολητης η γεμιστης η οδηγος αλλα εμας τους φανταρους μας ειχαν για τη μουτζούρα να λαδωνουμε τα αρματα να τα καθαριζουμε γτ γινοταν καθε λιγο και επιθεωρηση.Κι εκεί για τις φάπες σε είχαν? Γι' αυτό το μετάνιωσες?Στα τεθωρακισμενα υπηρετησα ρε αγγλετερε και το μετανιωσα,αν ημουν τωρα απο αναβολη σ αναβολη θα το πηγαινα μιας και ειμαι αντιθετος με τη στρατευση
Αααα ο κουλης σας αυξανει τη θητεια και εκει σκατα θα τα κανει
επρεπε η εκκλησια να αποσχιστει απο το κρατος και να λειτουργει ανεξαρτητα.έχουμε περισσότερους μπάτσους απο καθηγητές και δασκάλους και περισσότερους παππάδες απο γιατρους κ νοσοκόμους....
η πατρίδα ναι μεν δεν μπορεί να σε μορφώσει αλλά θα έχει μπάτσο να σε μαγκώσει αν παραστρατήσεις. η πατρίδα ναι μεν δεν μπορεί να σε περιθάλψει αν αρρωστήσεις αλλά θα βρεθεί παππάς να σε θάψει όταν πεθάνεις. Τώρα ετοιμάζεται να πάρει όπλα και καραβανάδες που φυσικά δεν έχει τα @@ να χρησιμοποιήσει....τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!
επρεπε η εκκλησια να αποσχιστει απο το κρατος και να λειτουργει ανεξαρτητα.έχουμε περισσότερους μπάτσους απο καθηγητές και δασκάλους και περισσότερους παππάδες απο γιατρους κ νοσοκόμους....
η πατρίδα ναι μεν δεν μπορεί να σε μορφώσει αλλά θα έχει μπάτσο να σε μαγκώσει αν παραστρατήσεις. η πατρίδα ναι μεν δεν μπορεί να σε περιθάλψει αν αρρωστήσεις αλλά θα βρεθεί παππάς να σε θάψει όταν πεθάνεις. Τώρα ετοιμάζεται να πάρει όπλα και καραβανάδες που φυσικά δεν έχει τα @@ να χρησιμοποιήσει....τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!
Απλα το ελληνικο κρατος επρεπε να εδινε ενα μικρο κονδυλι καθε χρονο και απο εκει και περα ας επαιρνε τα ηνια της οργανωσης η αρχιεπισκοπη.
Αν γινοταν αυτο απο 11000 τεμπελοχαναδες κληρικοι αυτοματως θα εμεναν οι μισοι.
Και επισης να ψηφιζοταν νομος απο το κρατος που να απαγορεύει την χρηματισμο των κληρικων ως παρανομο και να διωκονται με χρηματικο προστιμο και ποινη φυλακισης σε περιπτωση που θα παραβιαζαν τον νομο.
;όχι φίλε μου έπρεπε να έχουμε μοντέλο γερμανίας...οι μισθοί των κληρικών κάθε δόγματος να πληρόνωνται εθελοντικά απο τους φορολογούμενους που θα δηλώνονταν ως πιστοί του εκάστοτε δόγματος...πχ ελα δω κυρ παντελή μου τι είσαι χριστιανός; πολύ ωραία. έχουμε στη χώρα Χ παππάδες χριστιανούς επι τόσο ο μισθός τους διά τόσους πιστούς και βγήκε το κοστούμι. Ούτε τα ίδια τα παιδιά των παπάδων δε θα δηλώνονταν ως χριστιανοί.επρεπε η εκκλησια να αποσχιστει απο το κρατος και να λειτουργει ανεξαρτητα.έχουμε περισσότερους μπάτσους απο καθηγητές και δασκάλους και περισσότερους παππάδες απο γιατρους κ νοσοκόμους....
Απλα το ελληνικο κρατος επρεπε να εδινε ενα μικρο κονδυλι καθε χρονο και απο εκει και περα ας επαιρνε τα ηνια της οργανωσης η αρχιεπισκοπη.
Αν γινοταν αυτο απο 11000 τεμπελοχαναδες κληρικοι αυτοματως θα εμεναν οι μισοι.
Και επισης να ψηφιζοταν νομος απο το κρατος που να απαγορεύει την χρηματισμο των κληρικων ως παρανομο και να διωκονται με χρηματικο προστιμο και ποινη φυλακισης σε περιπτωση που θα παραβιαζαν τον νομο.