Παρων ψηφισε,γιατι οταν τον Ιουνιο ειχε καταθεσει τροπολογια για απαλλαγη ολων των μικρων νησιων απο τον Ενφια κι οχι μονο των 28 που ειπε τωρα η ΝΔ ,η κυβερνηση καταψηφισε.
Θέλω link για αυτό γιατί δεν το έχω ακούσει καν. Sorry, αλλά δεν πιστεύω κανέναν αριστερό, ακόμα κι εσένα που μου είσαι συμπαθής
Υ.Γ. Μπαρμπα σου το ειχα πει ,προσεχε με τους χαρακτηρισμους και τα μπινελικια εδω μεσα γιατι θα καταντησεις σαν τους γραφικους που κοροιδευεις,ε χειροτερος εγινες,ολο βριζεσαι ,καθε μερα και με αλλον και δεν αντεχεις κιολας,ολο το ρουφιανοκουμπο πατας,αλλαξε ροτα φιλε ,εισαι καλο παιδι ειναι κριμα τα περισσοτερα ποσταρισματα σου να ειναι βρισιες.
Επίσης, ανέβασε όποιο ποστ μου θέλεις όπου βρίζω κάποιον από εδώ μέσα. Νομίζω ούτε καν το "μαλάκας" δεν έχω πει. Κλασσικό παράδειγμα με τον καντινιέρη! Με αυτόν έχουμε πει τα μύρια όσα! Με έχει βρίσει ποτέ? Όχι. Τον έχω βρίσει? Όχι. Εχω κάνει αναφορά? Όχι.
Κι οι δυο μας έχουμε κοντραριστεί. Με έχεις βρίσει? Όχι. Σου έχω κάνει αναφορά? Όχι.
Όταν λοιπόν κάποιος δεν έχει τι να πει σε μια συζήτηση και αρχίζει το μπινελίκι, τότε θα πατάω αναφορά. Το έχω πει επανειλλημένως, δεν το έσχω κρύψει. Κι αυτό για να το βουλώνουν τα αλητάκια/κουραδομαγκάκια του πληκτρολογίου. Αν εσύ το έχεις σαν "ρουφιανοκούμπι" τότε λυπάμαι πολύ γιατί είναι σαν να αποκαλείς τους admins ρουφιάνους. Εκείνοι το έβαλαν, για τέτοιες περιπτώσεις, αλλιώς δεν θα το έβαζαν. Σϊγουρα δεν το έβαλα εγώ.
Το ίδιο ισχύει και στο Facebook και παντού. Αν λοιπόν εσύ τους έχεις όλους για ρουφιάνους, τότε είναι δικό σου θέμα.