kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αυτο δεν εχει καταλαβει....οτι για πολλους τα ατμ δεν εχουν λεφτα εδω και πολυ καιρο!νομιζεις οι ανεργοι και οι χαμηλομισθοι δεν εχουν να χασουν τιποτε πλεον
αυτο δεν εχει καταλαβει....οτι για πολλους τα ατμ δεν εχουν λεφτα εδω και πολυ καιρο!νομιζεις οι ανεργοι και οι χαμηλομισθοι δεν εχουν να χασουν τιποτε πλεον
τα σχόλια από κάτω είναι που με ενδιαφέρουν πιο πολύ παρά τι λέει το κάθε κωλο-μπλογκ...Ρε Φυστίκη,ήμαρτον που τα βρίσκεις αυτά τα μπλογκ;;;
"Δεξί εξτρέμ";
Ο Τερματοφύλακας-γιατρός τί λέει;
Και μισή ουγκιά να είναι θέλω να ξέρω αν είναι εντός Ελλάδος ή όχι.πόσο χρυσό είχαμε γνωρίζεις ??
νομιζεις οι ανεργοι και οι χαμηλομισθοι δεν εχουν να χασουν τιποτε πλεον
πες τα ΣοφιαΟ λεονορο πλεον στηριζει Συριζα.
Κατι που εξ ορισμου κάνει τη συνεννοηση μαζι του δυσκολη, καθώς η αριστερά ως γνωστον ειναι πνευματικος καρκινος.
Προσπαθησε λιγο ακομη.
Και μισή ουγκιά να είναι θέλω να ξέρω αν είναι εντός Ελλάδος ή όχι.
Φυσικα. Τι δεν καταλαβαινεις μαλακα μαλακα δοσιλογε?δηλαδή επειδή δεν έχουν τίποτε να χάσουν ελπίζουν ότι θα κερδίσουν από την καταστροφή όλων των υπολοίπων ??
λαθος συλλογισμοςδηλαδή επειδή δεν έχουν τίποτε να χάσουν ελπίζουν ότι θα κερδίσουν από την καταστροφή όλων των υπολοίπων ??
εντάξει έλα να μου τα πεις μετά αυτά... να σε δω και σενα τι θα λες όμως! ;)Ναι,πρόσεξε μη σκίσεις κάνα καλσόν.
Ναι,πρόσεξε μη σκίσεις κάνα καλσόν.
πες τα Σοφια
απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που ακουγονται τα τελευταια χρονια στην ελλαδανομιζεις οι ανεργοι και οι χαμηλομισθοι δεν εχουν να χασουν τιποτε πλεον
Ο αλεξης θα νικησει, βενσερεμος, μαλακα μαλακα δοσιλογε
Στο ειπε βρε βλακα ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ οτι παμε για σταση πλωρωμων το Μαρτιο! Τι δεν καταλαβες???
Και μισή ουγκιά να είναι θέλω να ξέρω αν είναι εντός Ελλάδος ή όχι.
Αυτοι οι ηλιθιοι εβγαλαν τον Συριζα τύπε, εμεις τι φταιμε ομως.απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που ακουγονται τα τελευταια χρονια στην ελλαδα
οι ανεργοι μπορει να μην εχουν καταθεσεις να χασουν αλλα ζουν σε ενα κρατος με στοιχειωδως λειτουργικες τραπεζες και καταθεσεις διαθεσιμες για οσους εχουν, αρα για τους λοιπους για να καταναλωνουν, για τις επιχειρησεις να κανουν πληρωμες, να στελνουν εμβασματα κλπ.
σε ενα κρατος οπου οι τραπεζες δε θα λειτουργουν και οι καταθεσεις θα δεσμευτουν η ζωη των ανεργων θα χειροτερευσει εξ αντανακλασεως ακομα κι αν δεν εχουν οι ιδιοι να χασουν κατι αμεσα
ειναι σα να λες οτι επειδη ενας επιβατης λεωφορειου δε βιαζεται να παει στη δουλεια του, δε θα χασει και τιποτα αν το λεωφορειο πεσει απο τη γεφυρα
ειδα νοικοκυρη να καταληγει στα σκουπιδια απο το "παιξιμο" της ελβετιας...που ειναι σοβαρο κρατος ε? οχι μπουρδελο σαν εμαςμπορείς να απευθύνεις το ερώτημα σου στην ΤτΕ η οποία είναι ο θεματοφύλακας των αποθεμάτων χρυσού της χώρας...
Οταν θα κλεισουν τα ΑΤΜ ο Συριζα θα χανει μια ποσοστιαια μοναδα καθε δεκάλεπτο.
Στο ειπε βρε βλακα ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ οτι παμε για σταση πλωρωμων το Μαρτιο! Τι δεν καταλαβες???
Ίδιος μαλάκας και καθυστερημένος είσαι μουνόπανοΑυτοι οι ηλιθιοι εβγαλαν τον Συριζα τύπε, εμεις τι φταιμε ομως.
καταλαβα ηλιθιε