Monocle
τις υποδειξεις και τους εξυβρισμους για τον εαυτον σου
σαν κυβερνητικος που εισαι και αμορφωτος σκεψου και απολογισου για τα εργα και τις πραξεις της κυβερνησης σου απο τις αρχες ιουλιου 2019 μεχρι και σημερα
ακομα περιμενω απο ποια sites επιτρεποεις να κανουμε ειδησεις εδω
καλα θα κανει η διοικηση να τσεκαρει και να ηρεμισει διαφορα κυβερνητικα στελεχη εδω μεσα διοτι απο τον εκνευρισμο τους εχουν αρχισει και τις απειλες τους
προσωπικα απευθυνομαι στον αντισθενη να κοιταξει το ολο ζητημα διοτι η κατασταση παει να ξεφυγει εδω μεσα
Tύπε μου, γράφεις συνεχόμενα ψέμματα σε πολλά θέματα, τα οποία παρά τα όσα υποστηρίζεις δε μπορείς ποτέ να αποδείξεις, πολλά από αυτά συκοφαντικά και όταν σου τα επισημαίνουν κάνεις και τον αγανακτισμένο. Σαν και του λόγου σου έχει μαζέψει μπόλικους ο εισαγγελέας μέσω της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και τους έχει τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Κάθησε σκέψου σοβαρά την πορεία σου γιατί αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μαζί σου και κάνει καμιά καταγγελία, θα σου φύγει η ανέξοδη μαγκιά που πουλάς τώρα και θα εξαφανιστείς από προσώπου γης. Κι ευχαριστώ να λες στον Αντισθένη που δεν ασχολείται με την περίπτωσή σου, όχι να τον εγκαλείς κιόλας.
φιλε
ποτε εσενα προσωπικα δεν σε εχω εκθεσει για οτιδηποτε ουτε σε εχω πει συκοφαντη ουτε ψευτη αλλα ουτε και αλητη (οπως εχουν αφησει να ευνοηθει για αλλα μελη για αλλους τσακωμους και αφορμες που βλεπουμε συχνα εδω )
εαν εχω πει καποια ψεματα πες μου ποια εχω πει και σε ποια νηματα ειναι
ειδαλως θα το θεωρησω ως προσωπικη εξυβριση επιθεση και booling
τωρα οσο αφορα την διωξη ηλεκτρονικου εγγκληματος εδω ειμαι δεν κρυβομαι και οταν και εφοσον θα με καλεσει θα καταθεσω τα οσα εχω να πω εκει και σε αυτους και στον εισαγγελεα και στον ανακριτη
και θα ζητησω παραυτα την πειθαρχικη και ποινικη διωξη κατα συγκεκριμενων ανθρωπων αλλα και κατα παντως υπευθυνων για ολα τα συμβαντα
οποτε καταλαιβεις οτι το θεμα θα χοντρυνει παρα πολυ ξεφευγοντας απο τα ορια του φορουμ εδω οδηγουντας στους υπευθυνους για την ατιμωρησια και την επιβραβευση των σπιουνων και αρτεμηδων ματσηδων ( ηδη το εχουμε δει αυτο το γεγονος με τον αντικαπνιστικο νομο με τηλεφωνα καταγγελειων αλλα και πολυ προσφατα με τηλεφωνο για οσους δεν φορανε μασκες)
οσο αφορα τον αντισθενη
οπως τονισα χτες αλλα και σημερα
εαν εχουν αρχισει καποιοι να αρχιζουν κυνηγη μαγισων κανωντας καταγγελεια για οποιοδηποτε θεμα αναρτιζω εγω εδω αλλα και πιθανως και αλλα μελη τονιζοντας οτι θα τα καταγγειλουν στην διωξη ηλεκτρονικου εγγκληματος
τοτε δυστυχως το παιχνιδι εχει χαθει
και θα πρεπει να βαζουμε ειδησεις τυπου βοριας κορεας κινας και αλλων καθεστωτικων κρατων τα οποια λογοκρινουν και φυλακιζουν "τους αντιρησιες συνηδησης εναντιων των ελεγχομενων ειδησεων για πληροφορια και ενημερωση"
εκει θα πρεπει να σταθει ο αντισθενης πληρη πλουρεαλιστικη ενημερωση για ολα τα θεματα και για ολες τις αποψεις
σε διαφορα αλλα φορουμ υπαρχει το κουμπι "μη παρακολουθησης θεματων μελων η μελλους" απορω γιατι ακομα δεν εχει ενεργοποιηθει και εδω αν και καποιοι το ειχαν τονισει αυτο πριν γινει η αναβαθμιση του φορουμ