μπαρμπα σε βλεπω στο τελος να απογοητεύεσαι,εσυ ζεις με το οραμα να εξαφανιστεί ο συριζα και το κιναλ και να μεινει μονο η νδ ως αιωνια κυβερνηση.
εχεις παθει ψυχολογικη εμμονη μπαρμπαδι με τον συριζα.
Η αλήθεια είναι ότι έχω εμμονή με την αριστερά. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει κι αντίλογος ουσιαστικός δεν υπάρχει. Κι η αριστερά έχει κρατήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην Ελλάδα και γι' αυτό είμαστε έτσι. Αν δεν υπήρχε η αριστερή εμμονή στο "όχι σε όλα" (τρομάρα σας αποκαλείστε και προοδευτικοί!) η Ελλάδα θα ήταν τώρα Ολλανδία τουλάχιστον. Εσύ τώρα μπορεί να γελάς, μπορεί να λες "καλά το άτομο τα έχει χάσει, τι είναι αυτά που λέει!!!", αλλά η αλήθεια είναι αυτή, είτε την παραδέχεσαι είτε όχι. Και δεν την παραδέχεσαι ακριβώς γιατί έχεις αυτή την εμμονή εναντίον της επιχειρηματικότητας και υπέρ του κεντρικού κράτους. Ο μόνος τρόπος για να πειστείς είναι να πας να ζήσεις στην Κούβα ή την Βενεζουέλα. Αλλά όχι στα 50 σου με λεφτά έτοιμα, να πας ΤΩΡΑ στα 30 σου να κάνεις καριέρα εκεί και να βγάλεις λεφτά! Κι αν κάνεις λεφτά εκεί σφύρα μου κλέφτικα! Σε βλέπω μάλλον σε βάρκα μέσα στον Ατλαντικό να προσπαθείς να φτάσεις στις Η.Π.Α.! Κι αυτό το ξέρεις μέσα σου μάλλον κι εσύ ο ίδιος και γι' αυτό δεν πας!
να σου πω ρε μπαρμπαδι εσυ ως δημοκράτης και φιλελεύθερος πως γινεται να μην θελεις να υπαρχει αντιπολιτευση?
μηπωςτη φοβασε η δεν θες να υπαρχει δημοκρατια,να εχουμε ένα καθεστως ολιγαρχιας αποφασισομεν και διατασομεν.
μπαρμπα με λιγα λογια εσυ δεν θες πολυκομματικη βουλη ουτε δημοκρατικο καθεστως.
Κάνεις τεράστιο λάθος. Εγώ ΘΕΛΩ αντιπολίτευση αλλά ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, όχι αρχίδια! Κι η αντιπολίτευση που κάνετε τώρα είναι ΑΡΧΙΔΙΑ αντιπολίτευση και λέτε ότι παπάρα σας κατέβει, μια τα λέτε έτσι, μια αλλιώς, μια γιουβέτσι, μια κοκορέτσι. Όταν λοιπόν κάποιος τα λέει μία έτσι, μια αλλιώς, όπως βολεύουν κι όπως λάχει, τότε ο σκοπός δεν είναι να κάνει αντιπολίτευση για να βελτιωθεί η κυβέρνηση. Ο σκοπός είναι ένας και μόνο ένας: να πέσει η κυβέρνηση whatever it takes! Είναι τουλάχιστον γελοία γενικά η αντιπολίτευση, βελόπουλο, μπαρούφα... καλά για το ΚΚΕ δεν λέω καν, μια ζωή οι ίδιοι γραφικοί τύποι. Μόνο από το ΠΑΣΟΚ υπάρχει κάποια σοβαρή αντιπολίτευση (κι αυτό όχι πάντα) αλλά αυτό δεν είναι καν αντιπολίτευση διότι αυτοί οι μαλάκες σβήσανε πλέον. 5% κι αν έχουν τόσο, ούτε μια τρίχα από τ' αρχίδια μου δηλαδή!
βεβαια το οραμα σου δεν θα γινει γιατι ο λαος είναι συνετος,και όλα αυτά τα απολυταρχικα και συντηρητικα καθεστώτα τα στελνει στον καιαδα όπως λες.
αρεσει δεν αρεσει ο συριζα σας περιμενει στη γωνια και θα ξανακερδισει παλι στις εκλογες και ο τοπος θα λυτρωθεί.
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει ή που έχεις καταλάβει απλά δεν το λες, είναι ότι ο τσίριζας θέλει απολυταρχικό καθεστώς. Κι αυτό πήγε να κάνει. Πολλά στελέχη σας είναι τόσο ηλίθια ή φανατισμένα από την αριστερίλα που τα έχουν πει και οι ίδιοι... ξέρεις τώρα... "πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή"... "πήραμε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία"... "πρέπει να ελέγξουμε όλους τους αρμούς της εξουσίας"... "την επόμενη φορά δεν θα είναι το ίδιο"... κτλ... κτλ... κτλ... τα θυμάσαι φαντάζομαι, έτσι? Οπότε μην μου λες εμένα φιλαράκο ότι όραμά μου είναι τα απολυταρχικά καθεστώτα, από την στιγμή που κάτι τέτοιο είναι στο δικό σας αίμα και στις δικές σας πολιτικές... από ΠΑΝΤΑ! Όταν βγήκε ο τσίριζας το '15 άρχισαν κάποιοι αδαείς να λένε "ε, δεν είναι αυτό η αριστερά!" και κάτι τέτοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Κι εγώ γέλαγα με την καρδιά μου όταν άκουγα τέτοιες πούτσες γιατί ξέρω πολύ καλά τι είναι αριστερά, ποιες είναι οι πολιτικές της και πως θέλει να διοικεί. Δεν είμαι από τα χάπατα που πίστεψαν ποτέ για τις "ωραίες" επαναστάσεις, τα "ηθικά πλεονεκτήματα" κι όλη αυτή την παπάτζα που στήσατε 40 χρόνια τώρα.
Οπότε, ως ένα σημείο έχεις δίκιο: όραμά μου είναι να εξαφανιστεί η αριστερά, αν όχι εντελώς (γιατί αυτό δεν γίνεται) αλλά να μην είναι καν στην βουλή. Ποτέ ξανά!!! Γιατί? Γιατί δεν κάνει αντιπολίτευση για το καλό της χώρας, αλλά για το καλό του κόμματος. Γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία σας και η ιδεολογία σας. Και πλέον έχει αρχίσει να γίνεται ξεκάθαρο στο ευρύ κοινό... όχι σε μένα. Εγώ πάντα είχα την άποψη που έχω τώρα και (δυστυχώς) δικαιώνομαι!!! Στο 100%!!!