kουβα θα παω μετα τα 45 εως 50 ετη μου βγαζοντας παθητικο εισοδημα από εδώ για να ζω καλα εκει.
μην αρχισεις γτ στην κουβα δεν βγαζεις κλπ γτ την κουβα την εχουν απομονωσει ολη η υφήλιος.
Είπες μια αλήθεια και μια παπάρα:
- Η αλήθεια είναι ότι ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να έχεις εισόδημα εδώ γιατί στην Κούβα με την κουμουνιστική πολιτική που κάνουν βγάζουν τα αρχίδια μου!!!
- Η Κούβα είναι αποκλεισμένη μόνο από τις ΗΠΑ. Εάν είχε ελεύθερη οικονομία, θα είχε στραφεί στις αγορές και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αλλά με την κουμουνιστική οικονομική πολιτική... παίρνει τα αρχίδια μου!!!
ωραια αφου εζησες αγγλια και ηπα βλέπεις κατι κοινο με την κυβερνηση κουλη?
εγω εχω ζησει 1 χρονο ηπα και 6 μηνες ιρλανδια δεν εχω δει τιποτα κοινο.
Φυσικά και βλέπω... επενδύσεις, ψηφιοποίηση της κεντρικής διοίκησης... κάτι που τα είχε η Αγγλία από το 1991 που ήμουν εκεί. Επίσης, αυτό που βλέπω είναι ότι και στην περίοδο υγειονομικής κρίσης, πάμε πολύ καλύτερα και από την Αγγλία και από τις ΗΠΑ. Τώρα εσύ που μου λες 1 χρόνο ΗΠΑ και 6 μήνες Ιρλανδία... τουρίστας ήσουν αδερφέ, δεν πρόλαβες να δεις τίποτα οπότε δεν μπορείς να μιλάς και να συγκρίνεις.
αν χασεται το κεντρο μπαρμπαδι χαθηκατε το κεντρο σας κραταει,τουλαχιστον ο δικηγόρος αλεξ το ξερει ενώ εσενα σ εφαγε ο φανατισμος.
Εγώ σου είπα για το καλό κέντρο, διότι αυτοί είναι ένα μωσαϊκό διαφόρων αντιλήψεων. Μιλάω για την δεξιά πλευρά του κέντρου. Από εκεί και αριστερότερα μιλάμε για σκουπίδια
δεν γινεται ο κουλης να γλυφει κωλους στην ευρωπη και να θελει η χωρα του να ανηκει στην εε και από την άλλη να εκτελεί και να φυλακιζει αριστερούς,ειναι δεσμιος της ευρωπης και της δημοκρατιας αλλιως η μακρονησος θα ειχε μπολικους.
Πότε έγλειψε κώλους ο κούλης και πες μου έναν που εκτέλεσε ή έστειλε στην φυλακή. Είδες πόσο ΨΕΥΤΗΣ και φανατισμένος είσαι? Και θεωρείς ότι έτσι θα πας μπροστά? Θα μειώνεσαι... και θα μειώνεσαι... και θα μειώνεσαι... μέχρι να εξαφανιστείς ή να μείνουν μερικά γραφικά ανθρωπάκια με τα οποία θα έχουμε να γελάμε!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)