Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.349
- Πόντοι
- 2.356
Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο,ειπαμε να αγιασει το στομα της!Αυτό το ηθικό πλεονέκτημα....
Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο,ειπαμε να αγιασει το στομα της!Αυτό το ηθικό πλεονέκτημα....
Μια χαρα τα ειπε η τυπισσα,οι μπατσοι και γουρουνια ειναι και δολοφονοι,θιχτηκαν τα καθικια,ρε ουρντ!!!
Καλο φιλε αλλα δεν εχω παιδια!σε καταριέμαι ο γαμπρός σου να είναι αρχιφύλακας
Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο,ειπαμε να αγιασει το στομα της!
Οχι ρε Μπαρμπαδι ειμαι ανηθικος.Στο αλλο νημα γιατι καντηλωνεστε;Το ένα προσδίδει ήθος στο άλλο
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις
Οχι ρε Μπαρμπαδι ειμαι ανηθικος.Στο αλλο νημα γιατι καντηλωνεστε;
Βαριεμαι να διαβαζω τσακωμους,προτιμω το νημα με τα κωλαρακιαE, τράβα δες, εγώ πάντως δεν καντηλώνω κανέναν. Σου είπα... όταν ακούω παπάτζες χώνομαι τρελά και τα παίρνουν στην κράνα οπότε... μου δίνουν τροφή για να συνεχίσω.
Και μετά αρχίζουν τα βρισίδια
Βαριεμαι να διαβαζω τσακωμους,προτιμω το νημα με τα κωλαρακια
[video]https://www.protothema.gr/politics/article/1030708/kausonas-sto-twitter-apo-to-camping-tis-neolaias-suriza-i-dieurunsi-hathike-sto-grammo/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1596015896[/video]
Εναλλακτικός τουρισμός :S
Καλα κι εσυ αμολας κατι παπατζες ωρες ωρες και γινεσαι και προκλητικος,αλλα επειδη εισαι καλο παιδι σε συμπαθω,αλλαξε ομως λιγο την τακτικη σου γιατι ειναι κριμα να ξεκατινιαζεσαι και να γινεσαι σαν τους γραφικους που κοροιδευεις εδω μεσα,φιλικα παντα ετσι;Eίναι βούτηρο στο ψωμί μου ρε φίλε... δεν μπορώ... ρίχνω τρελό γέλιο όταν βλέπω ότι βράζουν!!!!
Άντε, πάμε να δούμε κάνα κώλο!
Καλα κι εσυ αμολας κατι παπατζες ωρες ωρες και γινεσαι και προκλητικος,αλλα επειδη εισαι καλο παιδι σε συμπαθω,αλλαξε ομως λιγο την τακτικη σου γιατι ειναι κριμα να ξεκατινιαζεσαι και να γινεσαι σαν τους γραφικους που κοροιδευεις εδω μεσα,φιλικα παντα ετσι;
Οταν τις ξαναδω θα σου πω,τωρα δεν μπορω να ψαχνω φιλε μουΚάτσε να το συζητήσουμε δηλαδή! Τι παπάτζες έχω πετάξει, έτσι επειδή μου ήρθαν? Να μου πεις να το πάρω πίσω, δεν έχω τέτοια θέματα!
Οταν τις ξαναδω θα σου πω,τωρα δεν μπορω να ψαχνω φιλε μου
ποιοι ρε μπαρμπαδι δεν θελουν διαλογο?OK, να μου το πεις όμως γιατί όπως βλέπεις εδώ μέσα εγώ που είμαι ο ακροδεξιός ο φασίστας θέλω διάλογο κι οι άλλοι οι "δημοκρατικοί" δεν θέλουν ή βρίζουν!
Ε... φταίω εγώ μετά που τους πριζώνω?
μονο και μονο που στηρίζεις την κουλοκυβερνηση με σθενος σε κανει να λες παπατζοεπιχειρηματα.Κάτσε να το συζητήσουμε δηλαδή! Τι παπάτζες έχω πετάξει, έτσι επειδή μου ήρθαν? Να μου πεις να το πάρω πίσω, δεν έχω τέτοια θέματα!
Με σένα μιλάω, είπα ότι δεν μιλάω? Άλλο αν μου λες μπούρδες κι εσύ, αλλά τουλάχιστον δεν βρίζεις ούτε μπινελικιάζεις (άλλο τι κάνεις με τον px και τους άλλους!). O χώνης ΟΚ... δεν τον παίρνω στα σοβαρά καν! Αλλά εν πάση περιπτώσει ούτε αυτός βρίζει.ποιοι ρε μπαρμπαδι δεν θελουν διαλογο?
με εμενα τον τζωνη και κανα αλλους 2 ερχεσαι σε αντιλογο εδώ μεσα.
εγω δεν βλεπω κανενα να σε αποφευγει ισα ισα που ολοι σου απαντανε.
Τι να εκτεθώ ρε... αφού εσείς μου κολλήσατε την στάμπα όχι άλλοι. Αλλά και πάλι στα παπάρια μου, δεν με νοιάζει. Ας με λέτε ακροδεξιό! Όταν θα με πείσετε ότι είμαι (τεκημριωμένα για αυτά που έχω πει) τότε θα αρχίσω να το σκέφτομαινα ξερεις ότι ο διαλογος με εμας σου εχει κολλησει τη σταμπα του ακροδεξιου του σαιτ και εσυ εχεις εκτεθεί περισσοτερο.
μονο και μονο που στηρίζεις την κουλοκυβερνηση με σθενος σε κανει να λες παπατζοεπιχειρηματα.
δεν μπορεις να λες ότι η κυβερνηση στην οικονομια τα παει καλα με την υφεση να πιανει -9% η στο θεμα κορονοιου ότι πετυχε τη στιγμη που τα κρούσματα αυξάνονται παννελλαδικα και μπαινουμε σε νεα εξαρση της πανδημιας.
Στις χώρες που βίωσαν εμφύλιο, η ιστορία διδάσκεται στα σχολεία με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προς αποφυγήν επανάληψης του αλληλοσπαραγμού.
Στην Ελλάδα, απλά αναβιώνονται γεγονότα αλλά η ιστορία αποκρύπτεται από τις νέες γενιές, μη τυχόν και θιγούν ιδεοληπτικά κληροδοτήματα!
Στην Ελλάδα αμφιβάλλω αν θα είμαστε ποτέ ικανοί να δούμε με αντικειμενική ματιά τα γεγονότα. Να φανταστείς ο Πελοποννησιακός πόλεμος έληξε επίσημα το 1996 καθώς ποτέ δεν είχε συναφθεί ειρήνη μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης!Στις χώρες που βίωσαν εμφύλιο, η ιστορία διδάσκεται στα σχολεία με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προς αποφυγήν επανάληψης του αλληλοσπαραγμού.
Στην Ελλάδα, απλά αναβιώνονται γεγονότα αλλά η ιστορία αποκρύπτεται από τις νέες γενιές, μη τυχόν και θιγούν ιδεοληπτικά κληροδοτήματα!