Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Είσαι φασίστας και χρυσαυγίτης
Eννοείται, ξέρεις πόσες φορές μου το έχουν πει?
Είσαι φασίστας και χρυσαυγίτης
Τι κρυφος? Φανερος πλεον
Εσύ μη μιλάς.
[size=20pt]ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 1996 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Και πολυ καλα εκανα τότε
Εκοψα τον δρομο του ανυπαρκτου Εβερτ θεος σχωρεστον και κυβερνησε ενας εξαιρετικος πρωθυπουργος, ενω μπηκε και στη βουλη ενας πολυ καλος πολιτικος και συναδελφος, ο Νικος Κωνσταντοπουλος.
Εξαιρετικός ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ο ΣΗΜΙΤΗΣ ;;;;;;;;;;;;;;
Βεβαιως
Γι αυτο εξαλλου τον ψηφισα το 2000 και δεν μετανιωσα ποτέ
Εβαλε τα θεμελια του συγχρονου ελληνικου κρατους
ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ το 2000 ;;;;;;;;;;;;;
Χθες εκανες εγγραφή στο σαιτ? Αυτα ειναι γνωστα
Αν ειχε μεινει αρχηγος του ΠΑΣΟΚ το 2004, παλι αυτον θα ψηφιζα
Γιατι, η ΝΔ τι εφαρμοζει δηλαδη? Κατι αλλο?
Εδω πλεον και τρεις μηνες εχει εφαρμοσει κατι ακομη πιο ακραιο, δεν δεχεται καν αιτησεις ασυλου.
Αιτησεις ασυλου δεν δεχεται, σε προαναχωρησιακα κεντρα μαντρωνει οσους δεν εχουν τις προυποθεσεις, σε απελασεις προχωραει κανονικα, τις ροές τις μηδενισε, το μονο που απομενει ειναι να αρχισει ομαδικες εκτελεσεις αλλά μαλλον δεν προβλεπεται.
Εδω πλεον και τρεις μηνες εχει εφαρμοσει κατι ακομη πιο ακραιο, δεν δεχεται καν αιτησεις ασυλου.
Αιτησεις ασυλου δεν δεχεται, σε προαναχωρησιακα κεντρα μαντρωνει οσους δεν εχουν τις προυποθεσεις, σε απελασεις προχωραει κανονικα, τις ροές τις μηδενισε, το μονο που απομενει ειναι να αρχισει ομαδικες εκτελεσεις αλλά μαλλον δεν προβλεπεται.
Μόνο που δεν υπάρχει έλληνας στο κέντρο της αθήνας.
Πρωθυπουργάρα οΣωκράτηςΣημίτης
Πολύ βαρετή οποιαδήποτε κουβέντα ......
Από φθινόπωρο με επιπλέον 300 χιλιάδες με μισό μύριο νέους ανέργους ....
μπορεί να αρχίσει κάτι να γίνεται ......
Να δούμε και πόσοι θα πληρώσουν τον κερατιάτικο φόρο με τις ... 8 ΔΟΣΕΙΣ.
Η γερμανία πάντως, ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΠΑ για να κινηθεί η αγορά.
Σου αρέσουν
1)ΕΝΦΙΑ
2)Τεκμήρια
3)Φόρος επιτηδευματία
4)προκαταβολή φόρου
5)αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για το 86% των επαγγελματιών
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ... 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ;;;
Πολλοί παλιοί ψηφοφόροι της , όπως εγώ, [size=20pt]θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ.
[/size]
Σε δέκα χρόνια στα νησιά οι λάθρο μουσουλμάνοι θα είναι ίσοι αριθμητικά με τους Ελληνες
Μόνο που δεν υπάρχει έλληνας στο κέντρο της αθήνας.
Έτσι μπράβο, ξεβρακώσου.
τωρα μεταξυ μας, η ΠΝΠ που παγωνε τις αιτησεις ασυλου εληξε και δεν ανανεωθηκε αρχες Απριλη ... οποτε υποδεχομαστε κανονικα αιτησεις ασυλου. Και ειπαν κι οτι οσοι μπηκαν το Μαρτιο, με την ΠΝΠ σε ισχυ, θα εξεταστουν κατα περιπτωση.
Οι ροες μειωθηκαν πολυ, αφενως γιατι ο Ερντογαν πηρε φταγκα, αφετερου γιατι το κολπο αποσταθεροποιησης της Ελληνικης Κυβερνησης απο τον Ερντογαν δεν επιασε και ολιγον απο κοιτανε να δουν (οσοι θελουν ν'ανεβουν στις βαρκες) προς τα που φυσαει ο ανεμος. Αν δουν μπατε σκυλοι αλεστε θα ξαναπλακωσουν, αν δουν σφιχτα λουρια δεν ερχονται
έχω προσωπική εικόνα και άποψη γι αυτό.
Πορτα δεν εχω φαει ποτε στη ζωη μου Λακη, ειτε εμπαινα παντα στα μαγαζια επειδη δουλευα
Θα κλάψεις αλλά ποτέ δε θα μάθεις τι πόστο είχα (και έχω ακόμα από χόμπυ) σε μαγαζί.