enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Άρα δεν μιλάμε κυριολεκτικά για αντιτορπιλικό αλλά για "αντιαεροπορικό επιφανείας".Arleigh Burke Αμερικανικο (κοστος 1.8 δις δολαρια ~ 1.5 δις ευρω)
Άρα δεν μιλάμε κυριολεκτικά για αντιτορπιλικό αλλά για "αντιαεροπορικό επιφανείας".Arleigh Burke Αμερικανικο (κοστος 1.8 δις δολαρια ~ 1.5 δις ευρω)
Αν κουράστηκες μη συνεχίζεις. Ο χάρτης που μου ξαναδείχνεις είναι ΑΠΕΙΚΌΝΙΣΗ. Δείχνει κάτι δηλαδή χωρίς αποστάσεις (τουλάχιστον). Στην απεικόνιση λοιπόν
-τα οικόπεδα είναι μεγαλύτερα από ότι στην πραγματικότητα και τραβηγμένα δεξιά.
-Η απόσταση Κρήτη - Λιβύη είναι μικρότερη.
-Τα F και Ε δεν αναπαρίστανται σωστά.
-Όλα αυτά για να δείξει οποίος το έφτιαξε αυτό που δηλώνεις εσύ σαν θέση. Ότι το οικόπεδο ΚΌΒΕΙ ενώ αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ.
Ερώτηση κρίσεως:
Είναι κάποιος από εσάς τοπογράφος? Γεωγράφος? Κάτι τέτοιο τέλος πάντων?
Κάποια μαθήματα τοπογραφίας έχω κάνει αν εννοείς αυτό. Γιατί;
Στους συναδέλφους τους δικούς σου τι έδωσε ;;;;;;;;
Αυτά έδωσε
https://[URL unfurl="true"]www.health.qld.gov.au/__data/assets/image/0028/859132/varieties/800-lg.png[/img[/URL]]
τα ίδια θα πάρουν και τώρα !!!!
Δεν μου λες ...
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ;;;
Το 2017 ήταν οι προηγούμενες !!!!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2020 .
Πότε θα γίνουν ;;;;;;;;
[img]https://cdn.shopify.com/s/files/1/2975/6836/products/ac222-bulk-new_1_1200x1200.jpg?v=1587793381
Ερώτηση κρίσεως:
Είναι κάποιος από εσάς τοπογράφος? Γεωγράφος? Κάτι τέτοιο τέλος πάντων?
Θειο κουλουρτζης σου κανει;;
Γιατί βλέπω τρελή ανάλυση ρε φίλε... για τι άλλο!!!!
Ότι συζητάμε πρέπει να είναι κοινή γνώση αν θέλουμε να μη μας ταΐζουν σανό. Δεν χρειάζονται γνώσεις τοπογραφίας.
Μια αφελής ερώτηση. Έχουμε κάνει ΑΟΖ με Ιταλία, με Αίγυπτο και με Ισραήλ. Ποιες επιπτώσεις θα είχαμε αν κάναμε και με Τουρκία; (Γιατί ωφέλη σίγουρα δεν θα έχουμε)
Δεν θα συμφωνήσω εντελώς με αυτό. Έκαστος στο είδος του! Γι' αυτό και ρώτησα τι επαγγέλεστε. Εσύ έχεις κάνει μερικά μαθήματα. Ο άλλος? Σε ποιον να δώσεις βάση?
Δς δίνεις βάση στο άτομο. Δίνεις στα επιχειρήματα. Πές ότι μιλάμε προσπαθώντας να σε πείσουμε.
Ναι, αλλά θα ακολουθήσω περισσότερο αυτόν που είναι πιο πολυ σχετικός με το θέμα.
Τελείωσε το 2020?!
Δεν μου λες ...
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ;;;
Το 2017 ήταν οι προηγούμενες !!!!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2020 .
Πότε θα γίνουν ;;;;;;;;
Κατάλαβα. Χοντρό μπλέξιμο, δηλ.χμμ εχουμε μονο με Ιταλια, και μαλλον θα ανακοινωσουμε καποια μορφη με Αιγυπτο ... Με ισραηλ δεν εχουμε. Ουτε θα κανουμε ποτε, οι Κυπριοι εχουν.
Το προβλημα με την Τουρκια ειναι οτι πρεπει να συμφωνησουμε υφαλοκρηπιδα. Εμεις λεμε πχ τα νησια εχουν κανονικη υφαλοκρηπιδα, και αφου υπαρχει το συμπλεγμα του Καστελοριζου εχουμε θαλασσια "συνορα" με την Κυπρο, οι Τουρκοι λενε τα νησια δεν εχουν υφαλοκρηπιδα, δεν εχουμε θαλασσια συνορα με την κυπρο
Διαγραμμα 1 η δικη μας εκδοχη της Ελληνικης υφαλοκρηπιδας με κοκκινο, Διαγραμμα 2 χοντρικα η Τουρκικη εκδοχη της Τουρκικης υφαλοκρηπιδας με μπλε. Οπως βλεπεις υπαρχει πολλη επικαλυψη, οχι μονο στην Ανατολικη Μεσογειο μεταξυ Κρητης και Κυπρου, αλλα και στο Αιγαιο, το οποιο οι Τουρκοι θεωρουν οτι ειναι κατα το ημιση δικη τους ΑΟΖ
ρε πες εδώ δημοσια τιψηφιζεις?Όσο και να προσπαθούν οι δεκσοί να το παίξουν Ευρωπαϊστές, φιλελεύθεροι, κλπ., η προβατίλα και το τσαρούχι δε φεύγουν έτσι εύκολα.
μπαρμπαμεντιουμ με λιγα λογια.Όσο για την γραφικότητα που λες, μάλλον πιο σοβαρός είμαι από σένα (ακόμα κι ως γραφικός!) γιατί όταν ήσασταν στο 8% έλεγα "με το καλό το 6%". Όπερ και εγέννετο. Όταν πήγατε στο 6% έλεγα για 5%. Όπερ και εγέννετο. Ε, τώρα λέω 3%. ΟΚ, μπορεί και να πέσω έξω, θα δούμε