barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 5.506
Σκασε γιουσουφακι στρινγκοαναθρεμμενο
Να μην ξεχάσεις να ψηφίσεις Τσαβούσογλου δαγκωτό.
Σκασε γιουσουφακι στρινγκοαναθρεμμενο
Οκ, αναιρώ. 2016. Και λοιπόν; Αυτοί, τύπου χώνη, δε ζαλίζουν ακόμα τα μεζέα για τα κουμπαριλίκια του 2004;
Ανεγκεφαλη πουστρα το βιντεο εγω ειδα. Εσυ το ειδες?Ωραίος και συ, βρήκες την ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ της είδησης της αυγής και ντράπηκες να βάλεις την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ανάρτηση από το συριζοσαιτ.
Έχετε να κλάψετε πολύ ακόμα με τα έργα και τις ιδιωτικοποιήσεις.
Ανεγκεφαλη πουστρα το βιντεο εγω ειδα. Εσυ το ειδες?
Την πηγούλα δεν την είδες;
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχαν συγκεντρώσει την προσοχή τους στο γάμο της Εσρά και σημειώνουν την ιδιαίτερη σημασία της παρουσίας του Έλληνα πρωθυπουργού σε μια τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή του Τούρκου πρωθυπουργού
http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-07/685423.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ελεεινέ Γκρούεζα, κάθε post και μαλακία είσαι.
Μιλάς για περιόδους που ο Ερτνογάν ήταν «αλλιώς», βλάκα, άσχετε… :uglystupid:
Ας πει κατι στον ταγίπ να μας λυπηθεί,
Τα κουμπαριλικια
Τραγικό. :S
παιγδια ο ηγετης με την λυση....
«Κάποια στιγμή θα καεί το δάσος, οπότε καλά κάνουμε και το χτίζουμε»
Τρια ειναι τα χειρότερα, ειναι και ο πρασινος ηλιοςΤα χειροτερα
Και τα πολυ χειροτερα
https://2.bp.blogspot.com/-tjIjAwvrCWY/VvYnG135QJI
/AAAAAAADTbE/zon4-KGkd-IgmT4pIW1medg21VQkoi44A/s1600/1.jpg
το ξερω ρε αθηναιε γι αυτό και θα ντυθώ στα χακι υποχρεωτικα αλλα ουτε σφαιρα δεν θα ρηξω και στην πρωτη στραβη λευκη σημαια.δεν ξερει ο Κλωντ οτι εχει τουφεκισμα αν αρνηθει να πολεμησει σε καιρο πολεμου..
τοτε ολοι οι επαναστατες του κωλου θα αναθεωρησουν
αστο τζωνη μην βρω τη φωτογραφια του γαπ που πεφτει από το ποδηλατο.Τα χειροτερα
Και τα πολυ χειροτερα
αιχμάλωτος πολεμου θα επιδιωξω να γινω και όταν ληξει ο πολεμος θα γινει ανταλλαγη αιχμαλωτων.
το ξερω ρε αθηναιε γι αυτό και θα ντυθώ στα χακι υποχρεωτικα αλλα ουτε σφαιρα δεν θα ρηξω και στην πρωτη στραβη λευκη σημαια.
αιχμάλωτος πολεμου θα επιδιωξω να γινω και όταν ληξει ο πολεμος θα γινει ανταλλαγη αιχμαλωτων.
βεβαια αν βρω ευκαιρια και προλάβω θα την εχω κανει και θα μπω παρανομα αλβανια και από εκει με αεροπλανο ευρωπη.
αλλιως θα κρυφτω σε κανα βουνο επανω μεσα σε σπηλια και δεν θα με βρισκουν.
αρχικη μου επιδιωξη θα είναι να την κανω από τη χωρα η να χωθω σε καμια σπηλια στο βουνο.Οταν ληξει ο πολεμος μαστορα θα σε εχουν κανει κανονικο κοριτσακι οι μογγολοι
Και ξερεις αυτο δεν θα ειναι το χειροτερο
Το πολυ χειροτερο ειναι οτι θα σου αρεσει
αρχικη μου επιδιωξη θα είναι να την κανω από τη χωρα η να χωθω σε καμια σπηλια στο βουνο.
αν δεν τα καταφερω και με ντυσουν στο χακι εγω λευκη σημαια,να μην περιμενει η κουλοκυβερνηση από μενα να πολεμήσω να θα πεταξω το οπλο η λευκη σημαια η οτιδήποτε κατσει για να μην πολεμήσω.
μπορει να αυτοτραυτιζομαι και να τη βγαζω στις υγειονομικες σκηνες.