Πάνω κάτω συμφωνώ με αυτά που λες. Το δίλημμα ήταν μεγάλο σε στις εκλογές του '16. Όλοι οι Αμερικάνοι ξέρουν τι σημαίνει Trump και τι σημαίνει Hillary Clinton! Ο μεν πρώτος στυγνός επιχειρηματίας, εκκεντρικός, με υψηλό εθνικό φρόνημα. Από την άλλη η Hillary τρελή BITCH, αδίστακτη γυναίκα και... πολεμοχαρής!!! Τους πολέμους αυτή τους έκανε! Δεν είναι τυχαίο ότι την φώναζαν "Killary"!!!!
Αν δεν είχε έρθει ο κορωνοϊός, ο Τραμπ μια χαρά πρόεδρος ήταν. Την πήγαινε την Αμερική τρένο, μεγάλη ανάπτυξη, έφερε εργοστάσια πίσω στην Αμερική, φρόντισε τον Αμερικάνο. Τoν Μεξικάνο τον γάμησε
Όμως ήρθε ο κορωνοϊός κι επειδή ο Trump είναι της άποψης "In GOLD we trust", δεν υπήρχε περίπτωση να βάλει την υγεία πάνω από την οικονομία. Και πήρε τα παπάρια μου!!! Και ψοφάνε εκεί πέρα σαν τα κοτόπουλα! Οπότε από Μάρτιο και μετά, είναι ένας κακός πρόεδρος! Όμως πόλεμο δεν θα έκανε. Ο τύπος είναι επιχειρηματίας, σιγά μην θέλει πόλεμο!
Όσο για αυτό που μου γράφεις για τον Μητσοτάκη που υποστήριζε Trump, δεν με απασχολεί. Δεν παίρνω κομματική γραμμή (π.χ. όπως ο ζαν, ο Γκρούεζας και άλλοι), είδες τι έγινε με τον Γκρούεζα που μου τη λέει επειδή ανάρτησα κάτι του Καζάκη! Ούτε με απασχολούσε ιδιαίτερα ποιος θα έβγαινε, θεωρητικά μάλλον έβλεπα τον Trump σαν καλύτερη λύση από την Hillary. Αν ήξερα για τον κορωνοϊό κι ήμουν Αμερικανός πολίτης, δεν ξέρω τι θα ψήφιζα. Trump ή Hillary? Kι αν η Hillary ξεκινούσε πάλι πολέμους και τέτοια? Δεν μπορεί να ξέρει κάποιος, οπότε ότι και να σου πω... ψέμα θα είναι!!!
Πάντως για το ότι θα βγει ξανά... το ψιλοπιστεύω κι εγώ. Και ξέρεις γιατί? Επειδή καίνε την Αμερική λόγω του Floyd. O μέσος Αμερικάνος στην παπάρα του αν σκότωσαν έναν "αράπη" ή έναν "ασπρουλιάρη". Η ζωή του Αμερικάνου είναι work hard, make money (γι' αυτό γύρισε πίσω ο ζαν... ΟΚ αυτό είναι τρολιά!)
Aπό την άλλη βέβαια τα σκάτωσε με την πανδημία οπότε... ίδωμεν!!!