jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
χχαχαχαχαχα ποιες από ολες μωρη κοταρα την mrb η την metron analysisΜια χαρά σίγουρος είμαι γιατί έχω δει τις δημοσκοπήσεις.
χχαχαχαχαχα ποιες από ολες μωρη κοταρα την mrb η την metron analysisΜια χαρά σίγουρος είμαι γιατί έχω δει τις δημοσκοπήσεις.
Καλά οκ, φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά για να καταλάβουμε δηλαδή, το ΚΙΝΑΛ είναι καταδικασμένο να διαφοροποιεί την θέση του για το εκάστοτε ζήτημα μόνο και μόνο μη τυχόν και ταυτιστεί με την θέση της (κακιάς) "δεξιάς" ΝΔ; Κάπως έτσι κατάντησε να βολοδέρνει πέριξ του 7% ως ένα νέο ΚΚΕ του κέντρου.
χχαχαχαχαχα ποιες από ολες μωρη κοταρα την mrb η την metron analysis
Κάπως έτσι κατάντησε να βολοδέρνει πέριξ του 7% ως ένα νέο ΚΚΕ του κέντρου.
ρε μπαρμπαδι απορω αυτά που λες τα πιστευεις?Όχι, δεν το συγκρίνω γιατί οι μαύροι της Αμερικής έχουν υποστεί πολύ ρατσισμό όντως, εδώ και 200 χρόνια και ακόμα το βιώνουν. Η διαφορά με τους ρουφίκωνες εδώ είναι ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους είναι ακροδεξιός και πρέπει να πεθάνει. Έτσι όπως έγινε με την Μαρφίν ρε αδερφέ, θα θυμάσαι φαντάζομαι. Οπότε ναι, δεν υπάρχει ιδιαίτερη σύγκριση ως προς το ιδεολογικό κομμάτι ασχέτως αν τους υποστηρίζουν οι εκεί "αριστεροί" (λέμε τώρα... όσο υπάρχει αριστερά στην αμερική!!!!), υπάρχει όμως άμεση σύγκριση για τις καταστροφές που προκαλούνται
λαθος το ειπες θα φτασει στο 30 η νδ δημοσκοπικα να λες προμοτορα.έλα ζανούλη, θα φτασει και στο 30 η διαφορά.
χαλαρωσε...
ετσι ε? κουφαλιτσαΑαααα μάλιστα, δεν το ήξερα αυτό! Εντάξει, λάθη πάντα κάνουμε όλοι μας!
χαχαχαχαχα οντως δεν υπαρχει ιδεολογια στην δεξια.Καλο καλο
Ιδεολογος δεξιος
Το ανεκδοτο του μηνα
ρε μπαρμπαδι ποιον λες χαζουλη ζαιο που εδώ μεσα εχω αποστομωσει δεκάδες τσιρακια από τη δεξια πτερυγα,κοιτα τον αγγλετερο τραμου που δεν τολμα μπει γιατι ξερει ότι θα φαει φαπα,κοιτα το κινκοτσιρακι που το εχω αποστομωσει 5 φορες εδώ μεσα συν ότι κάθε φορα τα βαζω 5 ταυτόχρονα.Το φοβερό είναι που μου αναφέρεις την κασσιανή και τον τσόνι! Ένας χαζούλης ζαίος που δεν έχει ιδέα τι του γίνεται και απλά μιλάμε και γελάμε κι έναν άλλον τελιωμένο 60άρι ρε φίλε, παλιό πρασινοφρουρό με μυαλό 10χρονου!!!
Αν είναι να μου την λένε ΤΕΤΟΙΟΙ, δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν με αγγίζει καν!!!!
καλα εκανες και το ποσταρες τυπε.
Μαλλον δεν εχεις αντιληφθει τι ειναι τα νουμερα που διαβαζεις, δειχνει οτι το 36-28 εγινε 40-31,5 και τωρα το 43-24 μπορουμε να μαντεψουμε οτι γινεται ανετα 47-27καλα εκανες και το ποσταρες τυπε.
όπως βλέπουμε ο συριζα ηταν συν 8 μοναδες στις εκλογες και η νδ μειων 3 συνολο 11 μοναδες επιπλέον προσθεσαν στην διαφορα της νδ με τον συριζα οι χειραγωγούμενες δημοσκοπησεις.
ας τους δινει η νδ κάθε λιγο 20 εκ και θα βγαλουν διαφορα 30 μοναδες,σκετη κωμωδια οι δημοσκοπησεις
μπαρμπα δεν σε ταμπελιαζει μονο η πξουλα ως ακροδεξιο αλλα οι περισσοτεροι εδώ μεσα.Ναι, αλλά λένε επίσης ότι "The proof of humanity is that many times, we all make mistakes due to wrong interpretation of the things".
Αλλά μάντεψε κάτι... δεν θα προσπαθήσω καν να σε πείσω διότι ξέρω πολύ καλά ότι λόγω ιδεολογίας δεν θα το δεχτείς ποτέ! Εξάλλου ρε φιλαράκι, ούτε καν γνωριζόμαστε, λες να με ενδιαφέρει πως με ταμπελιάζεις? Απλά είναι η αιχμή του δόρατος της επιχειρηματολογίας σου...!
αναλογικα τα κανεις?αμ δεν παει ετσιΜαλλον δεν εχεις αντιληφθει τι ειναι τα νουμερα που διαβαζεις, δειχνει οτι το 36-28 εγινε 40-31,5 και τωρα το 43-24 μπορουμε να μαντεψουμε οτι γινεται ανετα 47-27
αναλογικα τα κανεις?αμ δεν παει ετσι
αυτή τη στιγμη αν γινουν εκλογες θα πιασετε από 30-33 και ο συριζα 30-33 με λιγα λογια θα είναι ντέρμπι αυτή τη φορα.
ουτε εσενα παρεξηγούμαι μωρη πξουλα που κανεις πιατσα στην τραβελοπιατσαΕντάξει, και η Κασσιανή έψαχνε αφέντρες και ρώταγε πότε ανοίγει το Αγκύρας 1 αλλά προς Θεού, μην την παρεξηγήσουμε ότι της αρέσει να τον παίρνει από τον κώλο.