aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μήπως όμως πάμε πίσω εμείς, αυτοί τη ανάγκη έχουν...ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ, δεν θα κανει πισω
Μήπως όμως πάμε πίσω εμείς, αυτοί τη ανάγκη έχουν...ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ, δεν θα κανει πισω
Η ανεργεια ηταν στο 25% τεραστιο ποσοστο, το αν επεσε 0,1% ειναι ασημαντο σε τετοια μεγεθη, η παραμονη στο Ευρω εφτασε στο τελος της οσο ποιο γρηγορα το αντιληφθουμε τοσο καλητερα για εμας, και ελπιζω η κυβερνηση να μην χανει αλλο χρονο με ανουσιες διαπραγματευσεις και να κανει την μοναδικη λυση που εχει αυτη την στιγμη η χωρα, την εξοδο απο το ΕυρωΝα με συγχωρει η χάρη σου, τα παραπονα μου τα κανω για τον Τσιπρα, γιατι ενω η Χωρα ειχε σταθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στα ποδια της, η ανεργια επεφτε, η υφεση και τα ελλειμματα μηδενιστηκαν, οι αξιολογησεις των ξενων οικων πηγαιναν καλα και ειχαμε μια σχετικη αξιοπιστια, ερχονται τωρα αυτα τα κοθώνια και μας πανε παλι απο την αρχη.
Ε ΟΧΙ ρε φιλε, δεν θα κανω παραπονα σε κανεναν αλλον.
Νισαφι πια. Ολα εχουν και ενα οριο. Ελεος.
Γιατ πρεπει να εχεις το νομισμα καποιου αλλου, το δικο σου σε χαλαγε καπου????Ε σωστα, ας εχουμε σερβικο δηναριο, παραδοσιακα φιλοι ειμαστε με τους Σερβους
Εμεις καναμε την μεγαλη το 2002, τα υπολοιπα μεχρι τωρα ειναι διαχηρηση της με καποιες πινελιες προδοσιας (τα τελευταια χρονια)Μήπως όμως πάμε πίσω εμείς, αυτοί τη ανάγκη έχουν...
Ζητησαμε διαγραφη...ΟΧΙ.Μήπως όμως πάμε πίσω εμείς, αυτοί τη ανάγκη έχουν...
Ειναι προγραμματικη θεση του Συριζα η εξοδος απο το ευρω?Η ανεργεια ηταν στο 25% τεραστιο ποσοστο, το αν επεσε 0,1% ειναι ασημαντο σε τετοια μεγεθη, η παραμονη στο Ευρω εφτασε στο τελος της οσο ποιο γρηγορα το αντιληφθουμε τοσο καλητερα για εμας, και ελπιζω η κυβερνηση να μην χανει αλλο χρονο με ανουσιες διαπραγματευσεις και να κανει την μοναδικη λυση που εχει αυτη την στιγμη η χωρα, την εξοδο απο το Ευρω
Ποιος μας ρωτησε οταν μας εβαζε στο Ευρω???Ειναι προγραμματικη θεση του Συριζα η εξοδος απο το ευρω?
Ποιος την ενεκρινε?
Ποιος την υπερψηφισε?
Ποιοι ειστε εσεις που θα μας κανετε Βενεζουελα?
Ειναι προγραμματικη θεση του Συριζα η εξοδος απο το ευρω?
Ποιος την ενεκρινε?
Ποιος την υπερψηφισε?
Ποιοι ειστε εσεις που θα μας κανετε Βενεζουελα?
Ο ελληνικος λαος με συντριπτικη πλειοψηφια μεσω του κοινοβουλιου.Ποιος μας ρωτησε οταν μας εβαζε στο Ευρω???
Ποιος την ενεκρινε?
Ποιος την υπερψηφισε?
Τον λαο που επικαλείσαι να τον τρέμεις. Γιατι τον κοροιδεψες. Και θα υποστεις τις συνεπειες.ο συριζα ειναι το κομμα που εξελεξε ο λαος για να πει και να βροντοφωναξει οχι στο μνημονιο και πλεον ναι δεν φοβομαστε τιποτε
Και εγώ αυτά λέω Αλεξ αλλά μου κάνει εντύπωση η εύκολη φυγή της ΝΔ από το παρασκήνιο, για αυτό η αναφορά μου για ντεζαβού...Ζητησαμε διαγραφη...ΟΧΙ.
Επιμηκυνση....ΟΧΙ.
συμφωνια-γεφυρα...ΟΧΙ.
εντοκα γραμματια...ΟΧΙ.
Αντ' αυτου πετυχαμε (ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ!!!)
Υποβαθμιση απο ξενους οικους
πληρη απομονωση απο ολους τους ευρωπαιους
προσεγγιση ανοητως με τη Ρωσια και προταση να...βγουμε απο το ΝΑΤΟ (!!!)
απομακρυνση ολων των ενδιαφερομενων εταιριων για τα πετρελαια του Ιονιου
Διαρκως διογκουμενη τρυπα στα εσοδα
Μη αποδοχη των ελληνικων ομολογων απο την ΕΚΤ
Τι αλλο πρεπει να γινει για να καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ διαπραγματευση?
Οι ξενοι (ΟΛΟΙ) λενε υπαρχει μια συμφωνια. Ειτε τηρειται ειτε τον πουλο.
Τα υπολοιπα ειναι εσωτερικη καταναλωση.
ΚΑΜΙΑ διαπραγματευση δεν υπαρχει.
Ειτε τα αποδεχομαστε ΟΛΑ 100% ειτε παμε στο διαολο.
Εδω ο ασχετος ο Τσιπρας, απαντουσε στον Ντραγκι που του ελεγε οτι η ΕΚΤ δεν δεχεται πλεον ελληνικα ομολογα, οτι "θα σεβαστει την λαικη εντολη".
Ποια λαικη εντολη ρε απιθανε. Πηρες εντολη να μας καταστρεψεις?
Με ποιο δικαιωμα?
Οσοι ψηφισατε Συριζα, μια μερα θα ντρεπεστε...
Κατσε να εκτεθουν και αλλο οι Γερμανοι, και να δεις τι θα βγαλει το δημοψηφισμα.....Ο ελληνικος λαος με συντριπτικη πλειοψηφια μεσω του κοινοβουλιου.
Σε ΠΛΗΡΗ εναρμονιση με το λαϊκό αίσθημα.
Ας κάνει δημοψηφισμα λοιπον ο ζαβός, αν θελει να βγουμε απο το ευρω.
Και μετα τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Διαφωνω.Και εγώ αυτά λέω Αλεξ αλλά μου κάνει εντύπωση η εύκολη φυγή της ΝΔ από το παρασκήνιο, για αυτό η αναφορά μου για ντεζαβού...
Κατσε να εκτεθουν και αλλο οι Γερμανοι, και να δεις τι θα βγαλει το δημοψηφισμα.....
Αρα και τωρα ο Ελληνικος λαος μεσω του κοινοβουλιου του θα μπορει να αποφασησει και την εξοδο απο το Ευρω, εσυ τα γραφεις.....Ο ελληνικος λαος με συντριπτικη πλειοψηφια μεσω του κοινοβουλιου.
Σε ΠΛΗΡΗ εναρμονιση με το λαϊκό αίσθημα.
Ας κάνει δημοψηφισμα λοιπον ο ζαβός, αν θελει να βγουμε απο το ευρω.
Και μετα τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Εν πληρη αντιθεσει με το λαικό αισθημα?Αρα και τωρα ο Ελληνικος λαος μεσω του κοινοβουλιου του θα μπορει να αποφασησει και την εξοδο απο το Ευρω, εσυ τα γραφεις.....
Πως ξερεις για το τοτε λαικο αισθημα, δεν εγινε δημοψηφησμα, και πως προκαταβαλεις το τωρινο λαικο αισθημα χωρις να εχει γινει δημοψηφησμα, τα εχεις χασει η μου φαινεται????Εν πληρη αντιθεσει με το λαικό αισθημα?
Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι υπερ του ευρω.
Εσυ πώς ξερεις το αντιθετο?Πως ξερεις για το τοτε λαικο αισθημα, δεν εγινε δημοψηφησμα, και πως προκαταβαλεις το τωρινο λαικο αισθημα χωρις να εχει γινει δημοψηφησμα, τα εχεις χασει η μου φαινεται????
Το λένε οι δημοσκοπήσεις, αυτές που ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις...Πως ξερεις για το τοτε λαικο αισθημα, δεν εγινε δημοψηφησμα, και πως προκαταβαλεις το τωρινο λαικο αισθημα χωρις να εχει γινει δημοψηφησμα, τα εχεις χασει η μου φαινεται????