Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Παρε μια ετσι για πλακα
Αιχμές Στουρνάρα για Κώστα Καραμανλή
[size=20pt]Στουρνάρας: Μακάρι ο ΓΑΠ να είχε ακούσει τον Καραμανλή[/size]
Εντάξει Γκρούεζα;
Παρε μια ετσι για πλακα
Αιχμές Στουρνάρα για Κώστα Καραμανλή
[size=20pt]Στουρνάρας: Μακάρι ο ΓΑΠ να είχε ακούσει τον Καραμανλή[/size]
Εντάξει Γκρούεζα;
Το ίδιο μπουρδέλο θα ήταν, αφού το πρώτο πράγμα που κάνει ο ένας, είναι να καταστρέφει ότι έκανε ο άλλος, και τούμπαλιν.
Εδώ εσείς μώρη πόρνη της Πειραιώς κάνετε ακόμη αντιπολίτευση στο μακαρίτη τον Αντρέα.
Πρόσεχε πως μιλάς για το μπαμπά σου ρε οννεδίτικο μίασμα.
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της Κυριακής o ίδιος ανέφερε:
«Μακάρι ο κ. Παπανδρέου να είχε εισακούσει την δραματική έκκληση του κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο του 2010, για την λήψη περιοριστικών μέτρων στο Δημόσιο
Μιλησε ο μπουχε το 2010 στην δεθ;;
Ως τι;;
Ασε ρε κλωνε
Είμαι σίγουρος ότι όταν ο Σόιμπλε άκουσε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, άλλαξε θέση στο δεξί του αρχίδι.Τρολ ζαίος σε κρίση αυτογνωσίας!
Fixed!Απολαυστικός όπως πάντα, δεν χορταίνεις να τον βλέπεις και να τον ακούς να σκίζει συριζαικάεντεράκιακωλαράκια.
Fixed!
Απολαυστικός όπως πάντα, δεν χορταίνεις να τον βλέπεις και να τον ακούς να σκίζει συριζαικά εντεράκια.
Μα σωστά το έγραψα, περνάει το κωλαράκι, παχύ έντερο,λεπτό έντερο, πάγκρεας, χολή, συκώτι, στομάχι, οισοφάγο και βγαίνει από το στόμα.
Είμαι σίγουρος ότι όταν ο Σόιμπλε άκουσε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, άλλαξε θέση στο δεξί του αρχίδι.
Το μέγεθος του οποίου είναι όσο και η αξία του Τσίπα. Ευτυχώς πάντως που κάποιος εκεί μέσα στο μπουρδέλο, κατάφερε και τον έπεισε ότι θα φύγουν μ΄ ελικόπτερα. Τώρα ποιος διάολος ήταν... ο Δραγασάκης ίσως... ούτε ξέρω, ούτε μ' ενδιαφέρει.
Θα γινόμασταν Βενεζουέλα (χωρίς τα πετρέλαια), μέσα σε μια νύχτα με τα μουνιά. :S
Ναι, τα έχει περιγράψει και η Ελένη Βαρβιτσιώτη στο βιβλίο της.Ο Ολάντ ήταν βασικά αυτός που του άλλαξε μυαλά, και ο Ρέντσι.
Μεγάλη ευγνωμοσύνη χρωστάμε στον Γιούνκερ και στον Τούσκ.
Όταν η Μέρκελ απηύδησε με τον γελοίο καταληψία, και σηκώθηκε να φύγει τερματίζοντας τα πάντα, ο Τούσκ έκατσε μπροστά της και την εμπόδισε να βγει από την αίθουσα…