John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
ρε παιδια ποια η αποψη σας για τον πατερα του Boris που μπηκε παρανομα στην ελλαδα?Ασχετα με το οτι λεει καλα λογια για τα μετρα που τηρουνται μας εκανε και ρομπα επειδη ουσιαστικα ειπα οτι ανετα μπαινεις και απο απαγορευμενες χωρες στην ελλαδα.Εγω πιστευω οτι οταν ειδαν το αγγλικο διαβατηριο και οτι ερχεται απο αγγλια,αυτο μπορουσαν να το δουν ευκολα,θα επρεπε να του κανουν τεστ να τον πανε ξενοδοχειο και με την επομενη πτηση πισω στην αγγλια.Εσεις τι λετε?δν εχω δει καμμια θεση της κυβερνησης στο θεμα,οπως απαντησε για τους τουριστες απο Σουηδια,οποτε αν εχετε καμμια δηλωση βαλτε την γιατι εχω δν την εχω πετυχει μαλλον
Χρόνια πολλά στα γίδια είπαμε;
Τριτη 7 ιουλη σε ολα τα αμνοεριφια
δλδ ρε παιδια απαγορευεται η απευθειας πτηση για να περιορισεις την μεταδοση του ιου αλλα αν ερθεις μεσω αλλης χωρας επιτρεπεται?Δν ειναι λιγο μαλακια αυτο?ποιο το νοημα της απαγορευσης τοτε?Υπάρχει απαγόρευση των απευθείας πτήσεων μέχρι τις 15 Ιουλίου από Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία για να μην υπάρχουν μαζικές εισροές.
Εκτός από Βουλγαρία υπάρχουν κι άλλοι τρόποι εισόδου απολύτως νόμιμοι, έχουν έρθει και φίλοι μου.
Γίνονται έλεγχοι όπως έγιναν και στον Τζόνσον. Ήταν αρνητικός και δεν μπαίνει σε περιορισμούς. Μάλιστα του έγινε και δεύτερος έλεγχος.
δλδ ρε παιδια απαγορευεται η απευθειας πτηση για να περιορισεις την μεταδοση του ιου αλλα αν ερθεις μεσω αλλης χωρας επιτρεπεται?Δν ειναι λιγο μαλακια αυτο?ποιο το νοημα της απαγορευσης τοτε?
η ανικανοτητα του ελληνικου κρατους είναι τυπε.δλδ ρε παιδια απαγορευεται η απευθειας πτηση για να περιορισεις την μεταδοση του ιου αλλα αν ερθεις μεσω αλλης χωρας επιτρεπεται?Δν ειναι λιγο μαλακια αυτο?ποιο το νοημα της απαγορευσης τοτε?
τι αλαζονεια είναι τουτη που εχετε ρε φασισταρια.Σκάσε Γκρούεζα!
Τράβα αγόρασε κιάλια να βλέπεις την διαφορά!
Ε ξέρεις εσυ απο αυτα.η ανικανοτητα του ελληνικου κρατους είναι τυπε.
δεν μπορει καποιος να ερθει απευθειας αλλα μεσω αλλης χωρας μπορει.
και τη ζημια θα μας τη κανουν οι ελληνες ομογενεις όχι οι ξενοι υπηκοοι μιας και οι ξενοι φαινονται.
επρεπε οσοι ελληνες ομογενεις παταγαν το ποδι τους στην ελλαδα να ειχαν καποιο δικαιολογητικο ότι διαμενουν στη συγκεκριμενη χωρα και πολη,αν δεν το εχουν να αντιμετωπιζουνται ως πολιτες που εχουν ερθει από κοκκινη ζωνη και να μπουν υποχρεωτικα σε 14ημερη καραντινα.
μωρη πουστραρδελα συνεχεια μεσα εισαι να μπαχαλευεις όλα τα θεματα.Ε ξέρεις εσυ απο αυτα.
Με τόσα τραβέλια στην Άγκυρας 1, έγινες travel agent
Πως αυτο σταματαει τις μαζικες εισροες?αντι να παρεις απευθειας πτηση ερχεσαι μεσω καποιας αλλης χωρας.Ουσιαστικα αμα το βαλεις κατω οι αεροπορικες εταιρειες ωφελουνται ετσι και οι ενδιαμεσες χωρεςΣτο έγραψα στην αρχή. Για να μην υπάρχουν μαζικές εισροές.
Στην ουσία έρχονται όσοι είχαν λόγο να έρθουν.
πως καταντησαν τη χωρα τα δεξια τσιρακια,μου θυμιζει τη β,.κορεα που τα καναλια προπαγανδιζουν τον λαο.
γελανε και τα αδεσποτα
τι αλαζονεια είναι τουτη που εχετε ρε φασισταρια.
τωρα με όλα αυτά τα σκανδαλα το 40αρι και εσεις με το κυαλι θα το βλέπετε.
ας γινουν εκλογες τον φθινοπωρο κοτες λιρατες και θα δεις ποση θα είναι η διαφορα.20 μονάδες διαφορά ζανούλη...
τον πούλο
ας γινουν εκλογες τον φθινοπωρο κοτες λιρατες και θα δεις ποση θα είναι η διαφορα.
φοβαστε να πατε σε εκλογες και μαζι με εσας και οι δημοσκοποι γιατι θα ξεμπροστιαστουν μπροστα στον λαο.
εγω λεω ας αρχισουν οι δημοσκοποι σιγα σιγα να μαζευουν τη διαφορα γιατι θα ξεφτυλιστουν.