sly.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2020
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
τα ίδια;Τα έχουμε δει τα βίντεο. ΑΝ τα δεις θα καταλάβεις ότι έλεγε
ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με τώρα και γι' αυτό τους τα έχωνε!
τα ίδια;Τα έχουμε δει τα βίντεο. ΑΝ τα δεις θα καταλάβεις ότι έλεγε
ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με τώρα και γι' αυτό τους τα έχωνε!
εσυ που εμαθες ελλνικα μωρη ντροπη του σαιτ?Κοίτα τα χάλια σου μωρή ντροπή της Χιμάρας που μετά από τόσα χρόνια λαθρομετανάστης ακόμη μιλάς ελληνικά επιπέδου τετράχρονου με δυσλεξία.
κατηγορεις νδ πολιτικο καραμανλικο για να βγαλεις λαδι τον ακροδεξιο αδωνη?Απάντησέ μου πρώτα αυτό και συνεχίζω:
- Εσύ πιστεύεις ότι ο Παυλόπουλος ήταν ο καλύτερος ΥΠ.ΕΣ. που υπήρξε ποτέ?
Περιμένω την απάντησή σου!
Κατά δεύτερον, επειδή αυτό το βίντεο έπαιξε πολύ από τον τσίριζα, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τον Παυλόπουλο και ποτέ δεν είπε κάτι, παρά ότι πλέον είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το σέβεται αυτό το πράγμα διότι σέβεται τον θεσμό.
Άρα, ΠΟΛΥ εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι ΣΙΓΟΥΡΑ το ίδιο σκέφτεται για τον Παυλόπουλο σαν ΥΠ.ΕΣ. της Ελλάδας. Κρατάει λοιπόν χαμηλούς τόνους και πολύ καλά κάνει. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αυτό... δυστυχώς δεν μπορώ να στο εξηγήσω παραπάνω!
αντε βγαλτε τομν αδωνη προεδρο ρε τσιρακια να δειτε που θα παει η νδ.
εδώ εχετε τουλάχιστον ένα δυο αξιολογα στελεχη να στηρίξετε και εσεις στηρίζετε τον ακροδεξιο αμορφωτο αδωνη.
για τον σταικουρα δεν ακουσα κανεναν σας να τον επαινει,τοσο σας κοβει τοσα λετε.
κατηγορεις νδ πολιτικο καραμανλικο για να βγαλεις λαδι τον ακροδεξιο αδωνη?
τοση ξεφτιλα ρε μπαρμπαδι?
Τι να κρυφτουμε ρε μπουφο που οι πουτσες που εχετε φαει απ αυτον ειναι ανεπαναληπτες. Φοβος και τρομος, στον υπνο σας τον βλεπετε.
Αρα και τις πουτσες που τρωγατε πριν απο αυτον τις ευχαριστιοσασταν.Τοσο που τον πηρατε στο κομμα σας για να μην σας γαμαει αλλο.Αλλα ενταξει ο ανθρωπος ειναι κωλοτουμπας οπου μπορει να φαει πιο καλα εκει παει
μωρη κοταρα μας διασκεδασει ο κλοουν σας,καθε φορα που βγαινει στα καναλια γελανε και οι πετρες,μεχρι και δημοσιογράφους τσακωνεται η τσιριδα της μανωλιδου.
αντε σαχλοκουδουνο.
1 ο καλυτερος δεν ηταν ισως από τους χειροτερους υπ.εσωτερικων ηταν και αυτό δεν σε συμφερει να το θυμιζεις μιας και δικο σας κακο κανει.Ωραία, σου κάνω κι εσένα το ερώτημα:
- Πιστεύεις ότι ο Παυλόπουλος ήταν ο καλύτερος YΠ.ΕΣ.???
Aλλά σου έχω και δεύτερη ερώτηση:
- Γιατί ο Άδωνις είναι ακροδεξιός? Για πες!
εμεις παναγιτσες δεςν τους ειπαμε ποτε,εσεις τους λαδωνετε και σας αγιοποιουν κάθε μερα στα καναλια.Και πολύ καλά κάνει όταν θίγεται η υπόληψή του και το έργο του. Που να ξέρεις εσύ απ αυτά.
Βγάλε μας τώρα και τους δημοσιογράφους Παναγίτσες μωρή Κασσιανίτσα.
εσυ που εμαθες ελλνικα μωρη ντροπη του σαιτ?
από την αυτοματη διορθωση του πληκτρολογιου?
2 ο αδωνης είναι ακροδεξιος γιατι ηταν υπερ του εθνικισμου,στηριζε αποψεις παρομιες με την χρυση αυγη άλλο όμως που την κατηγορουσε.
ιδιες αποψεις με τον βελοπουλο εχει άλλο όμως που τωρα ως υπουργος ασχολειται με πιο ειδικα θεματα.
Εγώ σου είπα εξαρχής: ο Άδωνις δεν νομίζω να κάνει για Πρόεδρος ή για Πρωθυπουργός διότι κάποιες φορές δεν κρατάει ψυχραιμία. Επίσης έχω πει ότι τον Κούλη τότε δεν τον πολυπίστευα και ΕΠΙΣΗΣ έχω πει ότι εμένα ο Κούλης με εξέπληξε πολύ ευχάριστα γιατί δεν του το 'χα να είναι όπως είναι. Αν ήξερα ότι ήταν έτσι, αυτόν θα είχα ψήφισει παρόλο που πάω τέζες Άδωνι μόνο και μόνο για τα χυσαμόλια που ρίχνει σε ζαίους!
σου πειραξαμε τηυ γκομενα και βγηκες να την υπερασπιστείς μωρη μαγκια κλανια και περηφανεια.Εσύ μωρή ντροπή του Ελμπασαν ούτε την αυτόματη διόρθωση δεν έχεις μάθει.
σιγα μην κατσω να σου λεω ένα ένα τις αρλούμπες του αδωνη.Αυτά που μου λες είναι γενικότητες.
Πες μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Ποιες είναι οι ακροδεξιές απόψεις που έχει.
2 ο αδωνης είναι ακροδεξιος γιατι ηταν υπερ του εθνικισμου,στηριζε αποψεις παρομιες με την χρυση αυγη άλλο όμως που την κατηγορουσε.
ιδιες αποψεις με τον βελοπουλο εχει άλλο όμως που τωρα ως υπουργος ασχολειται με πιο ειδικα θεματα.
εμεις παναγιτσες δεςν τους ειπαμε ποτε,εσεις τους λαδωνετε και σας αγιοποιουν κάθε μερα στα καναλια.
καθεστως β.κορεας εχετε καταντησει τη χωρα φασιστόμουτρα,ελεγχετε μεχρι και τα μμε
σιγα μην κατσω να σου λεω ένα ένα τις αρλούμπες του αδωνη.
σου ειπα είναι εθνικιστης.
σιγα μην κατσω να σου λεω ένα ένα τις αρλούμπες του αδωνη.
σου ειπα είναι εθνικιστης.
Εθνικιστής, μάλιστα. Το οποίο πως το μεταφράζεις εσύ? Τι σημαίνει για σένα?
Καλή απόλαυση