pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
θα στησεις κωλο την επομενη των εκλογων γαμιολακι και θα τα ξερασεις ολαμαλακιστηράκι οποτε και να γίνουν εκλογές ο Κυριάκος θα κάνει περίπατο...
ηλίθιο σκουπίδι
η νεα γενια "συνταγματαρχων" του σκοτεινου παρελθοντος
θα στησεις κωλο την επομενη των εκλογων γαμιολακι και θα τα ξερασεις ολα
ποσες φορες εχω πει εδω μεσα τραμου με αννοια οτι δεν εχω ψχηφισει συριζα? εχω βαρεθει να το λεω
αλλα εσυ εκει αννοια και αλτζχαιμερ παντου βλεπεις συριζαιους σε οσους λενε "οχι σε ολα" σε οτι λες
παλιοχαμουρα
ΚΕΝΤΡΟΩΣ ειμαι ρε ζωων οπως λιγοι απεμειναν με τα σημερινα χαλια του κομματος
ΚΕΝΤΡΟΩΣ ειμαι ρε ζωων οπως λιγοι απεμειναν με τα σημερινα χαλια του κομματος
Μεχρι ποτε θα κανετε μλκς;;
Μεχρι ποτε θα ψηφιζετε οτι γραφικο βγαινει;;
Τωρα πως γινεται οταν βγαινουν αριστερα κομματα η χωρα να προχωραει μπροστα και οταν βγαινουν δεξια κομματα να χρεοκοπει ειναι ενα μυστηριο
Μεχρι ποτε θα κανετε μλκς;;
Μεχρι ποτε θα ψηφιζετε οτι γραφικο βγαινει;;
οχι ρεΦιλαράκι με τον Λεβέντη κι έτσι? Τον ψήφισα κι εγώ μια φορά... δεν θυμάμαι πότε, εποχές 2000 ξέρω γω!
Πάντως όταν μπήκε στη Βουλή το '15, παπάρια... ήταν πολύ γέρος κι έλεγε μπούρδες!
οχι ρε
ο λεβεντης το επαιζε κεντρωος
αλλα ολοι ξερουν οτι δυστυχως οι κεντροοι η πηγαν νδ η πασοκ και μερικοι λιγοι απο εδω και απο εκει
Τωρα πως γινεται οταν βγαινουν αριστερα κομματα η χωρα να προχωραει μπροστα και οταν βγαινουν δεξια κομματα να χρεοκοπει ειναι ενα μυστηριο
καπου το 75 76 τα παρατησαν ειχαν κανει μια προσπαθεια αλλα εκεινη την εποχη η πολωση για νδ και πασοκ ηταν πολυ υψηληΒασικά τώρα που το λες... δεν υπάρχει ουσιαστικά κεντρώο κόμμα!
καπου το 75 76 τα παρατησαν ειχαν κανει μια προσπαθεια αλλα εκεινη την εποχη η πολωση για νδ και πασοκ ηταν πολυ υψηλη
δεν υπαρχει γιατι κοιτανε να τον απορροφησουν η οι δεξιοι η οι αριστεροι.Βασικά τώρα που το λες... δεν υπάρχει ουσιαστικά κεντρώο κόμμα!