ρε μπαρμπαδι αλλο σου ειπε ο πασοκος γτ του τα γυρνας?
σου ειπε μια αληθεια την οποια την ειχα πει εγω πιο πριν.
με διαταγή χαρδαλια χρυσοχοιδη η αστυνομια πεταγε εξω από τις εκκλησιες τους πιστους,εσεις ποινικοποιεισατε ιερεις που κοινωνουσαν,η πιστους που πηγαιναν στην εκκλησια.
τωρα γτ τους αφήνετε να πηγαινουν?τωρα δεν υπαρχει κορονοιος?
πεστε ότι σαν ζουλάπια ακουσατε τον ΠΟΥ και κλεισατε μεσα τον κοσμο 2 μηνες τσαμπα και η οικονομια τωρα επιασε πατο.
τρεχατε τωρα να μαζεψετε τα ασυμαζευτα συν ότι τωρα θα γεμισει η χωρα με κορονοιο από το ανοιγμα στον τουρισμο.
η κυβερνηση σας εξυπηρετει τα συμφεροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών της μυκονου της παρου και της σαντορινης συν των μεγαλοεφοπλισταδων.
αυτό πρεπει να το καταλαβει η μικρομεσαια ταξη και να σας στειλει σπιτια σας.
Μεγάλε τρικυμία εν κρανίω! Από την εκκλησία στον κοροδοϊό (όπως φαίνεται τελικά ότι πιστεύεις), από εκεί στους μεγαλοεπιχειρηματίες της Μυκόνου και τους μεγαλοεφοπλιστάδες.
Άκου να δεις φιλαράκι. Όλες αυτές τις ΠΟΥΤΣΕΣ μας της λέγατε πάντα και κάποιοι τις πίστευαν. Εγώ ποτέ, πάντα ήξερα τι σκατόφαρα ήσασταν. ΟΜΩΣ, για κακή σας τύχη (και βέβαια κάκιστη τύχη για εμάς) κυβερνήσατε 4μιση χρόνια.
Τι είδαμε σε αυτά τα 4μιση χρόνια? Και τους παπάδες ξερογλύψατε (ο Αλεξέγιεφ πέταγε περιστέρια στα Θεοφάνια), και τα κανάλια πλησιάσατε (την ΕΡΤ την κάνατε τσιφλίκι σας και πήγατε να θάψετε τα υπόλοιπα αλλά δεν σας βγήκε), και διορίσατε ένα σωρό Καρανίκες (αλλά επειδή ήταν κολλητοί σας ήταν επόμενο να είναι και άχρηστοι) και τους μεγαλοεπιχειρηματίες πλησιάσατε (ο Μαρινάκης έβγαλε την Δούρου αν θυμάσαι, άλλο μετά που δεν σας έκανε τα χατήρια τον λέγατε ναρκέμπορα), και με τους μεγαλοεφοπλιστάδες κάνατε παρέα (ο Αλεξέγιεφ στο κότερο Παναγοπούλου), και με τους Αμερικάνους από το "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" κολλητοί γίνατε, και με τους Γερμανοτσολιάδες κάνατε παρέα κι η μαντάμ Μέρκελ έγινε "ΚΥΡΙΑ Μέρκελ, η αξιόλογη", και μνημόνια φέρατε, και φόρους φέρατε,και πλειστηριασμούς Α' κατοικίας κάνατε, και τις τράπεζες βοηθήσατε και ΟΛΑ αυτά που κράζατε, τα κάνατε επί 100!!!
Οπότε, αυτές τις πούτσες πλέον μην τις λες σε μένα, να τις λέτε πλέον μεταξύ σας μόνο διότι ΙΣΩΣ να τις πιστέψετε οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι, πίστεψέ με, κατάλαβαν τι εστί αριστερά κι έτσι θα πάρετε κι εσείς το δρόμο σας όπως σε όλα τα υπόλοιπα κράτη όπου όσοι έχουν απομείνει είναι οι γραφικοί του χωριού πλέον και κανείς δεν δίνει σημασία.
Είστε τόσο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ φάρα που ακόμα κι οι δικοί σας άνθρωποι σας έκραξαν (Γλέζος, Μίκης και τώρα Κωνσταντόπουλος). Χώνεψέ το λεβέντη μου, έτσι είστε κι έτσι θα παραμείνετε, δεν θα υπάρξει ποτέ καμία πρόοδος για το συνάφι σας, ασχέτως αν σας αρέσει να αυτοαποκαλείστε προοδευτικοί!!! Εγώ κατά ένα μέρος είμαι χαρούμενος που τελικά κυβερνήσατε γιατί επιβεβαιώθηκα προσωπικά για το ότι είστε σκατάδες, κάτι που υποστήριζα από ανέκαθεν.
Όταν λεβέντη μου κάποιος είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ και δεν ξέρει καν τι του γίνεται (το είπε κι ο ίδιος ο Αλεξέγιεφ ότι είχατε αυταπάτες!), αλλά θέλει σαν τρελός την εξουσία για να κάνει ολοκληρωτικό καθεστώς, και να μοιράζει επιδόματα στον κόσμο για να φυτοζωεί και να έχει ανάγκη τους άρχοντες, τότε κάνει τα ΠΑΝΤΑ... ακόμα και αυτά που έκραζε στους δρόμους τόσα χρόνια.
Πόση ΞΕΦΤΙΛΑ πια!