triptoegypt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2019
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Κλανει ωρε ο πεθαμένος;
καπιταλα να λες και ποιοι θα μας ξεσκιζουν τις κωλαθρες για να ευχαριστιουμαστε.και ποιούς θα γαμωσταυρίζουμε για να ξεσπάμε ?
μια ζωη εγκαταλειπουν γκαρι,ειναι στην ιδεολογια τους και στην κουλτουρα τους.μην αποχωρισετε γιατί θα φανεί οτι εγκαταλείψατε τη μάχη.
Ο αντίλογος στα πολιτικά ζητήματα ποτέ δεν τελειώνει.
Εγώ αν και δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά μέσα από αυτό το θέμα μαθαίνω πολλά και πολλές φορές διασκεδάζω με Johnny px75 tramountana Jean claud κλπ
Επί τρία χρόνια η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να πείσουν πως το σκάνδαλο Novartis δεν ήταν σκάνδαλο αλλά σκευωρία. Πως δηλαδή, πέρα από το σκέλος των επίορκων γιατρών, οι αποφάσεις υπουργών και οι υπερτιμολογήσεις που ζημίωσαν το Δημόσιο και τους ασφαλισμένους με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ μέσα στην κρίση προς όφελος της Novartis ήταν κάποια σκοτεινή πλεκτάνη και όχι η νοσηρή πραγματικότητα. Η Προανακριτική παρωδία ωστόσο που έστησαν μήπως και πείσουν τους πολίτες για αυτό, κατέληξε σε φιάσκο»,
Απευθυνω εκκληση σε ολους τους σοβαρους συνομιλητες να απεχουν απο αυτο το θρεντ.
Ας αφησουμε Τζωνηδες και Κλωντηδες να τα λενε μονοι τους.
Δεν αντεχονται τοσες ανοησιες.
Εγω παντως θα απεχω.
ο πλατ ήταν αγιος δίπλα στους σκληροπυρηνικους συριζαιους ζαν κλωντΕμ, εσύ και ο Τραμουντάνας διώξατε τον σύντροφο Νίκο.
Τώρα, δεν σας αρέσει να συνομιλείτε με τα λιμά.
Βέβαια, τώρα ο σ. Νίκος ετοιμάζεται για να διώξει τις μπουλντόζες από το Ελληνικό οπότε έτσι και αλλιώς δεν θα ασχολούνταν μαζί σας.
καπιταλα να λες και ποιοι θα μας ξεσκιζουν τις κωλαθρες για να ευχαριστιουμαστε.
καλα ο αδωνης δν πανηγυριζε και ελεγε εγω ειπα να κλεισουν τις τραπεζες?και ποιος ειχε φερει τη χωρα τοσα χρονια στην κατασταση του να επιβληθουν τα capital controls?μην λεμε οτι και αλλος πηρε μια χωρα γαματη και τη καταστρεψε γιατι μονο καλα δν ειμασταν και τοτε
CAPITAL CONTROLS
ο πλατ ήταν αγιος δίπλα στους σκληροπυρηνικους συριζαιους ζαν κλωντ
Λαδακη και βαγκον.
Οταν μπαινουν αυτοί εδω μέσα το θέμα παίρνει φωτιά στη κυριολεξία.
Φανταστείτε να κυβερνούσαν η να είχαν υπουργείο καποιοι σαν τον ζαν κλωντ?τι θα γινόταν .εχω επικεντρωθεί εκει που έλεγε όλοι οι ομογενείς να πληρώνουν κάθε χρόνο ετήσιο τέλος γύρω στα 500 ευρω ο καθένας για καθε χρόνο.