ΠΟΛΥ σωστά! Είδα και πως το είπε ο Άδωνις "από την στιγμή που η Τουλουπάκη παραβιασε το Σύνταγμα κατά την γνώμη μου πρέπει να πάει φυλακή, διότι το Σύνταγμα είναι το ιερότερο κείμενο της Δημοκρατία και η παραβίασή του είναι για φυλακή για πολλά έτη".
Άρα δεν είπε ότι θα πάει φυλακή, είπε ότι η συγκεκριμένη ποινή επισύρει φυλακή πολλών ετών, όπως λέει ο νόμος (για οποιονδήποτε). Τώρα αν το παραβίασε ή όχι, αυτό θα το δούμε στην πορεία όταν θα αρχίσουν τα δικαστήρια. Οπότε μην βιάζεσαι. Διότι ΑΝ το έχει παραβιάσει το Σύνταγμα και μπει φυλακή τότε ο Άδωνις έχει δίκιο. ΑΝ δεν το έχει παραβιάσει, δεν θα μπει φυλακή... που φαντάζομαι κι ο Άδωνις θα συμφωνήσει με αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν είναι Πολάκης
Επίσης, η Τουλουπάκη έχει κάνει και το εξής: έχει στείλει στο FBI επιστολή όπου ρωτάει "μπορώ να ελέγξω τους παρακάτω πολιτικούς για την Νovartis?" και αναφέρει αυτά τα 10 ονόματα. Και παίρνει απάντηση από το FBI "ναι, αν το νομίζετε". Κι αυτή το έχει παρουσιάσει ως επιστολή που ΕΛΑΒΕ ΑΥΤΗ από το FBI η οποία ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ να ελέγξει τα πρόσωπα αυτά.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις την διαφορά και για ποιον ενδεχομένως δουλεύει η Τουλουπάκη!
Επίσης, δεν ξέρω αν το ίδιο πράγμα (ότι είναι κολλητάρι του τσίριζα) φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Παππάς σύμφωνα με τις συνομιλίες θα πει
"να μου την φέρουν στο γραφείο και να την βάλω κάτω και να της πως τι πας να κανεις ρε κοπελιά?". Δεν ξέρω, για πες μου τη γνώμη σου λίγο...