Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Απο το 74 τα ιδια λετε
Τοσο σουργελα
... και να που έγινε!!! Πουθενάδες!!!!!
Απο το 74 τα ιδια λετε
Τοσο σουργελα
Εντάξει Φωφωκα.Σιωπη τοτε
Σιωπη τοτε
Το προβλημα με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ δεν ήταν αυτό.Κοίτα , διάβασε λίγο τη θεωρία ή αν βαριέσαι ρώτα κάποιον πραγματικό Κομμουνιστή, διαβασμένο εννοώ. Οι εν λόγω χώρες, Σοσιαλιστικές ήταν (τουλάχιστον κατ' όνομα). Ας πούμε Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (Ε.Σ.Σ.ΣΔ.). Στον Κομμουνισμό θα έφταναν όταν, ύστερα πό αρκετές γενιές Σοσιαλιστικού Μετασχηματισμού, οι πολίτες θα έφταναν στο στάδιο να παράγουν όσο είχαν τη δυνατότητα και να καταναλώνουν ΜΟΝΟ όσο είχαν ανάγκη. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό ΕΙΝΑΙ ΑΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. Η ανθρώπινη φύση είναι άπληστη, γι αυτό και δεν μας έφτασε όταν κατεβήκαμε από τα δέντρα απλά να σκούζουμε τις φεγγαρόφωτες νύχτες, αλλά στείλαμε όχημα στον Άρη
Τοσο μοχθησε στη ζωη της,να μην ξεκουραστει?Σιωπή κι εσύ τότε για το ότι η Φωφάρα είναι συνταξιούχος από τα 51 της και πληρώνεται η σύνταξή της από τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτά!
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστττττττττ!!!!!
Τοσο μοχθησε στη ζωη της,να μην ξεκουραστει?
Την εχωσε ο πουσταρας ο μπαμπας της σε θεσαρα που πηγαίνε οποτε γουσταρε,ουτε ανθρακωρύχοι τετοιο ζορι
Ο ορισμός του πασοκικου σκουπιδιουΚι όχι έτσι απλά... Στα 22 της (ενώ ακόμα σπούδαζε!) διορίστηκε στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, όχι όπου κι όπου, έτσι? Και μάσαγε καλά καλά (και σιωπηρά) την σύνταξη μέχρι που έγινε της πουτάνας και της την έκοψαν όταν έγινε βουλευτίνα!
Ο ορισμός του πασοκικου σκουπιδιου
Το προβλημα με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ δεν ήταν αυτό.
Οι εργαζόμενοι δεν είχαν κανένα κίνητρο να είναι παραγωγικοι.
Έτσι τεμπελιαζαν.
Αυτοι που είχαν τις υψηλές θέσεις ηταν όλοι βύσματα.
Χαρακτηριστικο παράδειγμα το Τσερνομπίλ που το έτρεχαν κατι γιωταδες και κατι πρασινοφρουροι.
Κι όχι έτσι απλά... Στα 22 της (ενώ ακόμα σπούδαζε!) διορίστηκε στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, όχι όπου κι όπου, έτσι? Και μάσαγε καλά καλά (και σιωπηρά) την σύνταξη μέχρι που έγινε της πουτάνας και της την έκοψαν όταν έγινε βουλευτίνα!
Γι'αυτό το μισό υπουργικό συμβούλιο του Κούλη είναι Πασοκογενείς.
Μακάρι να ήταν μόνο αυτό. Δεν δούλεψε ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ στην Εθνική Τράπεζα, πάντα ήταν αποσπασμένη κάπου και είχε και ακώλυτη υπηρεσιακή εξέλιξη. Και πήρε απο εκεί σύνταξη, χωρίς να της έχει προσφέρει τίποτα
Αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω Ιωάννη μου, οπότε δεν μπορώ να το πω. Αν το ξέρεις εσύ και δεν το λες απλά για να το πεις, οκ. Δεν ξέρω τι προσέφερε στην Εθνική Τράπεζα, τι δουλειά έκανε κι αν ήταν καλή ή άχρηστη.
Αυτό που ξέρω είναι ότι διορίστηκε κανονικά με ρουσφέτι, βγήκε στην σύνταξη στα 50 της και άρα δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο η συγκεκριμένη.
Άρα αφού από το 80 και μετά το ΠΑΣΟΚ έβγαλε μόνο 5-6 αξιόλογα στελέχη αυτό σημαίνει ότι το λιγότερο οι μισοί από τους Πασοκογενείς υπουργούς του Κούλη είναι άχρηστοι.
Το ξέρω γιατί εκεί δούλευα
Εγώ δεν είπα τίποτα. Εσύ ανέφερες αυτά τα νούμερα.
Νούμερα εννοώ αριθμούς. Εσύ ανέφερες πόσα αξιόλογα στελέχη έβγαλε το ΠΑΣΟΚ και πόσους Πασοκογενείς υπουργούς έχει ο Κούλης.
Για τους δικούς σου ισχυρισμούς μιλάμε τώρα.
Άχρηστος ,κάποιος που νομοθετεί πρώτα και μετά κλέβει ξέροντας ότι η πράξη του θα μείνει ατιμώρητη, δεν είναι.Ωραία, σε ρώτησα όμως. Τους θεωρείς άχρηστους αυτούς?
Άχρηστος ,κάποιος που νομοθετεί πρώτα και μετά κλέβει ξέροντας ότι η πράξη του θα μείνει ατιμώρητη, δεν είναι.
Λαμόγιο είναι