jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
μπες από το άλλο προφιλ μωρη πξουλα,εκει με εμπνέεις να σε βρισω.
Σκάσε ρε Κασσιανή, μας έχεις τρελάνει στις βλακείες.
Σκάσε ρε Κασσιανή, μας έχεις τρελάνει στις βλακείες.
για χιλιοστη φορα δεν ειμαι ΝΔ στοκε!
ποσες φορες εχω βρισει τον Κουλη!
Δημιουργία Ξανά ψηφιζω.
Η Καραμανλικη συνιστωσα συγκυβερνησε με ΣΥΡΙΖΑ και αυτοι που γραφεις κυβερνουν με ΝΔ.
τοσες ψωλες απο τα τραβελια της Αγκυρας εχεις φαει απο τοτε που ανοιξαν τα μπουρδελα κ δεν ξέρεις τι γραφεις
είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ από μαθηματικά
Κάπου εδώ ο γλομπέος έχει πέσει κάτω και προσπαθούμε να τον συνεφέρουμε.
α ρε ξυδι μ αρεσει τωρα που βγαζεις ανωτεροτητα.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του απαντάς σαν να απαντάς σε άνθρωπο που καταλαβαίνει. εγώ λίγο που του μίλησα την εποχή της καραντίνας τον έπιασα δυο-τρεις φορές να λέει αρλούμπες εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ, να μην ξέρει τις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ, να ποστάρει βιντεάκια του Παναγιώταρου και να υπερασπίζεται χριστιανοταλιμπάν κλπ. Αρκετά για να μην τον ξαναπάρεις ποτέ στα σοβαρά.
το ότι συμφωνεί με τον λαδάκη και τον jhonny64 θα έπρεπε από μόνο του να σε προβληματίσει...
δεν είναι τυχαίο που όλοι οι φελλοί θεωρούν ότι αν δεν είσαι σύριζα/χρυσή αυγή είσαι του κούλη ή αν υπερασπίζεσαι την κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας (που ομολογουμένως πήρε εύσημα σε παγκόσμιο επίπεδο από κυβερνήσεις και τύπο), είσαι πάλι του κούλη. Σε καθυστερημένους πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας;
δεν ξερω τι εισαι αλλα η κριτικη και το μενος που ασκεις στον συριζα για νεοδημοκρατη μου κανεις.
γιατι δεν ασκεις κριτικη στη νδ,εγω δενεχω δει μια αρνητικη κριτικη σου για τη νδ.
Πριν λιγο τα λεγα αυτα για την Κούλα ζωον.η πουτανα η Κουλα δεν μπορει να σταματησει των καρκινο των διαδηλωσεων μεσα στον κοροναιο.
50 μαλακες κλεινουν το κεντρο,οποτε τους καυλωσει και θα κανει βαθιες τομες?
ενα ακομα πασαλειμα.
ας ελπισουμε τουλαχιστον να προχωρησει ο Πιερακακης
για πες μας του κουλη ειναι καλη η κυβερνηση?Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη μεταπολιτευτικη κυβέρνηση μαζι με του Μπουχέσα Καραμανλη, γι'αυτό
ηταν σωστη και αναγκαια,υπηρχε κοινη πολιτικη στα οικονομικα τα οποια ηταν το μειζων θεμα τοτε που η χωρα βρισκοταν στην δυνη του μνημονίου.
το οικονομικο πρόγραμμα του συριζα στηριχθηκε από τους ανελ και βαδισαμε πανω σ αυτό.
στα εθνικα ζητήματα υπηρχαν διαφορες αλλα μονο και μονο που η συγκυβερνηση κρατησε 4ετια σημαινει ορτι υπηρχε μια καλη συνεργασια και σε δυσκολους τομεις.
η συγκυβερνηση συριζα ανελ ηταν ότι το καλυτερο για τον τοπο.
αυτή τη στιγμη η χωρα απολαμβανει τους καρπους αυτης της καλης συγκυβερνησης που κυβερνησε τη χωρα για 4 χρονια.
σου ειπα μπες από το άλλο προφιλ να σε βρισω,σ αυτό σε λυπάμαι γιατι εχεις κατρακυλησει.Πάρε δρόμο ρε κομουνόσκυλο, τράβα στην αφέντρα σου όνειδος της Πρεμετής.
η συγκυβερνηση συριζα ανελ ηταν ότι το καλυτερο για τον τοπο.
αυτή τη στιγμη η χωρα απολαμβανει τους καρπους αυτης της καλης συγκυβερνησης που κυβερνησε τη χωρα για 4 χρονια.
χαίρομαι ιδιαίτερα που pussy wagon, λαδάκης, jean-Claud, jhonny64 και κάτι άλλα ναυάγια μοιράζονται τα ίδια μυαλά, συμφωνούν μεταξύ τους και έχουν δημιουργήσει ομάδα.
έχω τσακωθεί με όλους τους.
Για τον πουτσο είναι,αλλα σίγουρα καλύτερη απο τον απολυτο πατο του ΣΥΡΙΖΑ.για πες μας του κουλη ειναι καλη η κυβερνηση?
η δημιουργια ξανα τι πρόγραμμα εχει?
2 μνημονια που βρισκονται σε ισχυ και δεν μας εβγαλε το ζαβο
Και παλι παρα ολα αυτα εχετε το θρασος και την αναιδεια να ζητατε την ψηφο του λαου αυτον που προδωσατε αισχρα και ανεντιμα
ρε τον θυμάσαι στο τόπικ για τον κορονοιό τι έλεγε;
Τι σκουπιδι αυτη η Φώφη και τι γυφταριο οι Πασόκοι![size=15pt]Αφού έχουν αντίπαλο την αναχρονιστική άχρηστη συνταξιούχο θυγάτηρ που δεν μπορεί να πάρει πίσω τους ψηφοφόρους που «έκλεψε» το ζαβό από το ΠΑΣΟΚ.[/size]
το υπερταμειο ολοι το ευλογουσαν ο συριζα σας πειραξε που το εφαρμοσε.Υπερταμειο 99 χρονων
Υψηλα πλεονασματα μεχρι το 60
Υπερφορολογηση
Ενφια ναιαυτον που θα καταργουσατε με ενα νομο και ενα αρθρο
2 μνημονια που βρισκονται σε ισχυ και δεν μας εβγαλε το ζαβο
Και παλι παρα ολα αυτα εχετε το θρασος και την αναιδεια να ζητατε την ψηφο του λαου αυτον που προδωσατε αισχρα και ανεντιμα
Μεγάλοι "άνδρες" του μπου.
Μικρη μπαρου να πας στον πατελη να σου κανει μαθηματα περι πισωτρυπιδας
Μπορει να σου μαθει και οικονομικα του κ@λου
το υπερταμειο ολοι το ευλογουσαν ο συριζα σας πειραξε που το εφαρμοσε.
τα υψηλα πλεονάσματα ηταν απαιτούμενα του μνημονίου,εξαλλου μερος αυτου ο συριζα τα εδινε στον λαο μεσω κοινωνικης πολιτικης,ολοι τσεπωσαν μερισματα και 13η συνταξη
υπερφορολογηση που λες δεν ισχυει,ναι μεν το μνημονιο στηριζοτυαν σε φοροεισπρακτικα μετρα αλλα υπερφορολογηθηκαν οι εχοντες και εβαλαν για πρωτη φορα χερι στην τσεπη.
ο συριζα δεν χαιδεψε τα αυτια της πλουσιας ελιτ του κολωνακιου όπως κανει ο κουλης.
τον ενφια τον μειωναμε σταδιακα και στο τελος αν μεναμε μια τετραετια θα τον καταργούσαμε,αν και είμαι κατά στην καταργηση του.