pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
φαγωθειται καριες
λεφτα υπαρχουν για τα μμε
ο συριζα ηθελε να εχουν ολα νομιμα αδεια και τον πολεμησανε
η νδ εδωσε στα κρυφα χωρις να ξερουμε ποσα 20εκατομυ σε ιντερνετικα σαιτ και σταθμους
τον τσιπρα τον κραζανε ολοι και τον κουλη τον γλειφουνε ολοι
μαντεψτε ποια ειναι η πραγματικη δημοκρατια
αλλα ξεχασα νδτες οταν ο κωστακης μιλαγε για νταβατζηδες εσεις τον αποθεωνατε
υποκριτες δεξιομουτρα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Να μοιραζεις χρηματα του ελληνικου λαου σε στημενες δημοσκοπησεις και να μην υπαρχει αντικειμενικη ενημερωση
ο κοσμος ξερει οτι ο συριζα κυνηγησε τα λαμογια εκδοτες και εσεις φερατε πισω τους πεθαμενους και τους μοιραζετε λεφτα
αρχισατε το πετσωμα λαμογια
λεφτα υπαρχουν για τα μμε
ο συριζα ηθελε να εχουν ολα νομιμα αδεια και τον πολεμησανε
η νδ εδωσε στα κρυφα χωρις να ξερουμε ποσα 20εκατομυ σε ιντερνετικα σαιτ και σταθμους
τον τσιπρα τον κραζανε ολοι και τον κουλη τον γλειφουνε ολοι
μαντεψτε ποια ειναι η πραγματικη δημοκρατια
αλλα ξεχασα νδτες οταν ο κωστακης μιλαγε για νταβατζηδες εσεις τον αποθεωνατε
υποκριτες δεξιομουτρα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Να μοιραζεις χρηματα του ελληνικου λαου σε στημενες δημοσκοπησεις και να μην υπαρχει αντικειμενικη ενημερωση
ο κοσμος ξερει οτι ο συριζα κυνηγησε τα λαμογια εκδοτες και εσεις φερατε πισω τους πεθαμενους και τους μοιραζετε λεφτα
μόλις έπεσε η πούτσα από την ΕΣΗΕΑ αρχισαν οι απολογίες βανάκια... και τα κλαψομουνιάσματα
θυμισε μου στην εταιρεια που δουλευεις σας μοιραζει λεφτα το κρατος ??
δημοσιος υπαλληλος εισαι ??
πες μας λιγο πιστευεις στην αξιοκρατια η διοριστικες με μεσσο???
Εχω αρχισει να τους λυπαμαι.Εγώ γοσυτάρω που όλη η αριστερή λέρα (θασοκ, τσίριζα, κτλ) με το που βγαίνει κάτι τρέχουν να προλάβουν να το επικοινωνήσουν και τους γυρνάει σχεδόν ΠΑΝΤΑ μια πούτσα ΝΑ!!!!
Πολύ χαίρομαι γι' αυτό! Με τέτοια αντιπολίτευση οι αριστεροί κοπρίτες δεν θα υπάρχουν σε λίγο, απλά θα είναι τα γραφικά στοιχεία του χωριού που θα γελάει ο κόσμος!!!
Εχω αρχισει να τους λυπαμαι.
Εχει φτασει η διαφορά 23 μοναδες και κάνουν το ενα λαθος μετα το αλλο.
Εχω αρχισει να τους λυπαμαι.
Εχει φτασει η διαφορά 23 μοναδες και κάνουν το ενα λαθος μετα το αλλο.
Εχεις δικιο σε αυτο.Οι τύποι είναι τόσο γελοίοι, που προσπαθούν να κάνουν βρώμικη αντιπολίτευση όπως έκανε το Πασοκ με τον Κουρή και την Αυριανή στα 80's. Οι εποχές όμως άλλαξαν, έχουμε άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες και μαθαίνουμε γρήγορα την αλήθεια.
Εχεις δικιο σε αυτο.
Κάποτε, που ουσιαστικα ενημερωνοταν ο κοσμος απο τις εφημεριδες μονο και την ΕΡΤ, μπορούσαν κατι τετοιες ανοησιες να εχουν καποια επιδραση.
Σημερα που η πληροφορια αλλά και ο σχολιασμος των πληροφοριων ειναι παντου, οφειλουν καποιοι να ειναι πιο σοβαροι και να μην προσπαθουν με υλικά 40 ετων να κάνουν αντιπολιτευση.
Καποια στιγμη θα το καταλαβουν.
Πιθανολογω οτι θα χρειαστει ακομη μια συντριβη το 2023, αλλά δεν τους φταιει κανενας που δεν σοβαρευονται απο τωρα.