barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.947
- Πόντοι
- 5.506
Θα πιούνε κανα κρασί με τον Τσίπα, μπορεί να της κάνει και κανα γλυφομούνι κάτω από την κορνίζα με τη μούρη του Τσε να καπνίζει το πούρο του.
Συγκινητικό.
Θα πιούνε κανα κρασί με τον Τσίπα, μπορεί να της κάνει και κανα γλυφομούνι κάτω από την κορνίζα με τη μούρη του Τσε να καπνίζει το πούρο του.
Κώστα, θα πας μάρτυρας υπεράσπισης του Τράγκα;;;
Σοβαρεψου μικρομλξ
Ελα θειο
Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κου Παναγιωτάκη. Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο.
Και τι θα λεει η αγωγη?Ελα θειο
Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κου Παναγιωτάκη. Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο.
Και τι θα λεει η αγωγη?
Ενας εργοδοτης μπορει ελευθερα να καταγγελλει τις συμβασεις εργασιας αοριστου χρονου ακομη και αναιτίως.
Για να δουμε, ο κυρ Νικος ο Αγαπηνός θα δεχθει να συνταξει μια αγωγη-οπερέτα? Πολυ αμφιβαλλω
Και τι θα λεει η αγωγη?
Ενας εργοδοτης μπορει ελευθερα να καταγγελλει τις συμβασεις εργασιας αοριστου χρονου ακομη και αναιτίως.
Για να δουμε, ο κυρ Νικος ο Αγαπηνός θα δεχθει να συνταξει μια αγωγη-οπερέτα? Πολυ αμφιβαλλω
μας τσουζει?μακαρι να τα καταφερνε και δεν θα γκρινιάζαμε.ζανούλη σαν κάτι αριστερά κρητικά τσόκαρα κάνεις κι εσύ.
κάτσε τώρα που αρχιζουν σιγά σιγά οι εξεταστικές επιτροπές...
σας τσούζει γιατί τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα σε όλα ο "κούλης" όπως αρέσκεστε να τον λέτε.
ps
θα σας γίνει συνήθειο και θα λετε πίπα-κούλη πλέον όχι πίπα-κώλο
μεγαλο μουτρο η σαμαριτσα.Ο Σαμαράς είναι επίσης ο μόνος πρωθυπουργός που δεν παρέδωσε το Μαξίμου στο διάδοχο του. Αυτό το γύφτουλα έχεις για πρότυπο;
και κοιταχτε να κυβερνήσετε εστω τωρα λιγο σοβαρα γιατι μας βουλιαξατε.
μεγαλο μουτρο η σαμαριτσα.
ενας αποτυχημένος πολιτικος σε όλα τα επίπεδα ουτε οι ιδιοι οι νδ δεν τον ηθελαν.
μας τσουζει?μακαρι να τα καταφερνε και δεν θα γκρινιάζαμε.
αλλα αυτή τη στιγμη με τοση ανεργια με τοσα λουκετα και με τοση υφεση υλικο μας δινει να ασχολούμαστε μαζι του ρε προμοτορα.
αηστε τις πιπες και τους κωλους και κοιταχτε να κυβερνήσετε εστω τωρα λιγο σοβαρα γιατι μας βουλιαξατε.
ξεχασες να πεις μωρη ψωναρα το νταραβερι σου με τον νιγηριανο.σκάσε σκουπίδι, σκουλίκι, απόβλητο, ηλίθιε, κρετίνε, ζώον, μόγγολο... ξέχασα κάτι ?
Τον πίεσε ο εξωγήινος τύπε :SΠάντως, εγώ αυτό που είδα είναι ένα sms προς τον Τράγκα που έλεγε με λίγα λόγια ότι υπάρχουν αντιδράσεις τηλεθεατών κι ότι δεν τον θέλουν στο κανάλι. Έχω φύγει κι εγώ από εταιρεία γιατί τα χνώτα μου δεν ταίριαζαν με του διευθυντή. So? Πρώτη φορά γίνεται?
Γιατί να πιστέψω αυτό που λέει ο Τράγκας και όχι αυτό που είδα? Αν ο Τράγκας κάνει καταγγελία ως οφείλει μιας και θίχτηκε το άτομό του και η δουλειά του και υπέστη όλη αυτή την ζημία, ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα και χρήματα για ηθική και επαγγελματική βλάβη και έχει τα στοιχεία να το στηρίξει, τότε ευχαρίστως να το δούμε. Αλλιώς ΟΚ, τότε εγώ μπορεί να πιστεύω ότι οι Νεφελίμ άσκησαν πίεση στον Κούλη να διώξει τον Τράγκα διότι αν δεν το έκανε, θα τους γαμούσαν οι Μασόνοι! Τρεχαγυρευόπουλος!
τζονη τα λαθη επιτρέπονται.Πως γινεται ρε μαστορα να μας βουλιαξανε και να κυβερνησουν σοβαρα
Αν κυβερναγαν σοβαρα δεν θα μας βουλιαζαν
Και γιατι τωρα νακυβερνησουν σοβαρα αφου μας βουλιαξαν και δεν κυβερναγαν απο την αρχη σοβαρα ωστε να μην μας βουλιαξουν
Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που γραφεις
μας τσουζει?μακαρι να τα καταφερνε και δεν θα γκρινιάζαμε.
αν τα χε καταφερει μ,παρμπαδι δεν θα τον βριζαμε.Τα έχει καταφέρει και θα τα καταφέρει.. και το ξέρεις κιόλας απλά δεν το λες! Γι' αυτό σκούζεις!
μακαρι να τα καταφερνε και δεν θα γκρινιάζαμε.