Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.299
- Πόντοι
- 2.356
Έλα ρε Κώστα Λαλιώτη, που είσαι;Ολα τα ειχε ο αθηναιος ο μεγαλος περιπατος του κουλη του ελειπε
Τα πίνατε με τον Τζουμάκα;
Έλα ρε Κώστα Λαλιώτη, που είσαι;Ολα τα ειχε ο αθηναιος ο μεγαλος περιπατος του κουλη του ελειπε
η τεράστια δυσκολία στους πηγμένους δρόμους. Όταν μπορούσα να χρησιμοποιήσω 4 λωρίδες, πάντα έβρισκα πέρασμα. Αν έχουν μείνει μόνο 2 λωρίδες, γεμάτες με απελπισμένους οδηγούς, δεν θα είναι εύκολο. Πολλοί εκνευρισμένοι κλπ
αντε να είστε καμμιά πενηνταριά...
εγω πάντως μετρό σύνταγμα και από κει με τα πόδια στην Αθηνάς για βόλτα μέσω Πανεπιστημίου... από κει Μοναστηράκι και επιστροφή με την μπλε γραμμή...
μάσκα και γάντια μέσα στο μετρό και όλα πρίμα γκούντ...
Μόνο που αυτό που περιέγραψες για μένα είναι απωθητικό. Έξοδα, χάσιμο χρόνου, πιθανός εκνευρισμός. Θα πηγαίνω στα Σ.Μ. κοντά στο σπίτι μου
δηλαδή έκανες επικίνδυνους ελιγμούς... αυτό θέλεις να μας πείς ?
και τα παρκινγκ του κεντρου πως θα δουλεψουν ρε αγγλετερε?ελα μωρέ κάθεσαι και ασχολείσαι με τους κλαψομούνηδες ... σε κάθε λύση βρίσκουν δύο προβλήματα τα ζωάδια...
να πάνε να γαμηθούνε και να ταλαιπωρηθούνε ... μακάρι να μπορέσει να τους κάνει να ταλαιπωρούνται περισσότερο για να καταλάβουν τα βόδια ότι το αμάξι δεν είναι για να κόβεις βόλτες στο κέντρο της πόλης
Και βέβαια όχι. όταν τα αυτοκίνητα είναι μποτιλιαρισμένα, κι ο δρόμος έχει πολλές λωρίδες, πάντα θα υπάρχει μια λωρίδα στην οποία τα αυτοκίνητα θα έχουν αφήσει χώρο να περάσεις ανάμεσά τους. Πιο κάτω θα στενέψει, αλλάζεις λωρίδα, κιας πηγαίνει με 10 χλμ ενώ οι άλλοι είναι σταματημένοι, πάντα πρώτος είμαι στο φανάρι. Όταν έχουν μείνει μόνο δύο λωρίδες τα πράγματα είναι όχι μόνο δύσκολα, αλλά και επικίνδυνα
και τα παρκινγκ του κεντρου πως θα δουλεψουν ρε αγγλετερε?
εγω όταν κατεβαινω κεντρο το πηγαινω σε παρκινγκ
χεσμεντεν καπιτο.μάσκα και γάντια μέσα στο μετρό και όλα πρίμα γκούντ...
30% πληροτητα θα εχουν.με τους μόνιμους κατοίκους και τους καταστηματάρχες ηλίθιε...
χεσμεντεν καπιτο.
μασκα γαντια χαχαχαχαχα
αφου εχεις λεφτα ρε γιατι δεν παιρνεις ταξι να μετακινησε ανετα?
30% πληροτητα θα εχουν.
όταν εκαναν απεργια τα μεσα μεταφορας ο παρκαδόρος ηταν φουλ και μου λεγε μακρι να ηταν συνεχεια η απεργια.
δεν είναι τσιγγουνιά μωρη πξουλα,απλα η φιλεναδα σου ο αγγλετερος χεζεται να μπει στα μμε χωρις μασκαΜωρή Κασσιανή, εδώ έχεις ξοδέψει μια περιουσία σε δονητές και αφέντρες, με τη μάσκα σε έπιασαν οι τσιγκουνιές;
δεν είναι τσιγγουνιά μωρη πξουλα,απλα η φιλεναδα σου ο αγγλετερος χεζεται να μπει στα μμε χωρις μασκα
εγω σε λεωφορειο εχω μπει χωρις μασκα
ποσο πιο κατω από 5 ευρω να ρηξουν τις τιμες ρε αγγλετερε?σιγά μην έχουν 30% πληρότητα... οι καταστηματάρχες πάνε χαράματα μπας και βρούνε θέση και οι περισσότεροι το βάζουν σε πεζοδρόμια και γωνίες για να γλυτώσουν το πάρκινγκ...
ευκαιρία τώρα να ρίξουν οι κόπροι τις τιμές για να παρκαρουν οι καταστηματάρχες με λογική τιμή
με τους μόνιμους κατοίκους και τους καταστηματάρχες ηλίθιε...
δεν τολμουν φοβούνται.αμα σε πλακώσουν οι άλλοι επιβάτες στις φάπες θα κλαψομουνιάζεσαι...
δεν τολμουν φοβούνται.
με βλεπουν γυμνασμενο και [size=20pt]σοβαρο[/size] και δεν μου μιλανε.
Οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν θέσεις στάθμευσης ειδικά για αυτούς στον δρόμο.
Και επειδή στο ιστορικό τρίγωνο κατοικούν πλέον ελάχιστοι, στην κυριολεξία ελαχιστότατοι, δεν χρειάζονται θέσεις parking.
Μόνο στην Πλάκα υπάρχουν ακόμη κάτοικοι και αυτοί όντως έχουν άδεια στάθμευσης μονίμου κατοίκου ή τα βάζουν σε parking.
Τα υπόλοιπα parking όπως αυτό της πλατείας Κοτζιά, της πλατείας Κλαυθμώνος και απέναντι από την Βαρβάκειο θα τον πιούνε.