kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.659
- Πόντοι
- 6.256
βεβαια ως το βραδυ κανεις δεν ξερειενταξει, πλακα κανουμε ,δε θα σκασει το ηφαιστειο ουτε τσουναμι βεβαια,
βεβαια ως το βραδυ κανεις δεν ξερειενταξει, πλακα κανουμε ,δε θα σκασει το ηφαιστειο ουτε τσουναμι βεβαια,
βεβαια ως το βραδυ κανεις δεν ξερει
Φυσικά! Η πορεία θα το δείξει. Μέχρι στιγμής πάει καλά. Γενικά εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λέει, με ενδιαφέρει αυτά που κάνει ένας Πρωθυπουργός. Τον πολιτικό λόγο δεν τον εμπιστεύομαι ιδιαίτερα.
By the way, από Βραχάτι είσαι μεγάλε?
Προσπαθείς να μιλήσεις σοβαρά με το βλάκα που κάνει παράθεση και συνομιλεί με τον εαυτό του;
Να σου πω κάτι? Δεν θέλω να έχω έναν γουρλή πρωθυπουργό. Θέλω να έχω έναν ικανό πρωθυπουργό. Κι από ότι φαίνεται τουλάχιστον μέχρι τώρα, αυτός είναι ικανός.
Τώρα αν είναι γουρλομάτης ή αν μιλάει με ψευδό "σ" ποσώς με ενδιαφέρει. Κι ο Ρούσβελτ ανάπηρος ήταν σε καρότσι.
Με όλους μιλάω, why not? Εδώ μιλάω με τον ζαν και τον "ενός κοκκόρου γνώση".
Ο γουρλος ειναι αναπηρος στο μυαλο θειο
Τωρα σε τι ειναι ικανος το ειπε ο σταικουΓας
Η οικονομία θα βρεθεί σε βαθιά ύφεση, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας
«Δυστυχώς η ανεργία θα αυξηθεί,
η οικονομία θα βρεθεί σε βαθιά ύφεση,
το χρέος θα αυξηθεί,
το μέσο διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών θα συρρικνωθεί» είπε χαρακτηριστικά.
Η δεξια που στηριζεις θειο περα απο καταστροφη δεν ειναι ικανη για τιποτα αλλο
Ο γουρλος ειναι αναπηρος στο μυαλο θειο
Τωρα σε τι ειναι ικανος το ειπε ο σταικουΓας
Η οικονομία θα βρεθεί σε βαθιά ύφεση, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας
«Δυστυχώς η ανεργία θα αυξηθεί,
η οικονομία θα βρεθεί σε βαθιά ύφεση,
το χρέος θα αυξηθεί,
το μέσο διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών θα συρρικνωθεί» είπε χαρακτηριστικά.
Η δεξια που στηριζεις θειο περα απο καταστροφη δεν ειναι ικανη για τιποτα αλλο
θα στα κατονομασω κιολας.
1.cosco επενδυση στο λιμανι του πειραια.
2. Η κινεζική Fosun έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το 13,89% της ελληνικής Folli Follie. Παράλληλα, συμμετέχει στο fund που θα χρηματοδοτήσει το Project της Lamda Development στο πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.
3.Η κινεζική εταιρία ΖΤΕ δημιούργησε διαμετακομιστικό κέντρο
4. Νέο πιλοτικό κέντρο διανομής από την Huawei στον Πειραιά.
όταν σωζετε μια εταιρια εστω και παροδικα θεωρείται επενδυση.Από πότε η αγορα μετοχών στην δευτερογενή αγορά (χρηματιστήριο) θεωρείτε επένδυση;
να βριζεις τους φιλους σου τους ευρωπαιους αυτοι τα καταργησαν,το μαχαιρι στο λαιμο μας ειχαν βαλει για να ξεκλειδωθεί η δοση από την εκτ.σκουπίδι λούγκρα... μέχρι να ανέβει ο δικός σου στην κυβέρνηση (που να μην έσωνε) η εφ άπαξ καταβολή του φόρου εισοδήματος είχε έκπτωση 5%... το πουσταριό που κακό ψόφο νάχει μέχρι τρίτου βαθμού γενεά το κατήργησε...
πες το μας ότι εισαι χουντικος να τελιωνουμε.Καλά μην συγκρίνεις τώρα τα έργα της χούντας με τα "έργα" τσίριζα... ότι και να τους σούρνουμε αυτοί και έργα έκαναν και ηλεκτρικό έβαλαν ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό και 1% ανεργία είχαν και 0% εγκληματικότητα είχαν και το δολάριο καρφωμένο στις 30 δραχμές ήταν κι η οικονομία πήγαινε τρένο.
ρε μπαρμπα τη θατσερ,μονο ο καπιταλας θα τη ψηφιζε αυτή τη σκυλα.Κοίτα να δεις.... ΟΥΤΕ τον Σαμαρά πήγαινα ιδιαίτερα. Και ούτε πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι αρχηγός από τη στιγμή που το προσπάθησε με την Πολιτική Άνοιξη και πήρε τ' αρχίδια μου. Ωστόσο θεωρώ ότι έκανε δουλειά κι αν δεν τον είχε ρίξει ο Αλεξέγιεφ με τον ΠτΔ τότε θα ήμασταν ακόμη καλύτερα.
Τώρα για το πως θα ήταν αν είχε αναλάβει η Ντόρα... μόνο εικασίες μπορεί να κάνει κάποιος! Πάντως γενικά, την ΜΟΝΗ γυναίκα για αρχηγό κόμματος που θα ψήφιζα θα ήταν μια Θάτσερ! Καμιά άλλη!
χαχαχαχαχαχα γεια σου ρε αθηναιε με τις ατακες σου.εκανε δουλεια οντως και αν τον αφηναν θα ειμασταπολυ καλυτερα
αντεγραφε εσυ τις παπαριες τις πξουλας,ποσο άλλο θα κατρακυλισεις εσυΠάλι εδώ είσαι μωρή ντροπή του Ελβασάν;
αντεγραφε εσυ τις παπαριες τις πξουλας,ποσο άλλο θα κατρακυλισεις εσυ
ρε βλαροκ τι ξεφτιλικια εχεις γραψει εδώ μεσα στοι σαιτ.Ρίξε λίγο κρύο νερό πάνω σου γιατί βαράει ο ήλιος κατακούτελα.
ρε βλαροκ τι ξεφτιλικια εχεις γραψει εδώ μεσα στοι σαιτ.
τι να πρωτοθυμηθω,τα 4.5 εκ πουλακι,τα ταξιματα στα κολ γκιρλ ότι θα τις πηδήσεις και ολο θα ησουν,τα προηγουμενα προφιλ που ειχες ως αβραμης,
χαχαχαχαχα