gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά δεν είναι ακριβώς έτσι στη Γερμανία, αλλά τέλος πάντων.ο χανς ειναι υπαλληλος , παιρνει 1000 και ξοδευει 900 και τα 100 τα βαζει στην ακρη
ο μητσαρας ειναι υπαλληλος, παιρνει 1000 και ξοδευει 1500. τα 500 τα δανειζεται καθε μηνα απο την τραπεζα
ερχεται κριση και απολυονται
ο χανς ζει απο τα περισσευματα που μαζεψε
ο μητσαρας μενει στο δρομο γιατι η τραπεζα του πηρε και το σπιτι
και τωρα παει ο μητσαρας στο χανς και του λεει:
-δωσμου φραγκα τυπε γιατι πειναει το παιδι μου
και ο χανς του λεει:
-θα σου δωσω αλλα δε θα κανεις παλι μαλακιες. θα νοικοκυρευτεις
ο μητσαρας νοικοκυρευεται 5 χρονια αλλα μετα δεν αντεχει την καταπιεση και ζηταει απο το χανς ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΟΠΩΣ ΖΟΥΣΕ
ε δε θα πρεπει να του πει ο χανς:
- Ρε ψηλε δεν πας να ψοφησεις να ησυχασουμε;
και δικιο θα χει
Μπορείς να πεις ότι ο Χανς παίρνει 1000 ευρώ γιατί ο Μητσάρας δεχτηκε να του χαρίσει ΔΥΟ φορές τα εκατομύρια ευρώ που του χρωστάει ο Χανς για να μπορέσει ο Χανς να σταθεί στα πόδια του και να έχει ένα πιατο φακί να φάει, έστω και αν ο Μητσάρας είχε στη καλύτερη φασολάδα να φάει την εποχή που του χάρησε τα χρέη. Μετά ο Χανς πήρε τα 2 από τα 10 ξαδέρφια του Μητσάρα για να τον βοηθήσουν να χτίσει από την αρχή το σπίτι του με τα χρήματα που του χάρησε ο Μητσάρας. Αφού έφτιαξε το σπίτι του ο Χανς είπε στον Μητσάρα "μάστορα ο γείτονας σου θέλει το σπίτι σου. Αγόρασε από μένα τα όπλα που κατασκευάζω για ν έχεις μια ισοροπία". Όταν ο Μητσάρας του είπε "μα ρε Χανς είμαστε εσυ και εγώ στην ίδια γειτονιά και έχεις εγγυηθεί για το σπίτι μου". "Έτερον εκατερον" του λέει ο Χανς. "Πάρε γιατί αν δε πάρεις θα σου την πέσει ο γείτονας και θα τον πιεις ΜΑΛΑΚΑ". Και αγόραζε ο Μητσάρας. Μετά ο Μητσάρας αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι. "Ρε Χανς θα μου δώσεις το κασετόφωνό σου να γουσταρίζουμε;". "Θα σου το δώσω αλλά θα πληρώσεις 30% επιπλέον". "Γιατί ρε Χανς;". "Γιατί έτσι γουστάρω".