El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Όπως και το κόμμα σου θες και εσύ να δεις πρώτα ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που λέει ή γράφει κάτι...για να ξέρεις αν συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτό.Εσυ ρε μαστορα ως τι μιλας
Ως ανεξαρτητος ρητωρ
Η
Ως ντουντουκα του κουλη
Με μπερδευεις
από σεπτεμβρη τυπε θα κλαψουνε μανουλες.
υφεση -15% και 5ο μνημονιο,αυτη τη φορα θα πλανταξουμε.
ο κουλης είναι ηδη παρελθον
πριν μια βδομαδα στο δρομο οδηγώντας προσπαθησε να με προσπερασει ενας από δεξια και τον εκλεισα,ο τυπος αρχιζε να βριζει να φωναζει να κορναρει εγω τον κλεινω και σταματαω τη κινηση.
βγαινω εξω και του λεω βγες εξω να μου τα ξαναπεις,ο τυπος κοντοσταθηκε με ειδε γυμνασμενο τουμπανο βγαινει εξω και αρχισε με ποιο χαμηλο τονο ορμανε κανε 3αρι στη μεση για να μην γινει τσακωμος οι δυο κρατουσαν εμενα και ενας τον αλλον.
ο άλλος ηταν ένα τυπακι 45 ετων 1.75 επι 100 κιλα ενώ εγω είμαι 1.80 επι 85 κιλα.
μολις μπηκαν οι τρεις αναμεσα αρχιζε να κοκορευεται και να βριζει τα παιρνω και του λεω θα σε κανω κοτα τωρα ορμαω οι δυο που με κρατουσαν δεν μπορουσαν εχαναν βημα και εγω να σπρωχνω ο ενας από την αντισταση πεφτει κατω και στους 50 ποντους φτανω στον τυπα που μου το παιζε τσαμπουκας τον γραπωνω από το γιακα και τον κολλαω στο καπο με του που σηκωσα το χερι να φυγουν τα μπουκετα οι τρεις με τραβανε πισω και να μπαινουν και αλλοι στη μεση και εληξε εκει ο καβγας και ακουγα καποιους να λενε ρε 3 ατομα δεν μπορεσαν να δαμασουν τον τυπο με τη μαυρη μπλουζα.
Ωμή παραδοχή Βρούτση για τις μειώσεις σε δώρο Χριστουγέννων και επίδομα αδείας
λεγε μωρη κοτα τι ψηφίζεις εδώ δημοσια αν εισαι εστω λιγο αντρας.
να σαι καλα ρε τυπε γελασαμεΟ Κούλης εφαρμόζει και κοινωνική πολιτική, μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων
οι γαμιαδες σου σου εχουν μαθει μερχι και τα χωρια στο πακισταν και στην αλβανια.Μιλάς για αντριλίκι εσύ μωρή Κασσιανή που σε έχει πάρει νουμεράδα το μισό Καράτσι και ολόκληρο το Ισλαμαμπάντ.
Προφανώς το να γνωρίζει κάποιος μη Πακιστανός την πρωτεύουσα του Πακιστάν προϋποθέτει να έχει κάποιον γαμιά από κει που θα του το έχει πει προφορικά. :S :Sοι γαμιαδες σου σου εχουν μαθει μερχι και τα χωρια στο πακισταν και στην αλβανια.
τετοια ξεφτιλισμενη εισαι μωρη πξουλα
Κλαίνε τα συριζάκια στο twitter.
Θα φερει αλλους τοσους ο κουλης
Θα φερει αλλους τοσους ο κουλης
ρε ρινο το iq σου πρεπει να είναι τελειως τζατζικιού.Προφανώς το να γνωρίζει κάποιος μη Πακιστανός την πρωτεύουσα του Πακιστάν προϋποθέτει να έχει κάποιον γαμιά από κει που θα του το έχει πει προφορικά. :S :S
Θα μου πεις εδώ δεν ξέρεις να γράψεις σωστά το όνομά σου, γεωγραφία θα ήξερες;
Σημερα μας έμαθες ότι το Ισλαμαμπάντ και το Καρατσι είναι...χωριά του Πακιστάν. :S
Αντι να κλεισουνε και τις εκκλησιες, πανε να ανοιξουνε τεμενη τωρα; :SΟ Καμίνης τους φέρνει και τους περιμένει στο τέμενος.