Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.314
- Πόντοι
- 1.686
τυπε και εγω ΝΔ ειμαι, υποστηριζω μπογδανο και γεωργιαδη
Κανείς δεν είναι τέλειος !
Nobody 's Perfect
Κανένα νέο, έχεις επί των μπου ;
εδώ μεσα από τα δεξια τσιρακια αυτοι που αξιζουν να κανεις διαλογο είναι ο αλεξ και ο 703 που εχει χαθει.
αυτοι θα μιλησουν με σωστα επιχειρηματα.
τωρα μπαρμπας και ξυδης είναι η ντροπη της εκπροσώπησης της νδ,ουσιαστικα χαντακωνουν και παραπληροφορουν τα λεγομενα συν ότι ιδεολογικα στρεφονται προς την ακροδεξια.
οσο για πξουλα βλαροκ λεκλερκ είναι τα κωμικα τσιρακια της νδ η αλλιως η παιδικη χαρα με iq τζατζικιού.
ο πολιτης από την άλλη μαζι με το κινκ είναι σκετα σουρδελα.
και παμε στον αγγλετερο τραμουντανα,εδω τα λογια είναι περιττα,μια ψωναρα ξεβρακωτη της δεξιας είναι που λεει ολο ασυναρτησίες και προσπαθει να αναδειξει το καταστροφικο εγω του.
εδώ μεσα από τα δεξια τσιρακια αυτοι που αξιζουν να κανεις διαλογο είναι ο αλεξ και ο 703 που εχει χαθει.
τωρα μπαρμπας και ξυδης είναι η ντροπη της εκπροσώπησης της νδ,ουσιαστικα χαντακωνουν και παραπληροφορουν τα λεγομενα συν ότι ιδεολογικα στρεφονται προς την ακροδεξια.
οσο για πξουλα βλαροκ λεκλερκ είναι τα κωμικα τσιρακια της νδ η αλλιως η παιδικη χαρα με iq τζατζικιού.
και παμε στον αγγλετερο τραμουντανα,εδω τα λογια είναι περιττα,μια ψωναρα ξεβρακωτη της δεξιας είναι που λεει ολο ασυναρτησίες και προσπαθει να αναδειξει το καταστροφικο εγω του.
καπιταλα περαστικα σου.μωρή ντροπή του ανθρωπίνου είδους πάλι εδώ είσαι ?
καπιταλα περαστικα σου.
ενταξει εγινε η πρωκτοραφη?
Κουραστικός μαλάκας, πλέον δε γελάει όλο το σαη μαζί σου.
barock μια κωμική γέρικη λουγκρίτσα Αμόρφωτος και αστοιχείωτος Σαν τους τσάτσους στα μπουρδελάκια
τζωνη δες το βιντεο
Μικρομλξ
Με κουκλακια παιζεις ακομα;;
Γιατι δεν παιζεις με το 4.5 cm πουλακι σου;;
Η συζητηση περι πολιτικης ειναι απλα για να περνας την ωρα σου και να γελας με τις μαλακιες που ακους απο ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα για κατι αλλα επιμενουν στη γνωμη τους.
Οσο για το 5% που λες, δεν εχει αλλαξει το ποσοστο των ευκολοπιστων ανθρωπων, υπαρχουν και θα υπαρχουν για παντα. Ειναι η πλειοψηφια. Σε αυτους στηριζεται το πολιτικο συστημα, σε αυτους απευθυνεται.
Κανενας ανθρωπος με ελαχιστη νοημοσυνη δεν μπορει να καταπιει τετοιες παπαριες.
Σε μια κουβεντα περι πολιτικης, υπαρχει αρκετος φανατισμος και εγωισμος. Καθε ενας, υπερασπιζεται εως εσχατων τη θεση του για να αποδειξει οτι δεν ειναι ανοητος και δεν πιστευει σε μαλακιες αλλα ειναι ψαγμενος και ακολουθει σωστους ανθρωπους οι οποιοι εχουν αγαπη για τη πατριδα και θυσιαζουν τη προσωπικη τους ζωη για το καλο της πατριδας και των πολιτων της. :S :S :S
Οχι εμεις, οχι εσεις, οχι αυτοι, για ωρες μπορουν να λενε τις απιστευτες μαλακιες, να πιαστουν στα χερια, να βριστουν, ακομα και να σκοτωθουν.
:S :S :S
Ειναι το ιδιο στυλακι τυπακια οπως αυτοι που παθιαζονται με τα αθλητικα και τσακωνονται-βριζονται-σφαζονται για τα λεφτα των αλλων.
:S :S :S