barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Σιγα ρε μοβορε
Καλά, εσύ πήγαινε για επαναστατική γυμναστική και σωτηρία του κορμοράνου.
Στ αρχίδια μας.
Σιγα ρε μοβορε
Στ αρχίδια μας, όποιος φρενάρει τα ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ θα τρώει μάπες.
Στ αρχίδια μας, όποιος φρενάρει τα ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ θα τρώει μάπες.
Που κρύβεσαι μωρή Κασσιανή;
Ακόμη να τελειώσει η αφέντρα το στραπόνιασμα να αναλάβω εγώ με περιποιημένο χύσιμο στη σκατόφατσα σου;
Που κρύβεσαι μωρή Κασσιανή;
Ακόμη να τελειώσει η αφέντρα το στραπόνιασμα να αναλάβω εγώ με περιποιημένο χύσιμο στη σκατόφατσα σου;
ρε παίδες που είναι ο βανταμ να δώσει ρέστα.Που κρύβεσαι μωρή Κασσιανή;
ρε παίδες που είναι ο βανταμ να δώσει ρέστα.
Όταν μπαίνει μέσα στο θέμα αυτό παίρνει φωτιά.
να δούμε και ποιος θα νικήσει ο βανταμ λέει ότι κάνει χρόνια πολεμικη τεχνη... Και τότε θα ανεβάσω βίντεο με κλωτσουμπούνια και διαλόγους του στυλ:
Jean: "μωρή πιξούλα θα σε ξεκωλιάσω τώρα!!!"
px: "έλα εδώ μωρή αλβανολούγκρα να σε στραπονιάσω!!!"
... και να πέφτουν μπουκετίδια!!!
να δούμε και ποιος θα νικήσει ο βανταμ λέει ότι κάνει χρόνια πολεμικη τεχνη
[URL unfurl="true"]https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Νέο-κόμμα-με-στελέχη-και-πρώην-Υπουργο/[/code[/URL]]
Αρχισαν τα νταουλια
μπαρμπα δεν ξερεις κραβ μαγκα γ αυτό το λες.Στο street fight αυτά παίζουν μικρό ρόλο... εκτός αν μιλάμε πραγματικά για van damme! Όχι για τους περισσότερους που κάνουν 2-3 χρόνια καράτε και νομίζουν ότι μπορούν να δείρουν τους πάντες
τι λες μωρη κοταρα που αν εσυ ησουν στα γκετο της φιλαδελφειας θα αλλαζες κάθε μερα βρακι από το χεσιμο που θα σε πηγαινε.Που την έμαθε την πολεμική τέχνη μωρέ το όνειδος του Ελμπασάν;
Όταν έκανε πιάτσα με μίνι και ψηλοτάκουνα στα γκέτο της Φιλαδέλφειας και τον τσιμπούκωναν οι αράπηδες;