Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.936
- Πόντοι
- 10.411
Καλό είναι να πιστεύεις αυτούς που γνωρίζουν. Η φαρμακοποιός στη γειτονιά, μου είπε ότι οι μάσκες προ κρίσης είχαν 0.25 και πήγαν 0.85 ή κάπου εκεί.Από τα 2.50€ το κουτί , στα 80€, είναι 10 φορές πάνω ;
αμα θες 100δραχμο το πουλαω με 100 ευρω
Η μανα μου ποθεν εσχες? Οχι βεβαια. Αφου δεν εχει ιδιοτητα που την υποχρεωνει σε σχετικη δηλωση. Νοικοκυρα ειναι.παει να πει ότι λογικα θα φορολογείτε,ποθεν εσχες
Εχω καμια δεκαρια στο σπιτι, ευχαριστωαμα θες 100δραχμο το πουλαω με 100 ευρω
ελευθερη αγορα σε προιοντα πρωτης ανάγκης και υγιεινης δεν υπαρχει,το λεει ο νομος του καπιταλισμου.Καλό είναι να πιστεύεις αυτούς που γνωρίζουν. Η φαρμακοποιός στη γειτονιά, μου είπε ότι οι μάσκες προ κρίσης είχαν 0.25 και πήγαν 0.85 ή κάπου εκεί.
Ελεύθερη αγορά είναι όμως, για κορόϊδα ψάχνει ο άλλος και να είσαι σίγουρος ότι θα βρει. :S
ελευθερη αγορα σε προιοντα πρωτης ανάγκης και υγιεινης δεν υπαρχει,το λεει ο νομος του καπιταλισμου.
τωρα καλο είναι να παραδεχτητε ότι ο μπουμπουκος εκανε μαλακια και δεν εβαλε διατημηση σε μασκα και αντισηπτικο η εστω ανωτατη τιμη πλαφον.
ειστε απαδεκτοι μ αυτό που γινεται
Και γω δουλευω στη NASA και στα ρεπό μου πιλοτάρω F18 στο US NAVYτυπε βουλευτης δεν είμαι,ενας ιδεολόγος επαναστάτης είμαι.
1. Η χειρουργική μάσκα δεν είναι είδος 1ης ανάγκης, αρχηγέ.ελευθερη αγορα σε προιοντα πρωτης ανάγκης και υγιεινης δεν υπαρχει,το λεει ο νομος του καπιταλισμου.
τωρα καλο είναι να παραδεχτητε ότι ο μπουμπουκος εκανε μαλακια και δεν εβαλε διατημηση σε μασκα και αντισηπτικο η εστω ανωτατη τιμη πλαφον.
ειστε απαδεκτοι μ αυτό που γινεται
τι το θες το ντετολ παρε χλωρινη με αρωμα λεμονι και αραιωσε την με νερο και βαλτην σε καποιο στυλ αζαξ να το πεταει σαν σπρει αυτό που καθαριζουμε τα τζαμια.Μπούρδες.
Εγω ξερεις πού την ηθελα την διατιμηση?
Στο σπρει ντετόλ.
Που εχει παει 6 ευρω απο 2.
Για τις μασκες το θεμα ειναι μια ανοησια και μιση.
Παιρνεις τρεις υφασματινες με 10 ευρω, τις πλενεις, και εισαι μια χαρα.
Η χλωρινη ειναι ανθυγιεινη, κάνει αναθυμιασεις και μπορει να προκαλεσει χημικη πνευμονιατι το θες το ντετολ παρε χλωρινη με αρωμα λεμονι και αραιωσε την με νερο και βαλτην σε καποιο στυλ αζαξ να το πεταει σαν σπρει αυτό που καθαριζουμε τα τζαμια.
1 η μασκα είναι ειδος προστασιας στη πανδημια1. Η χειρουργική μάσκα δεν είναι είδος 1ης ανάγκης, αρχηγέ.
2. Αυτό που μπορεί να κάνει ο "μπουμπούκος" είναι να ρίξει πρόστιμα σε περιπτώσεις καραμπινάτης κερδοσκοπίας. Αλλά με αποδείξεις, ελέγχοντας τιμολόγια κλπ. Κάτι όχι εύκολο, σε πληροφορώ.
3. Φιξάρισμα τιμών γινόταν στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Είχε το Λάντα την ίδια τιμή σε Βελιγράδι, Βουκουρέστι κλπ.
Άσε τις ταινίες του Βαν Νταμ, τύπε. Χρειάζεσαι διάβασμα.
διαβασε πισω της οδηγιες του ντετολ τη λεει.Η χλωρινη ειναι ανθυγιεινη, κάνει αναθυμιασεις και μπορει να προκαλεσει χημικη πνευμονια
Το ντετολ δεν εχει τετοιον κινδυνο και απολυμαινει εξισου καλα
Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν συμβάσεις εταιρειών από πίσω. Ο άλλος θα επικαλεστεί ισοφάρισμα με επιστροφές που είχαν συμφωνηθεί και δεν πραγματοποιήθηκαν και διάφορα τέτοια. Δεκάδες σενάρια.1 η μασκα είναι ειδος προστασιας στη πανδημια
2 ποιους να προτοελεγξει και πως θα γινει?δεν γινεται θα τσεκουρωσει 2 με 3 και οι υπολοιποι θα κερδιζουν.
3 σου ειπα εδώ μιλαμε για ειδη ατομικης προστασιας και υγιεινης.
αν είναι να τα διαβαζω όπως τα διαβαζεις εσυ να μου λειπει τυπε.
διαβασε πισω της οδηγιες του ντετολ τη λεει.
δεν προκαλει τιποτα,2 μηνες τωρα εχω κανει αυτή τη πατεντα.
ρε αρχιψευταρε ψωναρα της οκας εδώ ελεγες ότι θα πουλήσεις την επιχειρηση που εχεις γτ συνταξιοδοτησαι και θα πας στο χωριο σου να μεινεις.
τι μπιζνες τριπ μου τσαμπουνας μωρη ψωναρα?
μωρη ψωναρα εσυ ελεγες ότι από την ελβετια τα σηκωσες τωρα λες ότι εχεις 530χιλιαρικα?
τι αρχιψευτρονα εισαι ρε καπηταλα
Αληθεύει το 80ευρο?Σοβαρά??Δεν το έχω ψάξει